Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cok iyi transferler yaptiriyor ayrica usta bir taktisyen oldugunu dusunuyorum, Guardiola havasi var sadece sans yaninda degildi, devam etmeli. Kasimpasa'ya fark atip rahatlariz, problemi buyutmeye gerek yok.

Mra, Avci, Sota falan şu dakikadan sonra boş iş. Kasimpasa macinda, 5. gunun safaginda Rohan ordusuyla dusmanin icinden gecen Gandalf gibi patlama yapar, dusmani bozguna ugratir. Ben kalsin ve savassin diyorum.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yanındayız Reis. Beton yetmez beton
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Hüseyin Çimşir, Newton'un yardımcılığı görevine getirilmeli derhal!
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyin Çimşir, Newton'un yardımcılığı görevine getirilmeli derhal!
          daha metin aktaş hoca olacak kardeşim kendini hazırlıyodur diye düşünüyorum

Yorum

• Korona artışa geçti kışın daha da coşacak maçların ne olacağı da meçhul eddie'yle sezonu bitirelim bence bu sezonu çok önemsemeye gerek yok bakarsın iyi işler yapar hoca toparlar. Bir daha başkasını getiiricen para vericen sil baştan düzen kurucan ohooo
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• sezon başında avcı mı newton mu deselerdi avcı derdim.
              ama bir şekilde newton da karar kılındı.
              şimdi 10 kere sorsalar avcı mı newton mu diye 10 kere newton derim.
              madem getirdiniz bi görelim ilk yarıyı bir bitirsin bakalım ne olacak.
              oyun içinde zaman zaman iyi oynadığımız bölümler var.
              bunu maça yayarsak başarılı olabiliriz.
              şuan da td değişimi 1-2 maç gaz verir başka işe yaramaz
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Newton kalacaksa en azından kulagi cekilmeli oyuna erken mudahale etmeli 74 degil 90 da degil. Elimizdeki lerle mecbur idare edeceğiz. Oyuna mudahale gerekirse ilk yarida da yapsin umurda degil kötü oyuncu o anda oynuyorya. Avci yi bende istemiyorum Bjk ne yapti da o ön planda adam paragöz Yanal gibi uzak durmaliyiz
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Hocanin 6 mac sonunda istifa etmesini isteyenler merak ediyorum yeni gelen hocaya da mi 6 mac sans taniyacaklar?
                  Peki o da gidince 6 maç sonunda?
                  Beyler amacınız ne?
                  Istikrar mı yoksa kişisel tatmin olmak mı?
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Şampiyonluğu kaybetmenin arefesinde, geniş bir ekibi, tecrübesi olan, oyunculari sarsip kendine getirecek, yeni bir sayfa açacak, yönetime transferde yol gösterecek, kısacası yükü sırtlayacak bir hoca lazımdı. Çünkü yönetim yıpranmıştı.

6 haftaya bakınca gevşeklikten başka birşey görmüyoruz. Ekibini oluşturması bile haftalar aldı hocanin, herkesten geç başladık sezon hazırlığına.

Geldiğimiz duruma bakınca yönetimin dirayet gösterecek hocanın arkasında duracak bir hali olmadığını görüyorum. Fikrimi değiştirdim. Tecrübeli bir ekip getirip gözümüzün önünden kaybolmalarini, tesislerden uzaklaşıp, her kameraya konuşmamalarını tercih ederim.

Yeni hoca takımı düzelttikten sonra her galibiyetten sonra pişkin pişkin açıklama yapacaklarsa hiç zahmet etmesinler yalnız.

Ya hoca değiştirip yeni kongreye hazirlansinlar, sahanın içinden uzaklaşsinlar, ya da yaptiklari seçimin arkasında durup newton'a yardım etsinler. Takım toparlarsa bir şansları olur, yoksa güle güle zaten. Seçim senesinde başarısız bir takıma rağmen yeniden seçilmek mümkün gözükmüyor.

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eğer A.A. ile anlaşıldıysa hocayı "mayın eşeği" olarak kullandılar demektir. Bence aşağılıkça bir tavır.
                      Ben de böyle düşünüyorum, önceden kurgulanmış gibi...

Yorum

• Yepyeni bir kadro, sakatliklarla bogusan bir takim ve zorlu bir fikstur, kim olsa zorlanirdi. Ara ara oynanan futbol , islenmeye calisan mantaliteyi gordugum icin, newtona en az sene sonuna kadar sabredilmesi taraftariyim

Yorum

• ya hocam bari takımı ofansif oynat defansif oynat, 4 2 3 1 kontra atak oynat, yeter ki bir şeyler oynat gözünü seveyim. hazırlık maçları dahil takım sahada ne yapıyor belli değil. sanki futbolculara 90 dakika sahada topun peşinde koşun, pres yapın maçı bitirin talimatı vermiş gibi oynuyorlar.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sakatlıklar, cezalılar ve covid sıkıntısına rağmen normal mi?

Yorum

• newton için 6 maç ölçü olmaz ama sezonada kötü başladığı aşikar newtonun a sabır edilememesinin en büyük etkenlerinden biri de yönetimdir newtonu getiriliş şekli çok abest idi ünal karaman ayrığı sonrası newtonu takımın başına getirselerdi yadımcısı hüseyin cimşir olsaydı hocaya sabır daha fazşa olurdu ama yönetim newton u hüseyünin yardımcısı olarak takıma dahil etti hüseyin gidincede takıma hoca yaptılar ve etiket hemen yapıştırıldı yardımcının yardımcısı newtonun hoca olarak takmı emenet etmek son derece yanlış yollarla yapıldı ve ben aslında newtondan ümitliydim hem şehri tanımıştı hem az da olsa rakipler hakkında bilgi sahibi olmuştu ama beni hayal kırıklığına uğratan hep 1. adamlığı bekledim diyip de hazır olmuş gibi davranıp hazır olmamasıydı nedeni ekibi yok tu yardımcısı dahi 2 ay sonra geldi bakın çağdaş atana daha bjk de antrönör ken ekibim hazır dı diyor adam kendini hazırlamış newton sadece lafta kalmış.

Yorum

• Başarılı olmasını cân-ı gönülden istiyordum, açıkçası farklılık koymaya başlayabileceği yönünde hafif sinyaller de vermişti fakat Erol Bulut gibi rüşdünü ispat edememiş bir hocanın aldığı riske hiçbir yanıt verememesi dolayısıyla yetersizliğini ortaya koydu. Rakibin sana karşı 2 orta sahayla oynamasına hiçbir reaksiyon gösterememek maalesef basiretsizliktir. Kadro kalitesiyle filân açıklanacak bir durum değil bu, direkt hoca farkı öne çıktı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X