Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

John Obi Mikel

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilindik senaryolar.

Gazeteci kalemşörlerin devreye sokulması, önemli futbolcuların sakatlattırılması, rakibimizden ayarlanan futbolcu ve ya futbolcularla provoke edilip ceza aldırttırılmaya çalışılması... hakemler, federasyon...

Dostluk kardeşliktir. Futbol keyif işidir. Bitsin bu düşmanlık demeler bize... her türlü ya..aklıklar onlara.

Aynen devam...
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Ben bu adamı sevdim. Saha içinde öğretiyor, gösteriyor.

Yorum

• Sayısız gol yedirdi 3-4 mac icinde. Saatli bomba gibi geziyor ortada. Ben bi türlü ısınamadım bu adama

Yorum

• Adam ya 45 dk,ya da daha az oynuyor.Buna rağmen berbat. Bacağı kopup tekrar dikilen adam olsa o kısacık sürede katkı sağlar.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hoca resmen her hareketi ile taraftarin önüne atiyor. Penaltiya kadar cok iyiydi, ki penalti pozisyonu bile ceza sahasi disinda gibi. Ha o tecrübede bir oyuncunun yapmamasi gereken bir hareket o baska.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Her maç seni taraftârın ve medyanın önüne atan zihniyete karşı seni savunacağım. Eminim yalnız değilim. Öyle veya böyle bu kulübe doğruları yaptıracağız.

Yorum

• adamın faydasını geçtik zararı var her maç 10 kişi oynasak şimdi 3 gol eksik yremiştik

Yorum

• Abdulkadir Parmak adami yedi

Yorum

• Sen Ünal hocaya bakma Hakkını helal et.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bu adama bugün kötü deniliyorsa, parmak 10 kat daha kötüydü, inşallah sabredilir

Yorum

• Hareketsiz oynuyor. Sanki pili bitmiş gibi ama parmaktan iyidir. Sosa-Mikel olmalı. Ekuban sağa geçmeli.

Yorum

• En çok ihtiyacımız olan dönemde aksilikler peşini bırakmıyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Futbol stili hiç değişmemiş. O hâlâ ofansif ortasaha oyuncusu

Yorum

• Bırakın bu işleri sahada işi yok. Kasımpaşa macinda yanında parmak yoktu, yine bir fark yok. Hazır değil işte.

Yorum

• Penaltı pozisyonu dışarıda gibiydi ki o dakikaya kadar fena değildi adam yine de gereksiz bir hareketti.. peki oyundan alındı da ne oldu ne değişti ? Parmak ortada 3 kişi varken oynayamıyormuş 60 dakika Sosa ile beraber oynadılar cezasahası dışından çektiği şut hariç faydalı bir işi oldu mu yok..boşuna kendinizi kandırıyorsunuz şu takımda Nwakaeme ve Sosa olmasın orta sıraların takımı oluruz..geçen sezon bu oyuncuların bireysel performansı ile ligi o noktada bitirdik.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X