Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hüseyini 36 maçta ilk 11 de oynatmış diyorsunuz bırak 36 maçı hüseyin bu takımda hiç olmasaydı trabzonspor çokmu başarılı olacak bir iki şampiyonluk alacaktıda omu engelledi tekrar söylüyorum yanlış hedef boş konular.deyinki şu anki kadroda şu çok iyiydide hoca onun hakkını hüseyine yedirdi yazıklar olsun deyin.yok yok yok.onun için yönetim iş bilir olacak yerine alacak senin hayal ettiğin gibi birisini biz senin yanındayız ama şu anda basiretsiz beceriksiz yönetimin suçu hüseyinin olamaz.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• kardeşim katılıyorum ve;
      bakınız umut olayına bonservisiyle alındı;kimin yerine?belkide m.yılmazın yerine...ne değişti...zarar zarar..

umuta sonuna kadar destek verenlerdenim yanlış anlaşılmasın...ama gidenin yeri bir türlü dolmadı dolmuyor arkadaşlar..
      gitgide özden koptuk,uzaklaştık...
      harcanan paralar tazminatlar..
      örnek bissürü..

İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hüseyini 36 maçta ilk 11 de oynatmış diyorsunuz bırak 36 maçı hüseyin bu takımda hiç olmasaydı trabzonspor çokmu başarılı olacak bir iki şampiyonluk alacaktıda omu engelledi tekrar söylüyorum yanlış hedef boş konular.deyinki şu anki kadroda şu çok iyiydide hoca onun hakkını hüseyine yedirdi yazıklar olsun deyin.yok yok yok.onun için yönetim iş bilir olacak yerine alacak senin hayal ettiğin gibi birisini biz senin yanındayız ama şu anda basiretsiz beceriksiz yönetimin suçu hüseyinin olamaz.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeşim katılıyorum ve;
        bakınız umut olayına bonservisiyle alındı;kimin yerine?belkide m.yılmazın yerine...ne değişti...zarar zarar..

umuta sonuna kadar destek verenlerdenim yanlış anlaşılmasın...ama gidenin yeri bir türlü dolmadı dolmuyor arkadaşlar..
        gitgide özden koptuk,uzaklaştık...
        harcanan paralar tazminatlar..
        örnek bissürü..
        İnsan51 ve Olcay kardaşlarım her ikinizin dediklerinin hiçbirinin tutar bir tarafı olmadığı için kesinlikle size katılmıyorum.
        Anlamak istemediğiniz şey sizinde bildiğiniz şey olduğu için bütün bu tartışma zaten.Sizde hüsonun bu takımda yeri olmadığını şampiyonluğa oynayan bir takımın en önemli mevkiinde ve o takımın kaptanı olan bir futbolcunun asla ve asla Hüseyin olamayacağını biliyor ve görüyorsunuz ama ne hikmetse bunu kabul etmiyorsunuz ve hep suçu başka taraflara yaymaya çalışıyorsunuz.

Burada anlaşılmayan esas konu hüseyinin bu takımdan ne üstün özelliği veya bu takımda nasıl bir misyonu var ki hiç haketmediği yerlerde ve bunu hiç umursamadan devam ettirebiliyor.
        Hüseyin bu takımdan büyük mü Allah aşkına.Hüseyin kim söylermisiniz.Trabzonsporun şimdiye kadar gelip geçen ve bundan sonrada gelip geçecek futbolcularından biri değil mi.Neresi vazgeçilmez ki bu kadar savunuluyor ve bu takımda herkes bir şekilde kesik yiyorken HÜSEYİN KAPTANINIZ niçin çok kötü olduğu halde kesik yemiyor.
        Arkadaş bu benim çok ağrıma gidyor zorla değil ya .Bir kaptan ki kendi hatasında dahi başkalarına bağırır.Takıma faydası yoktur zararı vardır.Toparlayıcı olacağına yıkıcı olan.Futbol kabiliyeti çok kısıtlı ve fiziki özelliklerini hiç mi hiç kullanamayan bir kaptan.
        Milli maçta dahi hemen kendini gösterdi. Ceza sahası içerisinde herkese talimatlar yağdırıyor ve o uzun boyuyla almış yanına bir kısa ve onunla kale direği dibinde cebelleşiyor.
        Hüseyin kaptanınız(Benim asla kaptanım değil) kafa vurmayı bilmeyen bir futbolcu.Cesaretsiz bir futbolcu ki bunu hiç ileri gitmemekle ispat ediyor.En aktif yerlerde olması gereken pozisyonlarda en ücra köşeleri kendine mesken tutuyor.Sorumluluk asla almıyor.Bana olmasında kime ne olursa olsun bana ne düşüncesine sahip bir kaptanımız varken korkmayın sırtımız yerden kalkmaz.
        Neymiş Symek oynamıyormuş.Yok musampa hazır değilmiş.Yok Ferhat oynayamıyormuş.Marce formda değilmiş.Ersen ve Umut hayal kırıklığıymışFatih,Mustafa,Murat ve musa gibilerin bu takımda ne işi varmış. Geriye kim kaldı Allah aşkın 1-Gökdeniz ki gerçekten herşeyi hak ediyor 2-Stephanov aynı şekilde takımın bel kemiği ve hiç toz konduramadığınız kaptanınız hüseyin değilmi.Tepe tepe kullanın.

Bir konuda aynı görüşteyiz.Evet bu takımda en önemli isim Hüseyin.Bu takımda yeri yok ve kesinlikle gitmeli.

Yorum

• onu bunu bılmem sıvas macıda gosterdıkı sahada formasının hakkını elınden geldıgınce en ıyı sekılde vermeye çalışan 2-3 futbolcudan bırısıydı huseyin
          sorma neden...
          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onu bunu bılmem sıvas macıda gosterdıkı sahada formasının hakkını elınden geldıgınce en ıyı sekılde vermeye çalışan 2-3 futbolcudan bırısıydı huseyin
            Allah aşkına frango...İlk yarıyı izlememekle beraber 2. yarı hüseyinin yaptıklarını tek tek yazdım...bu yaptıklarımı en iyi şekilde birşeyler vermek...yazdıklarımda en küçük bir abartma ve eklenti yok...imkanın varsa tekrar izle maçı...orta sahada şimek e topu verdikten sonra oyundan kopup acaba şimek şimdi ne yapacak diye izlemek mi en iyi şekilde birşeyler vermeye çalışmak...

Yorum

• taus61 kardeşim bizim tutarsız görüşlerimiz olduğunu yazmışsın hüseyin bu takımdan büyükmü diye sormussun ki uydurmuşşsun öyle bişi diyen yok benim sana anlatmak istediğimi sen anlayamıyorsun boş konuşuyorsun boş.kendinde saymışsın bir sürü takımda sorun varken 2 tane trabzon çocuğuına bu kadar yüklenilirse ben kasıt ararım.tekrar söylüyoırum hepimizin hayal ettiği trabzonspor farklı gerçekler farklı gerçekler ortada ve hüseyin bu gerçeklerin içinde oynar.sen yönetime kızıp takıma transfer yapın cimbomda h.kabze,necati,song,tomac,iliç,hasan şaş,arda,ümit karan,ayhan,orhan ak....fener naletinde alex,appiah,tuncay,kezman,edu,lugano,önder,devid,d eniz,uğur boral,rüştü,aurello.......beşiktaşta kleberson,delgado,rikardinyo,burak,serdar,gökhan zan......aklıma daha gelmeyen yıldızlar var bunlardan niye almadınız trabzonda kimi sayacağız bizi rezil ettiniz demiyorsun tekrar söylüyorum boş konuşuyorsun boş.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
                En Çok Şut: Ceyhun Eriş (Ankaragücü) (50)
                En Çok İsabetli Şut: Alex de Souza (F.Bahçe) (22)
                En Çok İsabetli Pas: Hüseyin Cimşir (Trabzonspor) (610)
                En Çok İsabetli Orta: Yasin Çelik (Konya) (26)
                En Çok Korner Kullanan: Alex de Souza (F.Bahçe) (67)
                En Çok Ofsaytta Kalan: Holosko (V.Manisa) (28)
                En Çok Faul Yapan: Okan Öztürk (Gençlerbirliği) (44)

arkadaşlar ilginç bir istatistik bu.... ama 610 pasın 210 tanesi kaleciye 400 teneside geriyedir.... bu sene ileri doğru pas attığını görmedim ben hüseyinin gören varsa haber versin.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar ilginç bir istatistik bu.... ama 610 pasın 210 tanesi kaleciye 400 teneside geriyedir.... bu sene ileri doğru pas attığını görmedim ben hüseyinin gören varsa haber versin.....
                  ancak öyle olabilir veya rapor çıktısı yanlıştır...

Yorum

• İlk olarak sarsari61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah aşkına frango...İlk yarıyı izlememekle beraber 2. yarı hüseyinin yaptıklarını tek tek yazdım...bu yaptıklarımı en iyi şekilde birşeyler vermek...yazdıklarımda en küçük bir abartma ve eklenti yok...imkanın varsa tekrar izle maçı...orta sahada şimek e topu verdikten sonra oyundan kopup acaba şimek şimdi ne yapacak diye izlemek mi en iyi şekilde birşeyler vermeye çalışmak...

ben maçı ızledım hemde 90 dakka hemde sıvasda ole tvde ıkı goruntu gorup burda yorum yapmak moda oldu devam edelım bakalım bu sekılde yorum yapmaya alıskanlık halıne getırdınız bu işi sahada formasının terletmeye çalışan 3 kısıden bırıydı bazıları gıbı aman terlemeyeyımde hasta olmayayım demedı en azından
                    sorma neden...

Yorum

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

belkıde son gunlerde aldıgınız en ıyı haberdır bu çok sevınmıstır sevının bakalım mutlu olabılecekmısınız sızlerde huseyını elestırerek pardon hakaret ederek mutlu oluyosunuz aynen bole devam edın nasıl olsa mutlu oluyosunuz devam
                      sorma neden...

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben maçı ızledım hemde 90 dakka hemde sıvasda ole tvde ıkı goruntu gorup burda yorum yapmak moda oldu devam edelım bakalım bu sekılde yorum yapmaya alıskanlık halıne getırdınız bu işi sahada formasının terletmeye çalışan 3 kısıden bırıydı bazıları gıbı aman terlemeyeyımde hasta olmayayım demedı en azından
                        bence bugune kadar her maçta varını yoğunu ortaya koyan 2-3 futbolcudan biridir Hüseyin bunca tepkiyide hakettiğini düşünmüyorum.Kapasitesi kısıtlı olabilir (o formayı giyen futbolcuların birçoğundan fazla bana göre) ama verdiği mücadele ile bence bukadar eleştiriyi haketmiyor.
                        BMN I TRABZON
                        7 geliyor 7

Yorum

• İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bugune kadar her maçta varını yoğunu ortaya koyan 2-3 futbolcudan biridir Hüseyin bunca tepkiyide hakettiğini düşünmüyorum.Kapasitesi kısıtlı olabilir (o formayı giyen futbolcuların birçoğundan fazla bana göre) ama verdiği mücadele ile bence bukadar eleştiriyi haketmiyor.
                          isterse sahada can versin koşmaktan,takıma 1 katkısı yok aksine 100 tane zararı war

mucadele dersek marcelinho defansa kadar geliyo ama huseyın maç boyunca ya topu izliyo yada karşı takımdaki oyuncunun ayagına nasıl girerim diye dusunuyo bide iğrenç surat ifadesi war tabi

Yorum

• marcelınyonun mucadelesı ıle huseyının kını karsılastırıyosak zaten tartısacak bı konu kalmıyo marcelınyo ve mucadele yapmayın arkadaşlar huseyını sevmeyebılır yada begenmezsınız ama mucadele etmyo hatta marcelınyodan az edıyo dersenız bunda art nıyet ararım ben
                            sorma neden...

Yorum

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

O attığı 610 tane pastan hangisi acaba gol asisti olmuş,Hangisi gol olmuş,
                              610 değil 1610 tane pas atsan ne olur.Attığı paların Yarısu Kaleciye geri pas bir çoğunda kaleci zor dumda kalır.Diğer yarısı 10 cm Yanında Bulunan sağ ve solundaki Hasan la Ferhata yerim ben öyle isabetli pası,
                              Kaç tane maç kurtarmış bana birisi onu söylesin.Desinki Hüseyin kaptan olarak xxxx maçını kurtardı.
                              Ama ben bizi batırdığı bir sürü maç sayayım size.
                              Hüseyin iyi niyetli olabilir.Ama yeterli değil.Kendini yenilemeden habire geri doğru giden bir oyuncu,Artık milli takımda da oynamıyor yedek.
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                taus61 kardeşim bizim tutarsız görüşlerimiz olduğunu yazmışsın hüseyin bu takımdan büyükmü diye sormussun ki uydurmuşşsun öyle bişi diyen yok benim sana anlatmak istediğimi sen anlayamıyorsun boş konuşuyorsun boş.kendinde saymışsın bir sürü takımda sorun varken 2 tane trabzon çocuğuına bu kadar yüklenilirse ben kasıt ararım.tekrar söylüyoırum hepimizin hayal ettiği trabzonspor farklı gerçekler farklı gerçekler ortada ve hüseyin bu gerçeklerin içinde oynar.sen yönetime kızıp takıma transfer yapın cimbomda h.kabze,necati,song,tomac,iliç,hasan şaş,arda,ümit karan,ayhan,orhan ak....fener naletinde alex,appiah,tuncay,kezman,edu,lugano,önder,devid,d eniz,uğur boral,rüştü,aurello.......beşiktaşta kleberson,delgado,rikardinyo,burak,serdar,gökhan zan......aklıma daha gelmeyen yıldızlar var bunlardan niye almadınız trabzonda kimi sayacağız bizi rezil ettiniz demiyorsun tekrar söylüyorum boş konuşuyorsun boş.
                                Dediklerini kendin çürütüyorsun.Bende Trabzonluyum o zman bende oynamalıyım bu takımda öyle mi yani.O diğer takımlarda saydıklarının hangisi yerli veya kendi altyapısından yetişmiş ki sen iki Trabzon çocuğunu ezdiğimizden bahsediyorsun.
                                Bu takıma faydalıysa isterse dünyanın en ücra köşesinden olsun bana ne adamın nereli olduğu.Ama bu takımda oynamayı hak etmeyen 2 H dediğiniz kişiler illa Trabzonlu diye oynamak mı zorunda bu takımda.Yine işi başka taraflara çekme ve bu kadar kötü olduğu halde ve bu takımda herkes kesik yiyebildiği halde hatta Fatih AKYEL (Bir zamanlar milli takımın değişmez ismiydi unutmayalım) niçin Hüso hiç kesik yemiyor bu kadar mı iyi futbolcu sizin gözünüzde.
                                İnanıyorumki gökdeniz ve stephanova alternatif bulabilse bizim Z D onları da takımdan keser ama hüsoyu asla onun için varsa yoksa hüso ve GB li ayman.

Yorum

Yükleniyor...
                                X