"Hızlı oyun" hedefini yakalarsa fark yaratır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli maç arası bu oyuncu gelişim takipçi teknik adamlık gecmişi olmayan Newton'dan kurtulmak için son çıkıştır.
Chelsea'den pazarlama müdürü apoletiyle adam gelse görmemiş gibi üstüne atlıyoruz
Ligin ilk 4 haftasi en vasat 4 takımdan 5 puan çıkardık.Malatya'yı bir kenara bırakıyorum Denizli Antep Bjk inanılmaz vasat
Önümüzdeki Fb Alanya Başakşehir serisinde lige havlu atarsın
Nwakaeme gibi ligin en efektif oyuncusuna kendi ceza sahasinın çevresinde rakip kovalatıp hücumda merkeze çekiyor
Amerika'yı yeniden mi keşfedecekNaber?
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Artık verdiği söyleşilere "bakın arkadaşlar..." diye başlamalı, hafiften de "bu çocuklar ne kadar çalışıyor haberiniz var mı?", "burada nasıl emek veriliyor biliyor musunuz?", "ha biz onu da biliriz", "ha zamanı geldiğinde de çıkar açıklarız", "ben buraya kamyon şoförlüğü yaparak gelmedim" vb. kalıplarla bezemeler yapmalı. Kendisine tam 4 maç şans verdi bu camia ama hala teknik taktik konuşuyor, insanın canını sıkıyor.Naber?
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer demeçte hakemlere laf etmesi güzel. Daha çok dillendirilmeli bu iş. Hakemler bizi bitiriyor... Her maçı iyi oynayarak kazanamayiz. Hakemlerde aleyhimize çalışınca puanlar gidiyor.
Yorum
-
Bence ikinci adamlıktan lider baş olmaya erişmek çok kolay değil zaman ister. LÖW örneği var Almanyada ülkemizde aynı şekilde şans buldu. Newton ürkek adam çok şey beklemiyorum.Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
Dün Süleyman cebeci var kenarda 5 dk şans tanışan ne olacak. Çocuk diyecek böyle bir maçta şans vermedi bana ne zaman verecek. Faruk Can girdi maça çocuktaki atletik vücut hiçviir yerli topçumuzda yok demek adam çalışmış. Tekniğide iyi diyorlar. Daha fazla zaman tanınmalı ve yerinde oynatılmalıBenim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
bazen b planımızın demir lady döneminden kalan iğrenç ingliz futbolu olduğunu düşünüyorum. uzun havadan oynamak. bizim ingiliz uzun santraforumuz yok. sir boby falan yok ortalar iğrenç eddie hocam total futbola dön.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
edi hoca maalesef kötü başladı
takım boyu uzun
hücum pres yok
tempo yok
takımın ne oynadığı belli değil
bu arada hakem açıklamalarını tamamen yönetimin direktifleri ile yaptığını düşünüyorum,bu tarz yabancı teknik adamların başka bir ülkede hakem eleştirisini kafasına göre yapması söz konusu değil,
burdan ne anlıyoruz? dominant kendi bildiğini yapan değil direktiflerle hareket eden bir profil olduğunu anlıyoruz,yönetimin yeni piyonu
misal ünal karaman bu tarzda değil,kendi bildiğini okurTEKKEBALL
Yorum
-
Nivdon hocam cumartesi günü zor bir sınav var. Galip gelmemiz lazım...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum