ben bugünde yazdım newton için eleştiri olsun gitsinmi kalsınmı olsun daha erken olduğunu düşünüyorum ben sorunun newton dan çok yönetimin yaptığı yada uyguladığı diyelim yanlış transfer politikasına bağlıyorum bence aldığımız yani transfer ettiğimiz adamların çoğu sıradan vasat anadolu takımı topçuları hani sakatlık deniyor tam kadro çıkamadık deniyor felan ama tam kadro da çıksak ben sonucun çok değişeceğini sanmıyorum bence ortada hoca sorunundan daha büyük kadro sorunu var ben bu kadro yapısı ile hangi hoca gelecekse gelsin çok başarılı olacağını sanmıyorum ve mutlaka fenerbahçe maçına newton ile çıkmalıyız diyorum bu maç bize newton ile alakalı daha mantıklı kararlar vereceğimiz bir maç olacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocaya 3-4 maç daha sabır edilmeli karar vermek için henüz erken bence neredeyse tam kadro hiç çalışmadı.
Eğer gideceksede Fatih Sultan Tekke gelsin sabır edeceksek krala sabredelim kendini baya geliştirdi elbet birgün gelecek belki erken olabilir dersiniz ama sabredelim diyorsak tribünlerde çok fazla kredisi olan bir isim kralımız
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlkesel olarak getirilmesi hataydı ama en azından ilk yarı bitene kadar kalmalı.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuda en büyük sıkıntı newton göreve hüseyin cimşir in yardımcısıydı sıfatıyla başlaması oldu tersi olsa mesela chelsea dan lampartın yardımcısı iken alıp getrsek bakış açısı daha farklı olabilirdi birde en büyük şansızlığı 5 maç sonunda rüzgarı arkasına alamadı şuan rüzgarlar önünde esiyor çok sanmıyorum ama olası bir fenerbahçe galibiyeti o rüzgarı arkasına almasında büyük rol oynar.
Çok büyük baskı gelecek devamında.senol güneş antrenör olsa bile ilk 6 hafta sonunda gitmek zorunda kaldırdı.
Yani newtonun akıbeti belli, sadece 6 günü daha kaldı.
Sadece %10luk ihtimal olan beraberlik olursa 2_3 hafta daha kalabilir.
Malesef virus baslangicindan beri süreç cok kötü yönetiliyor.
Bu arada gs de durumlar aynı,onlar da virüsten beri tepetaklak oldular.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb maçını yüzde 90 kaybedeceğimiz icin newton yolcu.cunku o mac kaybı sonrası ligde son 3 sırada olacağız.
Çok büyük baskı gelecek devamında.senol güneş antrenör olsa bile ilk 6 hafta sonunda gitmek zorunda kaldırdı.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb maçını yüzde 90 kaybedeceğimiz icin newton yolcu.cunku o mac kaybı sonrası ligde son 3 sırada olacağız.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel basının tavrından bağımsız geçen sezon hepsi yüksek tempoda oynanmış 4 Avrupa maçı oynadın.
Şu maç trafiğinde dahi yürüyen takım o fikstürden geçse eksi puanda olurduk herhalde.
Kağıt üstünde rakamları alt alta yazmak kolay ama önemli etkenleri de yok saymamak gerekir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca kalsın diyenler nasıl bi ışık görmüş aklım mantığım almıyor. Alanyaspor’a karşı gram oynamadan kupa aldık takım üst üste 5 pas yapınca top falan oynuyoruz sandı heralde yönetim.
Kariyer olarak zaten savunulacak bir tarafı yok,Chelsae geçmişi var diye başımızda,bizdeki bu yabancı hayranı kitlenin ezikliği öyle bir seviyeye gelmiş ki Chelsea kapısında bekçilik yapanı bile TD olarak atasa bu gerici/yobaz/vizyonsuz yönetim alkışlayacak çok.
Adamda bir ışık olsa burada ne işi var,en kötü çalıştığı TD'lerden biri ekibine alır,fikirlerinden faydalanırdı.
Bu şahsın TD kariyeri olarak Ünal Karaman veya Hüseyin Çimşir'den bir farkı yok,tek farkı elindeki pasportu.
Osman Özköylü ismini yazdığımızda bizimle dalga geçen kitle,bunu savunuyor.- Memento mori
Yorum
-
Bu da Tekke´nin istatistikleri. Getirtmeye calistiginiz efsaneniz. bazi arkadaslar paralel bir evrende trabzonspor´u destekliyor anladigim kadariyla.
td olarak 1. yılı 9 maçta 1 galibiyet / kovuldu
td olarak 2. yılı 13 maçta 2 galibiyet / kovuldu
td olarak 3. yılı 26 maçta 11 galibiyet / kovuldu
td olarak 4. yılı 27 maçta 6 galibiyet / kovuldu
td olarak 5. yılı 15 maçta 5 galibiyet / sezon ortası geldi
td olarak 6. yılı 5 maçta 4 galibiyet / güncel
Yorum
-
İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da Tekke´nin istatistikleri. Getirtmeye calistiginiz efsaneniz. bazi arkadaslar paralel bir evrende trabzonspor´u destekliyor anladigim kadariyla.
td olarak 1. yılı 9 maçta 1 galibiyet / kovuldu
td olarak 2. yılı 13 maçta 2 galibiyet / kovuldu
td olarak 3. yılı 26 maçta 11 galibiyet / kovuldu
td olarak 4. yılı 27 maçta 6 galibiyet / kovuldu
td olarak 5. yılı 15 maçta 5 galibiyet / sezon ortası geldi
td olarak 6. yılı 5 maçta 4 galibiyet / güncel
Adam en azından Trabzonsporlu der karşı taraf da sen Newton'u nasıl savunuyorsun?- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahada rakiplerinden fizik olarak çok geride bir takımın olması bile taraftarın görüşünü değiştirmiyor,tamam iyi bir taktisyen olamayabilirsin de rakiplerin paslaşmalarını da izleyen bir takım görmek kimin hoşuna gidiyor.
Kariyer olarak zaten savunulacak bir tarafı yok,Chelsae geçmişi var diye başımızda,bizdeki bu yabancı hayranı kitlenin ezikliği öyle bir seviyeye gelmiş ki Chelsea kapısında bekçilik yapanı bile TD olarak atasa bu gerici/yobaz/vizyonsuz yönetim alkışlayacak çok.
Adamda bir ışık olsa burada ne işi var,en kötü çalıştığı TD'lerden biri ekibine alır,fikirlerinden faydalanırdı.
Bu şahsın TD kariyeri olarak Ünal Karaman veya Hüseyin Çimşir'den bir farkı yok,tek farkı elindeki pasportu.
Osman Özköylü ismini yazdığımızda bizimle dalga geçen kitle,bunu savunuyor.
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOsman’ın istatistik olarak son durumu nedir? Osman’ı isterim ama İHO’nun (agresiflik bakımından) TD versiyonu gibi geliyor bana.
Teklif etse bu yönetim geri çevirmez hem saygısızlık olur hem de yıllarca kendini hazırlamaya çalıştığı yerin fırsatı bir daha ne zaman gelir belli olmaz.
Osman Özköylü'nün çok iyi bir TD olduğuna inanan biri olarak bu yönetim ve kadro ile kendisinin ve Trabzonspor'un geleceğini ateşe atmamasını isterim.
İHO ile alakası yok,agresif tutum ise birinin işi bilmemesi nedeniyle gösterdiği yapmacık tutum,diğeri ise işi biliyor olmanın ve açıkça haksızlığa uğruyor olmanın getirdiği bir tepki.
İstastistik olarak değişen bir şey yok,en son Bolu hikayesi çok kötü bitti.
En son sasone tarafından düzenlendi; 20.10.2020, 10:20.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahada rakiplerinden fizik olarak çok geride bir takımın olması bile taraftarın görüşünü değiştirmiyor,tamam iyi bir taktisyen olamayabilirsin de rakiplerin paslaşmalarını da izleyen bir takım görmek kimin hoşuna gidiyor.
Osman Özköylü ismini yazdığımızda bizimle dalga geçen kitle,bunu savunuyor.
Ben halisaha disinda bir yerde futbol oynamadim, bu adamin teknik direktorlugunu konusmak benim superligde gol krali olmami konusmak kadar sacma. Ikisi de hayal urunu.
Eddie Newton ancak ve ancak Papua Yeni Gine`de td`lik yapar. Dediklerinin bir coguna katiliyorum. Kariyerinde Chelsea yaziyo diye basit gozlemciyi futbolun en zor zamaninda teknik direktor yaptik.
Daha onceki mesajlarimda yazdim, yine hatirlatiyorum. Bu adamin futbol oynadigi Chelsea ile simdiki ayni degil. O zamanlar Chelsea bizim ligin Bursasporu-Genclerbirligi kivamindaydi.
Newton`in kariyeri de yardimciligini yaptigi Di Matteo`ya cok benzeyecek gibi. Chelsea yonetimi, teknik diretorleri olan Villas-Boas`i kotu gidisinden dolayi lig bitmeden once takimdan kovuyor, o zamanlar Boas`in yardimciligini Di Matteo yapiyo, ve ligi bitirmesi icin takimi ona birakiyolar. Bu sirada da takim sampiyonlar ligin son 16da yoluna devam ediyo. Binde bir olucak bir sey oluyo ve o senenin sampiyonlar ligi sampiyonlugunu Chelsea kazaniyor. Yeni sezona da di matteo ile baslayan yonetim, kotu gidise ancak kasim`a kadar dayanabiliyo ve Di Matteo`yu kapi disari ediyo. Sizin taktik dehasi dediginiz Chelsea`de yardimcilik yapti dediginiz Newton da tabiri caizse "poset" bir teknik direktor olan Di Matteo`nun yardimciligini yapti. Di Matteo 2016 yilindan beri takim calistirmiyo.
Arkadaslar, Eddie Newton neredeyse 50 yasinda, ya milletin gozu kor muydu bu adama alt liglerde veya genc takimlarinda hic antrenorluk sansi vermediler? Futbolun icinde olmakla teknik direktor olmak arasinda daglar kadar farkvar. Newton`da bir gram teknik direktorluk isigi yok, adamin kenarda sesi cikmiyo, oyuncu degistirmeye korkuyo, bakin daha ligin 5. maci basin toplantisinda oyunculari sucladi.
En onemlisi,yasindan dolayi bu adamin ogrenme hizi cok cok cok yavas olacak. Morali bozuk olan oyuncunun moralini duzeltmek, devre arasi konusmalari yapmak, oyunu okuyup hizli kararlar verebilmek, oyun stilini belirlemek; bunlar hep deneyimle olucak seyler ve Eddie Newton bunlari bizim takimimizada deneyerek ogrenmeye calisiyor, varsin gitsin papua yeni gine liginde, hindistan liginde ogrensin. Gecen senenin en uretken takimi bu sene kaleye gidemiyosa eger bu kulubede oturanin sucudur. Sorloth, sosa, novak gitti de, bu basketbol degil ki 3 oyuncunun ayriligi takimi bu kadar etkilesin. Kalan 8 11 oyuncusu ayni ve gidenlerin yerini kapatmak icin transferler yapildi.
Bu tamamen komplo teorisi ama daha en basindan bu adamin takimin basina gelmesi cok supheliydi. Acaba birileri baskanin kulagina mi fisildadi da butun yonetim kurulu karsi cikarken gitti Newtonla anlasti? Son yapilan 47. Olagan Genel Kurul Toplantisini Youtube uzerinden izleyebilirsiniz. Orda baskan Newton icin zaten 2-3 senedir Turkiyeye gelip gidiyo isim asinaligimiz vardi diyo, sen ne icin Chelsea`nin gozlemcinin adini duyasin ki?
Ben ilk geldiginde 10 mac dayanir demistim ama fazla soylemisim 9. Hafta oynanilacak olan Erzurumspor macina yeni teknik direktorumuzle cikariz buyuk ihtimalle. Son olarak, Newton gittikten sonra bizim genel kurul baskanin da ayagini kaydirir gibi duruyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum