Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon başından beri işler hep ters gitti. Sakatlar, cezalılar, korona olanlar, hakem hataları vesaire... En azından hakem hataları olmasaydı bugün birkaç puanımız daha olurdu.

Bütün bunları düşünürsek bence hoca ile devam etmemiz daha doğru olur. 6 haftada hoca yollamamalıyız.

Yorum

• Ersun Yanal 3-0'dan 3-4'lük Alanya maçının ardından bu maçı kaza olarak görüp bir daha böyle bir şey olmayacağını söylese de ipin üzerine çıkarılmıştı bir kere. O maçtan sonra bir de Akhisar faciası yaşanınca, doğal olarak bileti kesilmişti. Eddie Newton da 6 maçta alınan 1 galibiyetin ardından doğal olarak ipin üzerine çıkarıldı. Kasımpaşa maçını ezkaza kazansak bile koltuğunun sağlam olmadığını kendisi de biliyordur. Her ne kadar acil galibiyete ihtiyacımız olsa da benim açımdan ortaya konulacak oyun çok daha kıymetli...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Newton Hocayı destekledim göreve geldiğinde yani düşününce aklım almıyor adamın yabancı oyuncularla diyalogu çok iyi olmalı tercüman istemiyor adam iletişim için eşi Türk bizim kültüre yabancı değil 8 yıl Chelsea'da üst düzey hocaların yardımcılığını yapmış vbir kişinin Türkiye ligi için antrenman metodları,tatik varyasyonlar ve kondisyon gibi konularda acemice davranacağını düşünmüyorum mantıklı gelmiyor zaten zayıf yönleri olan kadro üzerine geç yapılan transferler,sakatlıklar ve covid vakaları hoca takımı hiç tam kadro göremedi bence birkaç maç daha beklenmeli takım toparlayacak inşallah tam kodro olunca.
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Newton hala takimin basindayken baska antrenörler ile görüsmek pek profesyonel davranis degil. Kulüp ne yazikki profesyonel yönetilmiyor.

Yorum

• Bilinçli bir şekilde yönetime yakın muhabirlere yemler veriliyor düşüncesindeyim bu sadece benim düşüncem.

Newton 6 haftada gönderilecek bir hoca değil. Yönetim açısından sıkıntı oluşturacak bir açıklama bir sinyal bir mimik hareketi yapmadığı sürece devreyi tamamlar.

Hep en az 10 hafta sabredilmesinden bahsediliyor bana göre de 9. Hafta çıkış başlar. 11. Hafta asıl oyunumuzu oynamaya başlarız.

Yorum

• Hocanın bu şekilde gönderilmesi kesinlikle ne hakkaniyete sığar ne de yeniden yapılanma metazorisi içinde kendiğimizi bulduğumuz duruma uygun değil ancak hocanın hazır bir ekibinin olmaması ve kulübedeki liyakatsiz yapının devam ediyor olması beni hayal kırıklığına uğratmıştı en başta ve soru işaretlerini artırmıştı kafamdaki. Hoca değişikliğini ve olası Avcı tercihini sadece ve sadece şu kulübedeki çöp yapının dağıtılmasına vesile olacağı için makul karşılayabilirim kendimce ama çözüm mü , değil kesinlikle.
              O liyakatsiz yapıyı getirip bunca sıkıntıya rağmen barındıran da yönetim , bu anti futbol yapıya ve hiç bir şeye ses çıkarmayacak Newton'u getiren de aynı adamlar. O sebeple ''bozuk düzende sağlam çark olmaz'' diyerek en başta kendi içimizdeki ve başımızdaki bozuk düzeni düzeltmek gerekiyor.
              TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Bence mazeretlere yer yok. Takım kurmakta yeterli değil. Bir takımda sakat oyuncular her zaman olacak. Sen elindeki alternatifi en iyi kullanmak zorundasın.
                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Yarın puan kaybı olursa resmi olarak elveda deriz.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bos beles yönetimlerin kendisi icin feda edecegi bir baska teknik adam.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Avci ismi geciyor o gelecekse Newtonla devam edelim daha iyi ya bu Avci bjk ne basarisi var adam Tazminat para beşinde. Avci yi istiyen tazminat parayi kendi ceplerinden ödemeyi kabul etsinler. Yağmurdan kacarken doluya yakalanmayalim. Newtona benim kızdığım oyuna müdahaleri geç yapmasi yanina tecrübeli yardimci lazim cirak Newtona
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yarın puan kaybı olursa resmi olarak elveda deriz.
                        yarın kazansa bile haftaya alanya maçını kaybedecek takım bu sene bir ileri 2 geri mehter takımı gibi gidecek ama gene söylüyorum burada sorun hoca sorunu deiğildir sorun kadro planlaması kadronun vasatlığı ve yetersizliğidir geçen sezon yerden yere vurulan abdülkadir parmak şimdi aranan adam olmuşsa bu transferlerin ne kadar vasat ve başarısız olduğunun açık ve net göstergesidir.

Yorum

• avcı ersun gibi parayı çok ön planda tutuyor. o yüzden ikisi de artık kolay kolay takım çalıştıramaz. ediie biraz daha kalsın. ama gidecekse bari tamer tuna gelsin

Yorum

• Yarınki maç çok zor, bir şekilde kazanması lazım. Sonra alanya ile bir final daha oynayacak. Adamların oyunu net, önlem alarak bir şekilde galibiyet alması gerekiyor. Biz ağır favoriyken defalarca puan kaybettik. Biz de gidip alanya'yi yenebiliriz.

Ondan sonra milli takım arası var. Hiçbir oyuncuyu milli takımlara göndermeyip tam takımla çok sıkı bir hazırlık programı yapması gerekiyor, öyle ki dönüşte galibiyet serisi başlasin. Yapan yaptı geçen arada bizim de ihtiyacımız var buna.

Bu senaryonun dışında işi çok zor. Bir galibiyetle hemen gevşeklik yapıp alanya bizden güçlü takım diye bahanalere sığınır arayi yine 1 hafta izinle geçirirse er geç kovulacak.

Yorum

• Yonetim en buyuk sinavini veriyor. Seni yollamamalari lazim. Bakalim dayanabiliceklermi baskiya

Yorum

• Avcı başakşehirde ırkçı emre, mahmut ve irfancan orta sahası ike oynadı, Beşiktaşta atiba elmeny ortasahası ile beceremedi, bizim orta sahalar bu saydıklarımın yanına yaklaşamaz. Avcı gelirse bu orta alanla ne yapabilir bilemiyorum. Bence Ünal hoca geri gelsin bide Avcıya tazminat kaptırmayalım. Ünalın suçu neydi anlamış değilim. Tamam defansta leş atıyorduk geri yaslanıyorduk ama bir takım havası vardı. Hucümda da sistemli sistemsiz bireysel yetenekli futbolculardan verim alabiliyordu Ünal hoca. Ünal hoca iyi antrenör demiyorum ama Terim tarzı iyi gaz veriyordu takıma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X