İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
İlk olarak prisonbreak2021 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen ne saçmalıyorsun birader?derbi kaybetmemeyi pek hafife almışsın da hatırlatırım bu sene 3 istanbul takımıyla oynadık üçüne de yenildik,bu neyin ukalalığı?O burun kıvırdığın adam sayesinde derbileri kaynbetmemek bi tarafa oyun ve skor olarak ezdiklerimiz de oluyordu ama pardon takım geriden pasla çıkamıyordu di mi!
Ünal ile derbi kaybetmemişiz...Eee Çimşir'le de derbi kaybetmedik ne olacak? Bu durum Çimşir'in çok iyi hoca olduğunu göstermez..Madem başarı kıstasın derbilerde alınan sonuçlar o halde Çimşir'i niye gündeme getirmiyorsunuz da Ünal diye başımızın etini yiyorsunuz..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Irkçılık falan bir şehir efsanesi. Tıpkı hocanın orta saha istemediği söylencesi gibi. Lige 3 oyuncu ile girildi ve tek bir genç oyuncuya şans verilmedi. Şaka gibi.
Hoca yazın kadro planlama konusunda çok zayıf kalmıştır.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak asrgt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArteta city de yardimciydi yalniz ilk hocaligi arsenalda oldu ayrica arteta ile henry nin isimleri yan yana gelmez. Henry arsenal tarihinin en buyuk oyuncusu. Halen daha premier ligde en cok gol krali olan oyuncu henry. Sonra henry nin sene sayisi da artetadan daga cok olmali.
Henry monacodan kovuldu, su an mls’de. Ircilikdan ziyade dogru bir karara benziyo Arsenalin basina gecmemesi.
Aksini dusunelim m? Kurt bir teknik adamin Yunanistan ligine gidip Turkiye’de bana kurdum diye san vermediler diye agladigini farZ edin. Dikkate alir miydiniz?
Yorum
-
Ingiltere futbolunda irkcilik yok diyenlere gelsin bu haber. Bunun gibi pek cok haber var. Avrupada islam karsitligi ve irkcilik oldukca bilnen seyler. Anlasilan bu sitedekiler bilmiyor. Googleda da aratmaktan da acizler.
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum kusura bakma da asıl sen saçmalıyorsun..
Ünal ile derbi kaybetmemişiz...Eee Çimşir'le de derbi kaybetmedik ne olacak? Bu durum Çimşir'in çok iyi hoca olduğunu göstermez..Madem başarı kıstasın derbilerde alınan sonuçlar o halde Çimşir'i niye gündeme getirmiyorsunuz da Ünal diye başımızın etini yiyorsunuz..
Derbi meselesi alıntı yaptığım kişinin cümlesiydi,o konuya karşılık yazdığım birşeydi yoksa Ünal hoca derbilerden daha çok şey katmıştır takıma,hoca olarak eksikleri yok muydu tabii ki vardı ama bizi sürekli iddialı tutabiliyordu ligde...ki bunu Ömür,Eku,Novak ve Sosa'nın olmadığı dönemlerde bile yapıyordu ,skoru tutamadığımız geriye yaslandığımız maçlar oluyordu ama bu kadar rezilini ben hiç görmedim Ünal hoca zamanında.
Yorum
-
İlk olarak Chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolculugunu tabii ki kiyaslayamayiz. Henry lig tarihinin en iyi golculerindendi.
Henry monacodan kovuldu, su an mls’de. Ircilikdan ziyade dogru bir karara benziyo Arsenalin basina gecmemesi.
Aksini dusunelim m? Kurt bir teknik adamin Yunanistan ligine gidip Turkiye’de bana kurdum diye san vermediler diye agladigini farZ edin. Dikkate alir miydiniz?
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum kusura bakma da asıl sen saçmalıyorsun..
Ünal ile derbi kaybetmemişiz...Eee Çimşir'le de derbi kaybetmedik ne olacak? Bu durum Çimşir'in çok iyi hoca olduğunu göstermez..Madem başarı kıstasın derbilerde alınan sonuçlar o halde Çimşir'i niye gündeme getirmiyorsunuz da Ünal diye başımızın etini yiyorsunuz..
Yorum
-
Ünal hocada huseyin cimsir de iyi hocaydi bana göre taktik yönden daha iyi oynuyorduk. Bu newton sıfir bu adam teknik direktör değil.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak asrgt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCimsir unalin eserini devam ettirdi de ondan. Araya pandemi donemi girince huseyin de patladi. 3 ay antreman yapmayan oyunculari toparlayamadi. Derbi olayi basit birsey degil. Sirf galatada igor tudor bundan gonderilip yerine fatih terim getirildi. Besiktasta slaven bilic yerine senol gunes geldiginde de derbi galibiyeyleri sonrasi bilice cok laf soylendi. Belki sen onemsemiyorsun ama emin ol geri kalanlarin hepsi bu duruma onem veriyor.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Basın toplantısını yeni gördüm. Mücadeleden kaçmam diyerek ben istifa etmiyorum mesajını vermiş. Kadroda önemli değişiklikler olacağından bahsetmiş. Toplantının bir bölümünde Abdulkadir Ömür'ün ismini unuttu bir süre kilitlendi. Bir de Plaza yabancı kontenjanına takıldığını söyledi ama maç kadrosuna 1 yabancı isim daha yazabiliyorduk. Dolayısıyla kafa iyice gitmiş...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Hocanın ekibi yok. Ciddi anlamda yok. Şuan en çaresiz insan konumunda.
Keşke istifa etseydi.
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasın toplantısını yeni gördüm. Mücadeleden kaçmam diyerek ben istifa etmiyorum mesajını vermiş. Kadroda önemli değişiklikler olacağından bahsetmiş. Toplantının bir bölümünde Abdulkadir Ömür'ün ismini unuttu bir süre kilitlendi. Bir de Plaza yabancı kontenjanına takıldığını söyledi ama maç kadrosuna 1 yabancı isim daha yazabiliyorduk. Dolayısıyla kafa iyice gitmiş...Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Baker'ın kesilmesi lazım demiştik. Abdülkadir Ömür ortasahaya geçsin ve kanatta Diabate ile başlayalım demiştik. Ayrıca Trabzonspor 5 değişiklik hakkının hepsini kullanabilecek şekilde yedek oyuncuları maça hazırlamalı da demiştik. Bunları göremedim sahada. Baya takıntılı bir hoca ve oyunculardan verim alamıyor.
Ahmet ve Yusuf Sarı'yı soksa takıma enerji gelecekti. Safa da girebilirdi en son olarak. Bu oyunculara doğru direktiflerle rakip karşılamayı öğrettin mi sahadaki yorgun oyunculardan daha fazla katkı yapacakları kesin. Planın tutmayacak olsa bile bu değişiklikleri yapmak zorundasın bir şey denemeyen ve sahadaki kaderine razı olan hocayı sevmem.
Yorum
-
Sey olmasin la nasil fubolcular bir olup zamaninda sotayi gonderdilerse haa tabi ersunun son donemi de oyle oldu yine ayni seyler deneniyor olmasin. Belki de onur abilerinden ogrenmislerdir. Srtik bu tskimdan herseyi bekliyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum