Bizi cayır cayır yaktıktan sonra kovulmasına hiç üzülmüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Daha kendisini ispat edemeden gereksiz bir meydan okuma işinin içerisine girdi. Belki de takımda bilmediğimiz ciddi sıkıntılar vardır ama daha ağırlığını koyamadan kadro dışı işlerine girerse böyle kendisini kadro dışı bırakırlar. Gereksiz yere dalga malzemesi oldu üzüldüm...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-

Ben bir alt ligde calismasi gerektigini dusunuyorum. Oyle gider gitmez 5 haftada direkt oyuncu sutlamalar falan dogru seyler degil. Oyuncularla kavga etmeden isini yapicaksin. Madem yardimcilik yapmadan teknik direktorluk yaparak bu isi ogrenicem diyorsun tff 1.ligde biraz calis. Bence orada kendini cok daha iyi gelistirir ve super lige daha saglam bir hoca olarak doner. Zaten bu saatten sonra super ligde takim bulma ihtimalini cok zor goruyorum. Birde adam amilli yardimci secsin kendine ne o oyle emrah bayraktar, cagatay rustu salap, Şenol Fidan, okan cebi, serkan unver, birde kondisyonerler vardi haydar can eren, caglar volkan onlar hakkinda pek birsey diyemicem.
Yorum
-
-
-
Eskilerden kimse gelmesin mümkünse.
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba egemenin yerine hocanın yardımcısı olur mu? 1,5 senedir takım çalıştırmıyor. Diğer adaylarım daha önce bizde rıza çalımbayın yardımcılığını yapan mehmet yılmaz ve servet çetin ve bunların yanında gökdeniz karadeniz"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Neden? Besiktaslilar atibaya buyuk sevgi besliyorlar ve hurmet ediyorlar. Biz neden eskilerimize ayni seyi uygulamiyoruz. Sonra egemen ile mehemt yilmaz gorev aldi bu kulupte eskilerden.İlk olarak Metehans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskilerden kimse gelmesin mümkünse.
Yorum
-
Bizim eskilerden hayrını gördüğümüz kim var?
şenol, ünal, Çimşir vd?
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden? Besiktaslilar atibaya buyuk sevgi besliyorlar ve hurmet ediyorlar. Biz neden eskilerimize ayni seyi uygulamiyoruz. Sonra egemen ile mehemt yilmaz gorev aldi bu kulupte eskilerden."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
tamam haklısınİlk olarak Metehans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim eskilerden hayrını gördüğümüz kim var? şenol, ünal, Çimşir vd?
Yorum
-
O sezon hakem hataları olmasa şampiyon yapardı takımı, pandemiden dolayı liglere ara verilmese yine şampiyon yapardı, alanya deplasmanında son dakikada bakasetasın şutu gol olmasa yine şampiyon yapardı takımı. Bunların hepsi bir ara gelince fena çuvalladı. Hocalık konusunda potansiyeli olan biri henüz kendisi için erken biraz daha pişmesi gerekiyor. İleride çok iyi bir hoca olur ama şimdilik erken.En son jpositve tarafından düzenlendi; 12.07.2022, 15:32.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum