Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben hala aynı fikirdeyim, bunu alacağımıza Affan Kitapçıoğlu Lisesi beden eğitimi hocasını alsak daha iyiydi. Scouttan daha iyi hocalık yapardı. Bundan hoca oluyorsa Masör Şefik abiyi de deneyelim, ona da şans vermemiz gerekir.
    [ATTACH]19614[/ATTACH]
    2 seneye kalmaz onu da deneriz teknik direktor olarak, kafa bu kafa cunku

Yorum

• Bencede sıra masör Şefik emiceye gelmeli.

Yorum

• Korkak bir adam. 10 kişi kalmış rakibine karşı forvetini oyundan alan bir adam. Not düşelim.

Biz Avcı derken Newton diyenlere müstehak ama. Şimdi sövmece yok.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ünal hoca zamanında da kadronun sakatlıklarla boğuştuğu dönemde eleştirilmesine tepki göstermiştim, bu dönemde de hocaya yapılacak eleştirilerin bir süre bekletilmesi gerektiğini düşünüyorum. Defans 4'lüsünün yalnızca 1'i 11 oyuncusu, takımın lokomotifi adamlar gitmiş, kalanların da en fark yaratabilecek olanları sakat. İyi yönetilmeyen bir süreç var, milli takım arasından sonra ancak ilk belirtileri görürüz. Biraz beklemek zorundayız.

Yorum

• Futbol bilgisini sorgulayanlar var. Adam Premier Lig yıllarca oynamış, hocalık yapmış. Türkiye ligi gibi çöp ligi izleyenler mi karar verecek buna.
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Hücumcu teknik adam önceki hafta 5 yemiş ve bu maç 10 kişi kalmış rakibe pozisyon yaratmıyor takımı

Bu hafta da takım gol yemediği için övebilirsiniz
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başlık ishale yakalanmış.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Hocanın bir şeyler denemesi, yıllardır sıkıntı çektiğimiz bloklar arası kopukluğu giderecek dokunuşlar yapmaya çalışması, takımın boyunu kısaltması bana ümit vermişti. Hatta bir mentalite değişimi iiçn uğraştığı düşüncesiyle puan kayıpları yaşatsa da sabırlı olmaya karar vermiştim. Fakat 10 kişi kalmış rakibe karşı oyuncu değişikliği konusunda bu kadar geç kalması beni hayal kırıklığına uğrattı.

Takımın kadrosu kötü, yedekten girecek adam yok düşüncesine de katılmıyorum. Kenarda oturan Plaza, Kerem, Anıl ve Salih sahada olan Abdürrahim, Serkan seviyesinden de mi aşağı? Bunlardan birini çıkarıp oyuna hücumculardan birini alsaydı çok geç olmadan, takım yine gol atamasa bile en azından hoca denedi bir şeyler fakat kadro yetersiz derdim. Ama 85. dakika gelene kadar hocadan takımın oyun şeklini değiştirecek hiçbir şey göremedim. 70-85 arası ne izlediğim konusunda bir fikrim yok.

Yorum

• Madem genç oyuncularla oynuyoruz, yüksek tempolara çıkmamız lazım. Takım ve top çok fazla hareket etmezse, genç oyuncularin pozisyon hataları tartışılır.

Yorum

• Çok erken daha. En az 10 hafta geçmeli.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ahmet cambaz kim ya
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• değişiklikleri 105. dk da yapması haricinde sorun yok. Yeni şeyler deniyor, takım eksik kendi suçu olmayan şeylerden dolayı suçlamaya gerek yok.

Yorum

• Şu an gündem maddemiz hoca mı yani, millet kafayı yemiş.

Yorum

• Seçenek yokken tercihleri eleştirmek mantıksız.
                              Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla risk alınabilirdi ama hoca muhtemelen 1 puan fena değil diye düşündü.
                              2 hafta sonra bu takımdan 4-5 oyuncu kulübeye gider, diğer oyunculardan ikisi daha dün gelmiş.
                              Geçiş sürecini mümkün olduğu kadar puan alarak geçmek istiyor olması mantıksız değil.

Yorum

• Skor umurumda değil.

Hocanın aşılamak istediği mantalite gayet olumlu. Ben son yıllarda rakibe bu kadar etkili pres yaptığımızı ve top kaptığımızı görmedim.

Geçen sene alınan skorlar kimseyi yanıltmasın. Ben galip geldiğimiz nice maçların 90 dakikasını sinirli ve mutsuz şekilde izlediğimi hatırlıyorum.

Yapılacak tek iş şu anda hocaya destek olmak ve sakatların takıma dönmesini beklemek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X