Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada en çok küfür yiyen isim Ağaoğlu. Öyle bir güç yok taraftarda(olumlu destek anlamında yoksa boğma konusunda başarılıyız). Hiçbir zaman da olmadı.

Kimler nasıl getirdi?

İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buradaki taraftarın yarattığı algı Ahmet Ağaoğlu'nun kararının arkasinda güçlü tuttu
    Newton'u kimlerin nasil getirdiğini bilmezmis gibi Fm'cilik oynadılar
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu adamı başımıza musallat eden mesajları tek tek alıntılayacağım
      Futbol cahilleri

İddia ediyorum şu orta sahasız kadrodan bile taş gibi takım çıkaracak teknik adamlar var şu ligde
      Transfer dosyasında her şey ortada aslında. Takımı buna emanet eden de bu oyuncuları transfer edenler de hatalı. Genç arkadaşlar da Fm ile kendilerini kandırdılar yazın, hepsi bu.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• suc sende degil seni bu takimin basina koyanda
        BordoMavi

Yorum

• Hüseyin cimşiri hoca yapan yönetim bu takıma herşey yapar arkadaşlar.

tekrar söylüyorum. Newtonun görev yeri yanlış.bunda hatalı olan yönetim.hoca değil. yönetim üst düzey yabancı bir hoca alıp newtonu farklı bir görevde kullanacaktı.

bizi hoca değil yönetim yakmıştır.
          "Annuit cœptis"

Yorum

• Hâlâ daha Ü.K diyorlar. Sonra da neden bu haldeyiz diye kafa yorduklarını zannediyorlar. Yazık.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ünal Karaman'a laf eden yabanci seviciler, ne oldu yuzunuz kizariyor mu ? Devam mi ?

TS sanki birilerinin emriyle kume dusurulmek isteniyor, bu sezon bizi "birisinin" talimatiyla kume dusurmek istiyor olabilirler. Gayet ciddiyim.
              Ünal Karaman’ı ancak hocalık deneyimi olmayan yarı yabancı hocayla kıyaslayabiliyorsunuz farkındaysanız..

Ünal Karaman yeterli değildi ancak Newton ile kıyaslamam bile Newton hoca değil..

Yorum

• Yeni Şafak Spor
                @yenisafakspor
                ·
                38sn
                Nwakaeme: "Ben futbolcuyum, hoca değilim sahanın içine ben müdahale edemiyorum."

Yorum

• Bu sefer biz birşey yapmadık kendi istedi.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni Şafak Spor
                    @yenisafakspor
                    ·
                    38sn
                    Nwakaeme: "Ben futbolcuyum, hoca değilim sahanın içine ben müdahale edemiyorum."
                    hocaya genel olarak oyunxcuların olumsuz bir tutumu olduğu hissediliyor. sanki gitsin istiyor hepsi. bi huzursuzluk var

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burada en çok küfür yiyen isim Ağaoğlu. Öyle bir güç yok taraftarda(olumlu destek anlamında yoksa boğma konusunda başarılıyız). Hiçbir zaman da olmadı.

Kimler nasıl getirdi?
                      İnternet çağındayız Newton'u İngiltere'den Türkiye'ye Trabzonspor'un projelerinin getirmediğini 5 dakikalık bir google aramasıyla bulabilirsin

Irkçılık üzerinden de iyi prim kastı
                      Bu yaptığı bile onu kötü bir insan yapar benim gözümde
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hâlâ daha Ü.K diyorlar. Sonra da neden bu haldeyiz diye kafa yorduklarını zannediyorlar. Yazık.
                        Yaz senin kafanı da görelim çözüm nedir ?

Yorum

• Hoca mistakes diyerek geçemezsin bu maçı....

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni Şafak Spor
                            @yenisafakspor
                            ·
                            38sn
                            Adam isyan etmiş artık.

Yorum

• Çözüm Ü.K mı?

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaz senin kafanı da görelim çözüm nedir ?
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• ulan yaptığı açıklamaya bak ana avrat sövecem şimdi daha yeni ceza aldım forumda kafayı yiyecem.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X