Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynadigi maclara gore cok guzel bir kaleci gibi gorunuyor...Hele fener macinda bence macta en guzel oynaynlerin basindaydi...InsAllah gelecek sezondaki maclarda da boyle guzel bir performans sergiler..
    İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

• Mükemmel bir performans gösterdi.İnşallah böyle oynamaya devam eder gelecek sezon...

Yorum

• Onur Kıvrak'a milli davet
        20-29 Mayıs tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek Toulon Turnuvası’nda mücadele edecek Ümit Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Kadroda oyuncularımızdan Onur Recep Kıvrak yer aldı.

Trabzonspor.org.tr

Yorum

• harikasın onur .....
          Umut Bulut

Yorum

• aksam ki macta süperdim tbrklr
            kendımı unutmak istıyorum,yol kenarında kurumus YAPRAK misalı....

Yorum

• dün akşamki maçta çok iyi performans gösterdi.inşallah daha iyi olacak...

(UEFA)

Yorum

• guzel kaleci... ersun hoca neden bunu oynatmadi? seneye super lig tecrubesi artirmis olurdu.. .. neyise tebrikler kocum benim

Yorum

• İnşallah daha da iyi olacak.Yalnız yan topları iyi değil.Yan top mevzusunda çok sıkı çalışması lazım...
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• sıkı bi tolga taraftarıyım ama onur'da süper inşallah aralarında kaliteyi arttıran bi rekabet olur
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ben sahsen onuru fenerbahçe maçinda çok begendim. Insallah bu performansi surer ve ersun hocaninda gozune girerse kaleci sorunu yasamaz trabzonspor

Yorum

• maçtaki performansı çok iyi idi.inşallah yanıltmaz bizi.onur la umudumuz olur bundan sonra
                        ..su,kendinden korkanı boğar..

Yorum

• petr onur cech kıvrak harikaydın..basarılarının devamını dilerim
                          "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• bazı zamanlarda topa çıkmalarda hatan olsada bu maçda süperdin onur muhteşemdin inşallah hep böyle olursun bizde kaleci almak zorunda kalmayız
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu maçı kazanmamızda büyük katkısı var. Maç 1-0 ken yaptığı kriteik kurtarışlar hem bize hemde takım arkadaşlarına güven verdi. Yıllar sonra ilk defa güvenle maç izledim, atılan her geri topta eyvahvah demedim hatta rakip, kaleciyle birebir kaldığında bile onur tutar dedim. Ağız tadıyla maç seyrettirdiğin için teşekkürler onur.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Gelecekte çok iyi yerlere gelecektir..İnşallah kalıcı olur..Sonuna kadar güveniyorum..
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim