İki kaleci de iyi olunca daha çok sempati duyduğumuz kalecinin oynatılmasını istiyoruz. Objektif olarak bakınca Tolga'nın, kötü bir maç oynamadığı sürece kesilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Geçen sene nasıl Onur kaledeyken,Tolga hazır olduğu halde oynatılmamış.Bu sene de Allah korusun sakatlık veya formsuzluk yaşamazsa Tolga kesilmez.Onur formunu yakalamak şartıyla kupa maçlarında görev alabilir.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Tolganın Avrupa'ya gitmesini isterim.Onur'umuzunda kalede olmasını isterim.
Tolga Avrupa'da zaten. Tolga'nın Avrupa'da kalması için Avrupa kupalarına gitmemiz yeterli. Ha Avrupa'nın büyük kulüplerine gidebilecekse eyvallah. İnter'e gidebilecekse gitsin mesela.
Tolga Avrupa'da zaten. Tolga'nın Avrupa'da kalması için Avrupa kupalarına gitmemiz yeterli. Ha Avrupa'nın büyük kulüplerine gidebilecekse eyvallah. İnter'e gidebilecekse gitsin mesela.
Canım kaleye kavuştu ama topla pek buluşamadı. Olsun, onu görmek çok güzeldi. O da kalede olmaktan çok mutluydu.
Bu arada, basen konusunda Q7'ye yetişti, hâttâ geçti bile. Nasıl da kilo almış ya.
sözleşme uzatma konusunda 2 isimle problem yaşanmasının ardından onurunda sözleşme imzalamamak istemesi,bütün oyuncuların önce yoğun şekilde sözleşme imzalamak isterken sonra takımdan bir anda soğuyup istanbul kulüplerine gitmesi bence sorunun kimde olduğunu açıkça belli ediyor.
o yüzden bu onur olayından sonra artık giden futbolculara küfretmeyi bıraktım
onur giderse onurada küfretmeyeceğim.
şampiyonluğa oynamak istiyorsan bunun bedelini vereceksin arkadaş.lamı cimi yok.
adamlar milyonlarca dolar harcıyor,sen onların onda biri kadar para harcayıp aynı zamanda altyapıya hiç yatırım yapmayıp aynı zamanda amele teknik direktörlerle(şenol hocayı istisna tutarak) takım şampiyon olsun istiyorsun,hemde kral benim istemeyen oynamasın gitsin diyorsun
suçun kimde olduğu oldukça açık.
takımdaki para dağılımında oyuncu fiyatı üst sınırının 2 500 000 e kadar çıkarılması gerekiyor
oyuncularıda taraftarıda yönetim mal yerine koymaya çalışıyor.
hem oyuncuya 1 000 000 verip şampiyonluğa oynayacaksın,rakip takım oyuncusuna 2 000 000 euro verecek sende bu adamlardan performans bekleyeceksin.
bu sözlerim özellikle türk futbolcuları için geçerli.
yabancılar ne kadar alıyor bilmiyorum ama yabancıların katkısı ortada
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum