Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla bu maça kadar biraz daha sabredelim diye bakıyordum olaya ama şu maçta noktayı koydu.
    Rezalet giden oyunu o da kenarda izledi. Golün geleceğini beş yaşındaki çocuk anlardı. Neyse son kez gördük diye düşünüyorum takımın başında. Sıradaki gelsin

Yorum

• Burada taraftara çemkirmek neyin kafası? Bizler mi karar alıyoruz?

Bokunu çıkarmamak lazım.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Bu adamı başımıza musallat eden mesajları tek tek alıntılayacağım
        Futbol cahilleri

İddia ediyorum şu orta sahasız kadrodan bile taş gibi takım çıkaracak teknik adamlar var şu ligde
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sırf yönetime olan kininizden, sırf onlar biraz daha zaman kazanmasın diye bu ingiliz köylüsüne sabır dediniz. Yönetimi Allah ıslah etsin de bu köylüye sabır diyecek kadar kör müydünüz gerçekten?
          Burada çok mücadele ettik ama her zaman aynı laflarla savunma yaptılar ''sabır'' ve ''sistem'' sorduk nedir bu sistem diye ama cevap alamadık. Yönetim kadar suçlu bu kişiler.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• kusura bakma hocam devam edilmeli şans verilmeli diye düşünmüştüm. ama hiçbişi katamadın takıma. seçimlerin oldukça anlamsız fizik kondüsyon döklüyor takım. teknik kısma gelmeye bile gerek yok. güle güle

Yorum

• Aklımın almadığı onca şey var ki.
              3-2 öndesin orta alan düşmüş,orta saha çıkarıp forvet almak hangi dünya futbolunda var?Nasıl bir futbol fakirliği bu?Neyi amaçladın bu hamleyle?
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• -Newton hoca değil
                -Olur mi ya adam içumuzden biri gibi.
                -Newton hoca değil
                -Karısı Türk'müş Konyali
                -Newton hoca değil
                -Kendisi de müslümanmış daha ne istiysinız

Bu kafayla adamı savunanlar var cidden.Yoksa bu bağlanmanın açıklaması yok ne yaptın oturup çay mı içtin sohbet mi ettin ne ara bu kadar sevdiniz açıklayın bilelim.

Yorum

• Yazık ne diyeyim. Eksik olsa da, hakemler olsa da, takım komple kötü bile olsa bu kadar kötü oynanmaz. Olmadı.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burada taraftara çemkirmek neyin kafası? Bizler mi karar alıyoruz?

Bokunu çıkarmamak lazım.
                    Buradaki taraftarın yarattığı algı Ahmet Ağaoğlu'nun kararının arkasinda güçlü tuttu
                    Newton'u kimlerin nasil getirdiğini bilmezmis gibi Fm'cilik oynadılar
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ünal Karaman'a laf eden yabanci seviciler, ne oldu yuzunuz kizariyor mu ? Devam mi ?

TS sanki birilerinin emriyle kume dusurulmek isteniyor, bu sezon bizi "birisinin" talimatiyla kume dusurmek istiyor olabilirler. Gayet ciddiyim.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adamı başımıza musallat eden mesajları tek tek alıntılayacağım
                        Futbol cahilleri

İddia ediyorum şu orta sahasız kadrodan bile taş gibi takım çıkaracak teknik adamlar var şu ligde
                        Sürekli dalga geçilen ve alay edilen Yılmaz Vural bile bu adamdan kat kat daha iyi hoca.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Antifutbol tezi adam.

8 kişi oynasan top rakipteyken bu kadar zor durumda kalmazsın ya.

Takım sahaya kötü yayılıyor. Rakibe pres yapamıyor. Rakip paslaşırken hep 1-2 boş pas.alternatifi oluyor. Rakip orta açabiliyor. Pas verebiliyor. Adam eksiltebiliyor. Şut çekebiliyor. Bu nasıl takım ya? Hiç demiyor musun ben ne işe yarıyorum diye. Sahaya gir üstünü başını yırt bi şeyler yap.

Yıllarca bu rezil, kepaze futbolu izletmek için mi bekledin? Allah kimleri korumuş senden. Ne mutlu onlara.

Yeryüzünde böyle futbol kalmadı. Rakibi izliyoruz sadece inanılır gibi değil. Kanatlardan bin defa geldiler bin.

Çim biçme falan değil tesislere sokmam bunu.

Yorum

• Vural bile bundan basarili olir bu cirak 1 san bile artik dutmamali resmen seyretti. Birde simdi cikar iyi oynadik der waka olmasa 4:0 olurdu mac
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sırf hüviyetine ve özgeçmişine bakarak Trabzonspor'la bambaşka bir hikâye yazabileceğine inanmıştım ama iki haftadır kendisi adına utanmaktan yerin dibine girdim. Sen büyük kulüplerin kirâlık oyuncularını izlemeye devam hocam. Hoşça kal.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal Karaman'a laf eden yabanci seviciler, ne oldu yuzunuz kizariyor mu ? Devam mi ?

TS sanki birilerinin emriyle kume dusurulmek isteniyor, bu sezon bizi "birisinin" talimatiyla kume dusurmek istiyor olabilirler. Gayet ciddiyim.
                                şimdi gelir karabük'ü düşürdü rize'den kovuldu diye zırvalar
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X