Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

*
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Müthis özverili, müthis çaliskan,takimin gizli kahramani...
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

Arminia Bielefeld maçinda izledinizmi hüseyin 1 tane hatali pas atmadi artik kafasini kaldirarak oynuyor beyninide katti bu ise derinlemesine ayaga her türlü pasi atiyor eskisinden daha fazla kosup daha çok top kapiyor mükemmel oldun sen abi helal olsun

Yorum

İlk olarak EsenLerLi_61 tarafından gönderildi
          Arminia Bielefeld maçinda izledinizmi hüseyin 1 tane hatali pas atmadi artik kafasini kaldirarak oynuyor beyninide katti bu ise derinlemesine ayaga her türlü pasi atiyor eskisinden daha fazla kosup daha çok top kapiyor mükemmel oldun sen abi helal olsun

Arkadas yazdiklarina katiliyorum dünkü Bielefed maçini izledim. Orta alanda ne yaptigini bilen tek o vardi. Geçen sezona göre daha iyi durumda insallah böyle devam eder. Geçen sezon Hüseyin aleyhinde tezahurat yapanlar bu sezon onu dikkatle takip ettsinler.

Yorum

Kardesim Bu Hüseyin (issin) Bu Cocuk Süper Ya Takimda En Sevdigim usakLaRIn BaSInda geLiyor aLLahina DuLanayIm bunun ben Süper cocuk vaLLa BasKa birsey Diyemiyorum Trabzonspor için CanInI verir aLLAHIma.

Yorum

Bu takimda oldugun için çok mutluyum. Senin ruhuna,forma ve Trabzon askina hayranim. Iyiki varsin.Basarilarinin devamini diliyorum

Yorum

thijs i görünce sana haksizlik yaptigimi düsünüyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                #7 King of Kings

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                  <T>
                  <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                  <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

</TD></TR>
                  <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                  <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                  <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                  <BLOCKQUOTE id=1c6347af>

İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi
                  thijs i görünce sana haksizlik yaptigimi düsünüyorum

Katiliyorum..</BLOCKQUOTE>
                  Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

Bu sene kendini çok gelistirmis görünüyor. Sonunda kafasini da kullanmaya baslamis. Zaten iyi olan fizigini ve enerjisini , akilli kullanirsa takimin degismezi olacak.

Thijs'in yaninda ferrari gibi kaliyor..
                    There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

Huseyin hep boyle devam etsin gelsin canimizi alsin...

ula usagum bayan hakeme bari yapmayun ayuptir da!!!

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

bu sene büyük isler yapacak...
                        *

Yorum

<CENTER>BENIM YÜREGIM YETER !</CENTER>

HEDEF KESIN VE NET
                          KAMPIN en çaliskan isimlerinden Hüseyin, maçlarda göze hos gelen bir futbol sergilemedigini fakat sahaya yüregini koyarak oynadigini söyledi. Alternatif fazlaliginin avantajini ifade eden Hüseyin, "Hedefimiz kesinlikle sampiyonluk" dedi. Geçen sezonun sonuna dogru özellikle kart sayisinin artmasiyla sorun yasadiklarini kaydeden Hüseyin, "Yine de Besiktas ve F. Bahçe'deki kadar seçenegimiz olmasa da kalite açisindan eksigimiz olmadigi gibi artimiz var" yorumunu yapti.

KIRGINLIK GERIDE KALDI
                          GEÇEN sezon taraftarla yasadigi sikintinin gelip geçici oldugunu savunan Hüseyin söyle konustu: "Hiçbir futbolcu taraftarindan ve camiasindan tepki görmeyi istemez. Bu ise emek veriyorsunuz, karsiliginda tepki görünce ister istemez kirginlik ve üzüntü oluyor. Benim kirginligim 1-2 hafta sürdü. Ondan sonra geçti. Trabzon?da çok mutluyum. Isimi yapmaya çalisiyorum. Oynatilirsam oynarim yoksa beklerim. Ama insanlar sundan emin olsun ki Trabzonspor için her zaman yüregimle varim"

DEGERI GIDINCE ANLASILIYOR
                          TRABZONLU futbolcuyu kent disinda oynamasinin olgunluklastirdigini ileri süren Hüseyin, "Aileniz yaninizda olmuyor. Gurbeti yasiyorsunuz. Zorluklari görünce Trabzonspor'a ve sehre özlem basliyor. Yuvaya döndükten sonra da bazi degerlerin farkina variyorsunuz. Fatih de, ben de bunu yasadik. Yani disari gidince Trabzonspor'un kiymeti daha iyi anlasiliyor" görüsünü savundu. Hüseyin basarida taraftar desteginin büyük payinin bulundugunu da sözlerine ekledi.
                          *

Yorum

Bu sene üzerine epey katmis hüseyin, topu oyuna sokma konusunda çok daha iyi bir hüseyin izleyecegiz
                            BORDO MAVİ

Yorum

o nasil hakem öyle yaw[img]smileys/smiley36.gif[/img] hüseysn günden güne kendini gelistiriyor geçen sene sonuna dogru topu da iyi kullanmaya baslamisti artik kimse tutamaz hüsoyu...
                              bir lafa bakarım laf mı diye,
                              bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Hüseyin takimin olmazsa olmazlarindan.Takimin omurgasi o.Her geçen gün daha iyi olacak.Çok yürekli ve samimi..
                                Panik yok,her zaman sagduyu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim