Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamın imkanları çok iyi gördüğü eğitim de iyi.bizde öyle bir eğitim olsa biz git demezdik.hüseyinde öyle bir vizyon veya deneyim de yok.hüseyin işin başında ancak kendisine verilen kadroyu da iyi kullanmak zorunda.hüseyin takımı motive edemiyor.buna çare bulması lazım sahamızda gümbür gümbür oynamamız lazım hüseyin bunu beceremiyor bunu üstünden atması lazımbjk maçındaki aptal oyunu rizde de oynadık bu sakat ve tehlikeli bir oyun şampiyonluk ciddiye alınması gereken bir iş
    İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Leipzigin antrenörü çok enteresan bir adam.31 yaşında bu işin okulunu okudum diyor her röportajında teknik direktör değil futbol öğretmeniyim diyor adam kendine. Yaşına göre başarılı da. Biz olsak bu yaşta git şey yap deriz.
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.03.2020, 23:42.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adamın imkanları çok iyi gördüğü eğitim de iyi.bizde öyle bir eğitim olsa biz git demezdik.hüseyinde öyle bir vizyon veya deneyim de yok.hüseyin işin başında ancak kendisine verilen kadroyu da iyi kullanmak zorunda.hüseyin takımı motive edemiyor.buna çare bulması lazım sahamızda gümbür gümbür oynamamız lazım hüseyin bunu beceremiyor bunu üstünden atması lazımbjk maçındaki aptal oyunu rizde de oynadık bu sakat ve tehlikeli bir oyun şampiyonluk ciddiye alınması gereken bir iş
      Bırakın gümbür gümbürü gs’nin fener deplasmanında oynadığı oyunun yarısını oynayabilsek yeter. Defansif anlayışımız yoktu zaten sezon başından beri kabul ettik artık onu. Ama son maçlarda hücumdaki tek aksiyonumuz at Sörloth’a belki bir şey yapar. Demek Waka sakat olsa Rize maçında kadroda olmasa maçı kaybedecektik. Hücumda hiçbir taktik konuşulmamış. Hiçbir şekilde çalışılmamış. Oyuncular maça motive edilmemiş. Kötü oyunumuz devam ederken daha gs deplasmanına çıkacağız. Şampiyonluk falan çok havaya girmemek lazım.

Yorum

• doğru söylüyorsun gs aslında top oynamıyor bizim yapmamız gereken şu ısırgan oynayasak herkesi rahat farklı yeneriz.şampiyonluk havasına gs maçından önceki 6 maçı alırsan zaten girer ve şampiyon olursun.ama bu oyunla çakılma şansımız var.evet rize maçında waka olmasa berabere biterdi kesin.bjk maçında ekuban olmasa kaybetmiştik maçı.gs a gol atmak fb ve bjkye gol atmaktan daha kolay sorun hüseyin hocanın dediğin gibi motive anlamında gerekeni yapmaması
        İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bırakın gümbür gümbürü gs’nin fener deplasmanında oynadığı oyunun yarısını oynayabilsek yeter. Defansif anlayışımız yoktu zaten sezon başından beri kabul ettik artık onu. Ama son maçlarda hücumdaki tek aksiyonumuz at Sörloth’a belki bir şey yapar. Demek Waka sakat olsa Rize maçında kadroda olmasa maçı kaybedecektik. Hücumda hiçbir taktik konuşulmamış. Hiçbir şekilde çalışılmamış. Oyuncular maça motive edilmemiş. Kötü oyunumuz devam ederken daha gs deplasmanına çıkacağız. Şampiyonluk falan çok havaya girmemek lazım.

Yorum

• Bu kadar yetenekli bir oyuncu toplulugunu sirf rakip hatasi ve bireysel oyun‘a bagli oynatmak.... baya bir yetenek lazim böyle kötü bir teknik direktör olmak icin ... tebrikler

Sent from my iPhone using Tapatalk
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Abicim yorma bizi de kendini de sen bu işi götürecek kapasitede değilsin yönetim de işler berbat olmadan seni gönderemez insiyatif al Trabzonsporluluğunu görelim..

Yorum

• Sen Allahin lütfusun hocam. Her mac kendini gelistiriyorsun. Türkiye'nin Guardiolasisin.

Yorum

• Rize maçından sonra farklı bir şey bekleyen var mıydı? Daha önce söylediğim gibi Uğurcan sayesinde buralardayız. Teknik direktörsüz bu kadar olur.

Topu rakibe bırakmayı, topu bir daha geri almamak sananlar teknik direktör olmuş. Sorsak taktik icabı derler.

Bu takım en kötü bu kadar oynardı zaten. Yani teknik kadronun bence hiç artısı yok bu sezon. Saha içinde kimin ne yapacağı o kadar belirsiz ki Sosa bile pas veremeyince Sörloth’a gönderiyor uzun topla belki bir şey yapar diye.

Parmak ve Türkmen zaten bitmiş. Kafa olarak da bitirmişler sanki ben oldum demişler. Bu kadar geri gidilmez.

Bu arada Novak yeni hocayla birlikte taktik çalışmaya başladık demişti. Önceden çalışılmamış olması üzücü. Çalışılmış halinin bu olması daha üzücü. Arkadaşlar iyi bir teknik ekibimiz olsaydı elimizdeki oyuncu grubunun yeteneğiyle diğer takımlara toz yuttururduk.

Yorum

• Bu kadar iyi bir kadronun, sifir kabiliyetl bir teknik direktör‘e emanet edilmesi de sanssizlik iste. Her yukari oynadigimizda bir sdy eksik oluyordu, ya sol bek, ya forvet. Bu sefer hepsi var ama teknik direktör yok.

Ilk geldiginde biraz kipirdama görmüstüm. Ama gel gör ki ayni tas ayni hamam. Rakip zaten dagilmis, az zorlasan 5 tane atacaksin, ama hala korksk futbol, hala korkak futbol. Aman gol yemeyeyim (ki onu da beceremedik o baska).

Simdi adamlar 1 ay icinde yeni teknik direktör ile iyi bir ivme kazanip, seni deplasmanda dörtleyince, bu macin arkasindan aglarsin....

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Hocam senin bir hayalin var , lütfen bırak ve kenardan destekle bizi yoksa ne kupa nede lig kalacak elimizde.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• kaç maçtır özellikle ilk yarıları berbat oynuyoruz bunun bir sebebi mutlaka olmalı ve çözümüde.

takım halinde nasıl defans yapılır,nasıl hücuma çıkılır yani oyunculara rollerini vura vura söylemelisin bu kadar bağlantısız ve kopuk gidemeyiz hocam yapma gözünü seveyim yaklaştık bu kadar.

rakip topu alıyor biz sonra karşısına geçiyoruz ve hiç rahatsız etmeden oysa daha pas gelmeden yapışmalı adama. bugün belki 5 dakika yaptık bunu ikinci yarı başında...sen diyorsun oyuncular yapmıyorsa alayını kapı önüne koyacaksın o zaman. otoriter ol.

oyuncuların yapısı gereği böyle birazda onuda biliyorum ama vur kafalarına. çıldırdım şu maçta
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Sosa,Waka,Perreria hatta Obi bunları fırsat bulduğun her an dinlendirmek gerekiyor,çok yüklenme bunlara elinde kalır,bize yazık olur.
                        Şu maça gerekli rotasyonu yapamıyorsun.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İyi Kötü Çirkin'de bir laf vardı.

" Bu kadar çok adamın bu kadar kötü harcandığını hiç görmemiştim..."

Yorum

• Eleştirilmesi gereken noktalar var ama sırf Ünal Karaman fanatiklerinin aklıevellikleri yüzünden kendisine desteğim sonsuz olacak. Yaratılan "Her şey çok güzeldi, Ünal Karaman gönderilince bütün hava değişti" algısına ve mağlubiyette dahi Ünal Karaman fotoğrafı paylaşan gürûhun eleştiriyi öğrenmiş olmasına hayret ediyorum. Takım o zaman nasılsa bugün de en az onun kadar oynuyor, mevzûu "derbilerde kaybetmemek" ise Hüseyin Çimşir de yenilmeden 2/3 yaptı. Oyna devam.

Yorum

• 10 maç kala iyi oyun beklentisi içine girmeyeceğim ama Ferdi golü atıp maç 2-2 bitseydi nasıl bir açıklama yapacaktı merak ediyorum...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Skor geldikçe oyunun bir önemi yok ama bazı hususlara önlem almaya çalışsa ilerisi için daha iyi olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim