Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu söylediğimi lütfen hakaret, aşağılama ya da kötü anlamda algılama... ama maalesef futbolun en temel dinamiklerinden bile bihabersin. Genellemelerle konuşuyorsun. Bu genellemeler de tamamen subjektif, tek taraflı. Sana naçizane tavsiyem bir takımı ya da futbolcuyu anlamak için topu değil toupun olmadığı yerlere bak. Anlarsın o zaman.
    Allaha sükür 14 yıllık bi futbol hayatım var toplu ve topsuz oyun ne demek oldugunu gayet iyi bilirim...toplu oyunu her kez bilir ya topsuz oyun??

topsuz oyun demek seninde bildigin gibi topla oynanmayan yelerde pozisyon almak rakibi marke etmek gibi bi çok cümleyle tanımlana bilir...ama topsuz oyun asla Hüseyinin yaptıgı gibi toptan kaçmak sorumluluk almamak gibi anlamlar tasımaz arkadasım...

acaba topsuz alanlarda hüseyin neler yapıyo bana bunu izah edebilirmisin????degerli bilgin arkadaşımmmm!!????ben gayet dikkat etmeme ragmen gözden kaçırmısın....

Yorum

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ (04.12.2006)

En Çok Şut: Ceyhun Eriş (Ankaragücü) (56)
      En Çok İsabetli Şut: Ceyhun (A.Gücü), M.Çakır (G.Birliği) (24)

En Çok İsabetli Pas: Hüseyin Cimşir (Trabzonspor) (694)

En Çok İsabetli Orta: Yasin Çelik (Konya) (26)
      En Çok Korner Kullanan: Alex (F.Bahçe) (70)
      En Çok Ofsaytta Kalan: Holosko (V.Manisa) (32)
      En Çok Faul Yapan: Okan Öztürk (Gençlerbirliği) (46)

Eminim buna da bi kulp bulunur. Yok geri pas yapıyor, yok paralel pas yapıyor. İstatistik yalan söylemiyor ama.
      Bence senin daha sağlam kaynaklara ihtiyacın var iyisimi iyice bi araştır.Aynı dakka içinde aynı adama 8 pas vermesine bile kabulüm,haaa bu nasıl futbolsa.Bende var o bilgiler hemde iki üç kaynaktan Hisiyinin < h > sinin esamesi bile yok. ama sen araştırmaya devam kardeş, iyi futbolcu yapabilmek için illa bi kulp bulursunuz.

Yorum

Bu söylediğimi lütfen hakaret, aşağılama ya da kötü anlamda algılama... ama maalesef futbolun en temel dinamiklerinden bile bihabersin. Genellemelerle konuşuyorsun. Bu genellemeler de tamamen subjektif, tek taraflı. Sana naçizane tavsiyem bir takımı ya da futbolcuyu anlamak için topu değil toupun olmadığı yerlere bak. Anlarsın o zaman.
        Arkadaşım senin ciddi ciddi futbol bilginden endişe ediyorum.işine gelmeyenlere hiç dokunmuyorsun. Önlibero nun ingilizce anlamını bizde biliyoruz,büyük iş yaptın valla bravo.

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece okumak istiyorum Allah aşkına söyle.Bursa maçında rakipten topu kapıp,hızlı ve dikine Musampa'ya aktaran kim?
          Bravo arkadaşlar O müthiş hafızanızdan ve elinizinj altındaki internet nimetinden faydalanmak suretiyle Hüseyin' i savunabileceğiniz bir anekdot bulmuşsunuz ya, b,iz senelerdir bu adamı şu hareketi için çekiyormuşuz demek ki...

Yorum

• *** Buraya, dünyadaki önemli önliberoların oynadıkları maç sayısı ve attıkları golleri gösteren ve Wikipedia' dan alınmış istatistikleri sunacağım. Sadece genel kültür ve fikir jimnastiği açısından küçük bir bilgi olarak kabul edebilirsiniz. Bu listedekilerden hiçbirini değerli kaptanımız Hüseyin ile karşılaştırmak değildir amacım

* Essien : 231 Maç - 37 Gol

* Maniche : 225 Maç - 38 Gol

* Gravesen : 333 Maç - 32 Gol

* Appiah : 293 Maç - 37 Gol

* Lampard : 428 Maç - 101 Gol

* Ballack : 365 Maç - 123 Gol

* Gattuso : 349 Maç - 14 Gol

* Guti : 316 Maç - 50 Gol

* Emerson : 440 Maç - 49 Gol

*** Hüseyin, Hasan ve Ferhat uğruna Ziya gibi çap fukarası antrenör parçaları tarafından kulübeye mahkum edilen Simek ve Musampa' ya da bir bakalım:

* Szymkowiak : 295 Maç - 41 Gol

* Musampa : 246 maç - 38 Gol

*** Şimdi şunu açıkça itiraf etmek gerekirse, saymış olduğum bu futbolcular tabii ki Hüseyin' den gömlek gömlek üstün oyuncular. Bunların bir tanesi şu an ezeli rakibimizde oynuyor olsa bile ve iki tanesi de kulübemize kitlenmiş vaziyette dursa dahi, bu adamlar bu golleri Rize' ye, Kayseri' ye veya Malatya' ya atmadılar. Üst düzey liglerde defansif ortasaha oynayarak, yeri geldiğinde hem adam kesip, hem ofans yaptılar ve sayısız asistlerde bulundular.

*** Aslında Hüseyin, Hasan ve Ferhat gibi oyuncularımıza bu kadar yüklenilmesinin en büyük sebebi Ziya Doğan, Samet Aybaba, Lazaroni gibi içlerine korku sinmiş adamların defanstan başka bir şey düşünmeden kadro kurmalarıdır. Bu futbolculardan herhangi bir tanesi yanında top kullanabilen iki kreatif oyuncu ile beraber oynatılsa, ya da diğerleri maç garantiye girdikten sonra skoru koruma maksadıyla oyuna sokulsa bu futbolcularımız da bu derece tartışılır durumda olmazlardı

*** Bu arada Hüseyin' in kariyeri boyunca atmış olduğu gol sayısını gösteren herhangi bir linki bir türlü bulamadım Gerekirse Football Manager' ı kurup oradan bakacağım artık

Yorum

• İlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              *** Buraya, dünyadaki önemli önliberoların oynadıkları maç sayısı ve attıkları golleri gösteren ve Wikipedia' dan alınmış istatistikleri sunacağım. Sadece genel kültür ve fikir jimnastiği açısından küçük bir bilgi olarak kabul edebilirsiniz. Bu listedekilerden hiçbirini değerli kaptanımız Hüseyin ile karşılaştırmak değildir amacım

* Essien : 231 Maç - 37 Gol

* Maniche : 225 Maç - 38 Gol

* Gravesen : 333 Maç - 32 Gol

* Appiah : 293 Maç - 37 Gol

* Lampard : 428 Maç - 101 Gol

* Ballack : 365 Maç - 123 Gol

* Gattuso : 349 Maç - 14 Gol

* Guti : 316 Maç - 50 Gol

* Emerson : 440 Maç - 49 Gol

*** Hüseyin, Hasan ve Ferhat uğruna Ziya gibi çap fukarası antrenör parçaları tarafından kulübeye mahkum edilen Simek ve Musampa' ya da bir bakalım:

*** Şimdi şunu açıkça itiraf etmek gerekirse, saymış olduğum bu futbolcular tabii ki Hüseyin' den gömlek gömlek üstün oyuncular. Bunların bir tanesi şu an ezeli rakibimizde oynuyor olsa bile ve iki tanesi de kulübemize kitlenmiş vaziyette dursa dahi, bu adamlar bu golleri Rize' ye, Kayseri' ye veya Malatya' ya atmadılar. Üst düzey liglerde defansif ortasaha oynayarak, yeri geldiğinde hem adam kesip, hem ofans yaptılar ve sayısız asistlerde bulundular.

*** Aslında Hüseyin, Hasan ve Ferhat gibi oyuncularımıza bu kadar yüklenilmesinin en büyük sebebi Ziya Doğan, Samet Aybaba, Lazaroni gibi içlerine korku sinmiş adamların defanstan başka bir şey düşünmeden kadro kurmalarıdır. Bu futbolculardan herhangi bir tanesi yanında top kullanabilen iki kreatif oyuncu ile beraber oynatılsa, ya da diğerleri maç garantiye girdikten sonra skoru koruma maksadıyla oyuna sokulsa bu futbolcularımız da bu derece tartışılır durumda olmazlardı

*** Bu arada Hüseyin' in kariyeri boyunca atmış olduğu gol sayısını gösteren herhangi bir linki bir türlü bulamadım Gerekirse Football Manager' ı kurup oradan bakacağım artık

hocam ne yaptın sen yafffff

şimdi hüseyini savunanlar ne yapcak?insan hep kendini düsünmez ki!!!

şaka bi yana ellerine saglık burda bi yerde alkış simgesi olcaktı nerde yaff??

nese bunla idare edersin umarım

işin vahim durumu Allahtan bu adamların asistlerini filanda çıkarmadın!!!yoksa zaten VAHİM olan durum,o zaman kat kat daha fazla VAHİM leşecekti....

işin bi diger ilginç ve ürkütücü tarafı ise herkez istatistikleri kendi düşüncelerine yakın yerlere çekip burda yazıyolar....bu artık hüseyini korumak veya futbolunu savunmak degil kendilerini haklı çıkarma uğruna sayılar ve rakamlarla oynamaktır ki...buda en hafif deyimle düpe düz bizleri kandırmaktır....lütfen bilgileri DOĞRU şekilde insanlara aksettirelim....veya DOĞRULUGUNDAN emin olmadığımız bilgileri arkadaslarımızla paylaşmayalım mümkünse....

bu arada benim gese forması altında ilk defa izlediğim,mehmet adında genç futbolcu arkadasım liverpool maçında ön libero olmasına ragmen (sans bala degil)adam geçerek 1 asist yaptı..Tebrikler genç arkadasım...inş seninle beraber türk futbolundaki''ön libero sadece top keser''yaygın(YANLIŞ)anlayışıda artık yavaş yavaş rafa kaldırılır!!!!!

bakmayın yavas yavas dedigime hemen şimdi kaldırılması lazım aslında!!!!

saygılarımla....
              En son firidin61 tarafından düzenlendi; 06.12.2006, 03:01.

Yorum

• bordox ve engenius

tebrikler,teşekkürler...düşünmeye sevk eden yazılarınız için..!

size ulaşamayan ama bulaşabilenlere öğreteceğiniz çok şey var..Kendimde dahil...öğretin bize...sabırla anlatın....

ilgiyle okuyorum sizi..

Yorum

• Bursa maçında pas atmış,pardon asist yapanamı asist yapmıştı heral öyle bişey .Bi 8 senede bunu anlatsın o arkadaşlar

Yorum

• bazi arkadaslar huseyini savunabilmek icin bin dereden su getiriyor..oyle bir noktaya gelindi ki, huseyin geriye pas atsa, defanstaki futbolcu topu ileri doldursa ve top golle sonuclansa huseyin atagi baslatan isimdi denicek..zorlamayin iste, bu adamin savunulucak hicbir yani yok...

Yorum

• İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bazi arkadaslar huseyini savunabilmek icin bin dereden su getiriyor..oyle bir noktaya gelindi ki, huseyin geriye pas atsa, defanstaki futbolcu topu ileri doldursa ve top golle sonuclansa huseyin atagi baslatan isimdi denicek..zorlamayin iste, bu adamin savunulucak hicbir yani yok...
                      Hay aklına ve parmaklarına sağlık... Ama yinede hakkın yemeyelim şuan ona gelene kadar 2-3 oyuncu daha var. Onlar bi gitsin, sonra zaten İsiyin'i herkes bariz görecek.. Şuan bir kaç oyuncu sayesinde pek fazla göze batmıyor...

Yorum

• İlk olarak another tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hay aklına ve parmaklarına sağlık... Ama yinede hakkın yemeyelim şuan ona gelene kadar 2-3 oyuncu daha var. Onlar bi gitsin, sonra zaten İsiyin'i herkes bariz görecek.. Şuan bir kaç oyuncu sayesinde pek fazla göze batmıyor...

Bu Hüseyin olayı da aynen Gaysaray da şabanı savunanlarla istemeyenler gibi oldu. Ben Trabzonsporun defansif yöntemlerle maç almasını hiç ama hiç hazmedemiyorum. 96 da belki şampiyon olamadık ama geleni geçeni eziyorduk ve gönüllerin şampiyonuyduk. Bizim karakterimize de uymuyor defansif futbol. Hüseyini severim ama iş duygusallıkla olmuyor. Hüseyin gidene kadar 2-3 oyuncu gitse nolur ki daha mı iyi oynuyacak ya da diğerleri mi engel oluyo ona tabi ki hayır. Kendini hiç geliştiremedi hep aynı yana ve geriye paslar atan top kesen ama hızllı hücum başltamayan Hüseyinimiz işte. Ama kaptanımız diye katlanıyoz seviyoz kendisini ama daha iyisi olmaz mı ya da daha iyisini bulsak hoş olmaz mı?
                        '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• Sana katılıyorum. Benim demek istediğim, şuan takımda bir kaç kıyaslama yapıldığı zaman İsiyin'e kadar 2-3 oyuncu var ilk 11'de. Kulubeyi karıştırmıyorum Ki düşün topu tutamayan artı pasveremeyen profesional futbolcularımız var. Allah'a şükür İsiyin onlardan bir kaç kademe iyi ....

Heh yönetim şimdi tutup İsiyin'i yollasa. Sinir olur, üzülürüm. Hele bi İsiyin'e kadar gelsinlerde...

Yorum

• İlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Simdi super bir arastirma evet cok superrrrr sagolasin kardesim.

Simdi sana soruyorum symkoviak bize geleli kac gol atdi ve bu sene nerdeeeee.

Musamba ajax in disinda handi takimlarda kac sure ve kac gol atmis bunlarida bildire bilirmisin.

fazla aramana gerek yok ben yazayim ajaxdan ayrildigi ilk senenin disinda yedeklerden kurtulamamisdir yani bos laflarla yedek bir oyuncuyu bize satmaya kalkma yonetim cok yanlis yapti musambayi transfer etmekle hocalarda abtal degiller galiba ama sizlerce abtallarda onun icin oynatmiyorlar.

symkoviak su futboluyla mahle takiminda bile yedeklerde oynar yok eskiden 40 gol atmisda ve sayre , Arkadaslar bende genc iken 400 yakin golum vardir yani simdi benimi transfer etmeleri lazim.

isterseniz hamiyi geri alalim canim birakin boyle isleride,
                            Trabzonun has usaklarina sahip cikalim nedense ilk tokati Trabzonun has usaklarina atiyorsunuz ne demeli renginizi belirtin.

Yorum

• İlk olarak caykarali_erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1. Simdi sana soruyorum symkoviak bize geleli kac gol atdi ve bu sene nerdeeeee.

2. Musamba ajax in disinda handi takimlarda kac sure ve kac gol atmis bunlarida bildire bilirmisin.

3. Trabzonun has usaklarina sahip cikalim nedense ilk tokati Trabzonun has usaklarina atiyorsunuz ne demeli renginizi belirtin.

1. Simek, Trabzonspor' da 41 maçta 14 gol attı. Maalesef senin Hüseyin' in kariyeri boyunca bu rakama ulaşması mümkün değil. Bu sene nerde olduğuna gelince; bunu bana soracağına gidip dangalak Ziya' ya sorsan daha iyi edersin. Sen Simek' i sorgulayacağına, oynayıp da bir halt edemeyen adamları sorgula bence...

2. Musampa, Bordeoux' da 33 maçta 5, Malaga' da 96 maçta 22, Atletico' da 34 maçta 2 ve Manchester City' de 41 maçta 3 gol attı. Adam daha geçen sezon hem de Premier Lig' de 41 maç yapmış. Sen hangi oynatmayan hocalardan bahsediyorsun? Tabii Hüseyin bu takımları turist olarak bile gidip göremeyeceği için karşılaştırma yapmak biraz anlamsız ama madem öyle sen de Hüseyin' in attığı golleri yaz bakalım. Tabii ki bulabilirsen...

3. Benim gözümde Trabzon' un has uşakları, Şenol, Turgay, Hami, İskender, Gökdeniz, Fatih Tekke gibi adamlardır. Hasan ve Hüseyin hemşerim olmaları dışında bir şey ifade etmiyorlar benim için. Ayrıca benim rengimi sorgulamak ne sana ne de başkasına kalmış bir şey. Karşı tezin varsa yazarsın, anlamsızca çamur atmanın gereği yok...
                              En son Running Wild tarafından düzenlendi; 06.12.2006, 02:36.

Yorum

• hasan, isiin, ferhat trabzonun gelecek vaad eden yıldızları.ve başlarında capello ziya. ahanda buraya yazıyom trabzon bunlar futbolu bırakmadan şampiyon olamaz.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X