Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallahi ben kaleye geri döneceğinde zorlanacağını pek sanmıyorum.Mükemmel bir çekişme olabilir orası ayrı.Ama Onur oynadığı her maçta 1.Sınıf hatta Elit kaleci kategorisinde performans sergiliyor.

İnşallah şu dönemi atlatıp kaleyi devralacak.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Tolganın şu performansını görmezden gelip Onuru oynatmak ihanetlik olur.Tolga şuanda bir kalecinin sergileyebileceği en iyi performansı sergiliyor.Formdan düşene kadar oynatılmalı
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• tolga da iyi tamam ama onur ile kıyas götürmez. benim fikrim onur sakat değilken 1 numaradır her manada.
        Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• İlk olarak Cemile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tolga da iyi tamam ama onur ile kıyas götürmez. benim fikrim onur sakat değilken 1 numaradır her manada.

*
          Casillas, Buffon, Cech gibi jenerasyonunun en iyilerinden sonra, devir David De Gea, Neuer ve Onur gibilerinin devri.

Dip not: Tolga şu anki performansı ile ilk tercih olarak kullanılmaya devam edilmelidir.

Anekdot; Onur ligin en yetenekli yerli kalecisidir.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ne zaman dönebileceği hakkında bi bilgi yok mu

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*
              Casillas, Buffon, Cech gibi jenerasyonunun en iyilerinden sonra, devir David De Gea, Neuer ve Onur gibilerinin devri.

Dip not: Tolga şu anki performansı ile ilk tercih olarak kullanılmaya devam edilmelidir.

Anekdot; Onur ligin en yetenekli yerli kalecisidir.
              Son cümledeki yerli kelimesi gereksiz yere eklenmiş bir sıfat olmaktan öteye gitmiyor herhalde

Yorum

• İnter maçında yedek kulübesinde görmek istiyorum Onur'u. Artık takıma girmeli. Çok zaman geçti.

Yorum

• özledik onur u.
                  ama karşımızda öyle bir gerçek var ki, o da tolga.
                  hiç ümidim olmayan, hiç güvenmediğim tolga adeta bir futbol mucizesi gibi inanılmaz bir seviyeye geldi.
                  onur un kaleyi alabilmesi baya bir zor olacak gibi. tolga yı bu hale getiren bence onur.
                  tüm eksik yönlerini onur u görerek giderdi tolga.
                  kitap oku ve yorumla! ve unutma;
                  evladına bırakacağın en değerli miras,
                  ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• Sakatlandığın pozisyonu hatırladım bu başlığa girince,Hami'nin de 2001-2002 de Bursa maçı biterken pozisyon yokken kolunun üstüne düşmüş ve 3 yerden kolu kırılmıştı...Hami o sakatlıktan sonra eski bildiğimiz Hami olamadı belki yaşı gereği eski formunu yakalayamadı ama sen takıma döndüğünde kaldığın yereden devam edeceksin...

İnş. namın bu takımda hami ye benzerde sonun benzemez...
                    '9'
                    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• tolga cok formda bu bir gercek ama sağlıklı bir onur varken kale herzaman onurundur..bide bu arada yönetim elini cabuk tutup onurun sözleşmeseini en 2 yıl daha uzatmalıdır ve 4 yıl daha onur bizimle kalmalıdır..

Yorum

• Tolga formda olsa ne olur.Degaj yapamaz.Aut atışı orta sahaya anca düşer.Geri pas atıldığında yüreğimiz ağzımıza gelir.Oysa Onur varken daha rahatız. Tolga iyi kaleci kötülemek istemem.Ama Onur bambaşka
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Valla Onur da yedek kalsa Tolga da yedek kalsa yazık. İkisi de çok iyi kaleci.. Trabzonda yedek kalmak inşallah demoralize yapmaz onları... ikisinin ayarında tek kaleci var. FB'li Volkan ama o da moral çöküklüğü içinde daha başarılı olamaz gibime geliyor. Dün yediği gol ortada =))

Yorum

• Onur sözleşmeni uzatacağına sonuna kadar inanıyoruz
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Tolga iyi kaleci oldu.

Onur ise özel yetenek...

Herzaman 1. sıram Onur'un...

Hayırlısıyla iyileşme sürecini atlatıp yeşil sahalara dönsün de...

İsmiyle değil yine yetenekleriyle kaleyi alacaktır...
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Şuan ismi çok geçmemesinden dolayı sözleşmesini uzatmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim