hocam karamanın hatalı oyuncu değişikliklerini gözlemleyebildin diye umuyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
şaka maka fırsat olabilecek bir sezon çöpe gitti yüksek ihtimal ile.
hüseyin çimşir'i severim fakat tecrübesizliği, yardımcılıktan gelişi futbolun psikolojik realitesiyle çok uyuşmuyor maalesef
yardımcılarda da dişe dokunur bir isim gelmeyecek gibi.
belki kasımpaşa + fenerbahçe iç saha maçlarını kazanırsa bir hava yakalanabilir.futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkan Özke zaten altyapıdaydı bence gereksiz bir görevlendirme olmuş. Muzaffer Hoca potansiyel vaad eden bir isim olduğundan ben de destek olmuştum. Fakat Ağaoğlu'nun yardımcı hoca konusunda çizdiği vizyon, bana daha farklı gelmişti. Yardımcı antrenörün illa teknik direktörden daha az tecrübeli ve genç bir isim olacak diye bir kaidesi olmamalı. Örneğin Şota'nın çok tecrübeli bir yardımcısı vardı. Sen şimdi hocalığa bu sene başlamış 10-12 yaşındaki çocukların başındaki antrenörü pat diye A takıma çıkarırsan bu iş olmaz...
Örnek Bayern Münih. Hep tecrübeli bir insan yardimci TD olmustur. Gerland gibi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Usta Bayern Münih‘i örnek alabailecegimiz o kadar cok konu var ki ahh ahh ....İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖrnek Bayern Münih. Hep tecrübeli bir insan yardimci TD olmustur. Gerland gibi.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İnşallah yanılırım ama Trabzon gibi bir yerde sezon sonunu görme ihtimali düşük geliyor bana. Ünal Hoca'nın -başta Sosa olmak üzere- takımın mental gelişimine çok etkisi olmuştu. Aynı birliktelik ve hedef birliği devam etmezse Hüseyin Hoca'nın işi zor. Hayırlı olsun.
Yorum
-
Ünal karamanda neyi seviyordun sorarsanız bana sunu derim? GS BSK yada FB derbilerden hic korkmiyordum, neden mi? Çünkü icimde hep bi His vardi bu maçı ya kazanacağız yada berabere bitecek.
Hele bu sene Kadiköyde oynadimiz mac. Fenerlilerden izledim, adamlar gol ati, ben çok relaxtim çünkü biliyordum geri geliceyiz diye.
Simdi Ünal Karaman yok, Hüseyin Cimsir var, güvenmek lazım.
Ben GÜVENIYORUM SANA HOCAM!
Yorum
-
yalnızca hamasetle olmayacağını ünal hocayla bir kez daha öğrendik...
hocam senin de tek meziyetin iyi niyetinse ne olur oyalama takımı. bu takıma teknik anlamda yetkin bir elin değmesi şart. bu yetkinlik konusunda tereddütlerin varsa hem kendini hem de takımı daha zor durumlara düşüreceksin.
ünal hoca başlığında da aynısını yazmıştım, beklentim minimum, temennim maksimum. umarım beni yanıltıp başarılı olursun.
Yorum
-
Bugün hazırlık maçıda olsa izledim. Bizim Hüseyin sandalye çekmiş saha kenarında oturarak maçı izledi. Daha işin başında bunu yapması doğru değil. Baktım yoğuncu değişikliği yapılırken yardımcısı taktik veriyor. Bence bu iyi bir hava değil.Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
-
İlk eleştiriniz kesinlikle doğru. Hazırlık maçı olması o rahatlığı getirmemeli. Zaten Hüseyin Hoca uzaktan göründüğü gibi sakin biri olmadığından, Ünal Hoca gibi vakur bir duruş sergilemesini beklemiyorum. Ancak ikinci eleştirinize pek katılmıyorum. Bugün ülkemizdeki ya da yurtdışındaki maçları takip ettiğinizde, teknik adamlar oyundan kopmamak için giren oyunculara direktif verme görevlerini yardımcılarına bırakırlar. Tabii hem buna uymayan, hem de yardımcısıyla birlikte müdahalede bulunan teknik adamlar da var...İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün hazırlık maçıda olsa izledim. Bizim Hüseyin sandalye çekmiş saha kenarında oturarak maçı izledi. Daha işin başında bunu yapması doğru değil. Baktım yoğuncu değişikliği yapılırken yardımcısı taktik veriyor. Bence bu iyi bir hava değil.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Herkes Hüseyin'in ağırbaşlılığından sakin biri zannediyor ama baya agresifdir esasındaİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk eleştiriniz kesinlikle doğru. Hazırlık maçı olması o rahatlığı getirmemeli. Zaten Hüseyin Hoca uzaktan göründüğü gibi sakin biri olmadığından, Ünal Hoca gibi vakur bir duruş sergilemesini beklemiyorum. Ancak ikinci eleştirinize pek katılmıyorum. Bugün ülkemizdeki ya da yurtdışındaki maçları takip ettiğinizde, teknik adamlar oyundan kopmamak için giren oyunculara direktif verme görevlerini yardımcılarına bırakırlar. Tabii hem buna uymayan, hem de yardımcısıyla birlikte müdahalede bulunan teknik adamlar da var...
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Hüseyin hoca ve ekibi kesinlikle saha kenarında Trabzonspor için tüm agresifliğini kullanmalı. Ünal'a bu yüzden çok kızıyordum saha kenarında topyekün baskı oluşturacak bir enerji yoktu. Kasımpaşa maçıyla beraber tam tersini görmek dileğiyle"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Ünal hoca geldiğinden beri, Ünal hocanın sayfasında bile hep bunu yazdım. Çirkeflik beklemiyoruz ama saha kenarında çok agresif olmamız lazım...İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin hoca ve ekibi kesinlikle saha kenarında Trabzonspor için tüm agresifliğini kullanmalı. Ünal'a bu yüzden çok kızıyordum saha kenarında topyekün baskı oluşturacak bir enerji yoktu. Kasımpaşa maçıyla beraber tam tersini görmek dileğiyle
Mıy mıy mıy bir teknik ekip ve futbolcu görmek istemiyorum takımda...
Hakkımız sahada yenerken izyelen bir antrenör uzak kalsın...
Tepkiyi masada beklersek çok bekleriz...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum