İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
Korkak bir adam. 10 kişi kalmış rakibine karşı forvetini oyundan alan bir adam. Not düşelim.
Biz Avcı derken Newton diyenlere müstehak ama. Şimdi sövmece yok.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Ünal hoca zamanında da kadronun sakatlıklarla boğuştuğu dönemde eleştirilmesine tepki göstermiştim, bu dönemde de hocaya yapılacak eleştirilerin bir süre bekletilmesi gerektiğini düşünüyorum. Defans 4'lüsünün yalnızca 1'i 11 oyuncusu, takımın lokomotifi adamlar gitmiş, kalanların da en fark yaratabilecek olanları sakat. İyi yönetilmeyen bir süreç var, milli takım arasından sonra ancak ilk belirtileri görürüz. Biraz beklemek zorundayız.
Yorum
-
Hocanın bir şeyler denemesi, yıllardır sıkıntı çektiğimiz bloklar arası kopukluğu giderecek dokunuşlar yapmaya çalışması, takımın boyunu kısaltması bana ümit vermişti. Hatta bir mentalite değişimi iiçn uğraştığı düşüncesiyle puan kayıpları yaşatsa da sabırlı olmaya karar vermiştim. Fakat 10 kişi kalmış rakibe karşı oyuncu değişikliği konusunda bu kadar geç kalması beni hayal kırıklığına uğrattı.
Takımın kadrosu kötü, yedekten girecek adam yok düşüncesine de katılmıyorum. Kenarda oturan Plaza, Kerem, Anıl ve Salih sahada olan Abdürrahim, Serkan seviyesinden de mi aşağı? Bunlardan birini çıkarıp oyuna hücumculardan birini alsaydı çok geç olmadan, takım yine gol atamasa bile en azından hoca denedi bir şeyler fakat kadro yetersiz derdim. Ama 85. dakika gelene kadar hocadan takımın oyun şeklini değiştirecek hiçbir şey göremedim. 70-85 arası ne izlediğim konusunda bir fikrim yok.
Yorum
-
Seçenek yokken tercihleri eleştirmek mantıksız.
Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla risk alınabilirdi ama hoca muhtemelen 1 puan fena değil diye düşündü.
2 hafta sonra bu takımdan 4-5 oyuncu kulübeye gider, diğer oyunculardan ikisi daha dün gelmiş.
Geçiş sürecini mümkün olduğu kadar puan alarak geçmek istiyor olması mantıksız değil.
Yorum
-
Skor umurumda değil.
Hocanın aşılamak istediği mantalite gayet olumlu. Ben son yıllarda rakibe bu kadar etkili pres yaptığımızı ve top kaptığımızı görmedim.
Geçen sene alınan skorlar kimseyi yanıltmasın. Ben galip geldiğimiz nice maçların 90 dakikasını sinirli ve mutsuz şekilde izlediğimi hatırlıyorum.
Yapılacak tek iş şu anda hocaya destek olmak ve sakatların takıma dönmesini beklemek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum