Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizi cayır cayır yaktıktan sonra kovulmasına hiç üzülmüyorum.

Yorum

• Daha kendisini ispat edemeden gereksiz bir meydan okuma işinin içerisine girdi. Belki de takımda bilmediğimiz ciddi sıkıntılar vardır ama daha ağırlığını koyamadan kadro dışı işlerine girerse böyle kendisini kadro dışı bırakırlar. Gereksiz yere dalga malzemesi oldu üzüldüm...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Üzücü oldu.
        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Ben bir alt ligde calismasi gerektigini dusunuyorum. Oyle gider gitmez 5 haftada direkt oyuncu sutlamalar falan dogru seyler degil. Oyuncularla kavga etmeden isini yapicaksin. Madem yardimcilik yapmadan teknik direktorluk yaparak bu isi ogrenicem diyorsun tff 1.ligde biraz calis. Bence orada kendini cok daha iyi gelistirir ve super lige daha saglam bir hoca olarak doner. Zaten bu saatten sonra super ligde takim bulma ihtimalini cok zor goruyorum. Birde adam amilli yardimci secsin kendine ne o oyle emrah bayraktar, cagatay rustu salap, Şenol Fidan, okan cebi, serkan unver, birde kondisyonerler vardi haydar can eren, caglar volkan onlar hakkinda pek birsey diyemicem.

Yorum

• olmayacak yüklerin altına erkenden girdi ve aldığı bu büyük sorumlulukların altından kalkamayarak belki de kendi kariyerini baltalamış oldu
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Risk almışlardı, tutmadı.

(UEFA)

Yorum

• Yani şampiyonluğa oynuyoruz ben bu riske girmek istemiyorum bu fırsatı tepmeyelim demek çok mu zordu anlamıyorum sorsan büyük Trabzonsporlu oluyorsun işte..

Yorum

• (:
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• Ah be Hüseyin Çimşir...

Sen de bunu yapabilirdin inan ki zor değildi.

Yorum

• Acaba egemenin yerine hocanın yardımcısı olur mu? 1,5 senedir takım çalıştırmıyor. Diğer adaylarım daha önce bizde rıza çalımbayın yardımcılığını yapan mehmet yılmaz ve servet çetin ve bunların yanında gökdeniz karadeniz
                      En son jpositve tarafından düzenlendi; 29.06.2022, 10:56.

Yorum

• Eskilerden kimse gelmesin mümkünse.

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Acaba egemenin yerine hocanın yardımcısı olur mu? 1,5 senedir takım çalıştırmıyor. Diğer adaylarım daha önce bizde rıza çalımbayın yardımcılığını yapan mehmet yılmaz ve servet çetin ve bunların yanında gökdeniz karadeniz
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak Metehans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eskilerden kimse gelmesin mümkünse.
                          Neden? Besiktaslilar atibaya buyuk sevgi besliyorlar ve hurmet ediyorlar. Biz neden eskilerimize ayni seyi uygulamiyoruz. Sonra egemen ile mehemt yilmaz gorev aldi bu kulupte eskilerden.

Yorum

• Bizim eskilerden hayrını gördüğümüz kim var?

şenol, ünal, Çimşir vd?

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden? Besiktaslilar atibaya buyuk sevgi besliyorlar ve hurmet ediyorlar. Biz neden eskilerimize ayni seyi uygulamiyoruz. Sonra egemen ile mehemt yilmaz gorev aldi bu kulupte eskilerden.
                            "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak Metehans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim eskilerden hayrını gördüğümüz kim var? şenol, ünal, Çimşir vd?
                              tamam haklısın

Yorum

• O sezon hakem hataları olmasa şampiyon yapardı takımı, pandemiden dolayı liglere ara verilmese yine şampiyon yapardı, alanya deplasmanında son dakikada bakasetasın şutu gol olmasa yine şampiyon yapardı takımı. Bunların hepsi bir ara gelince fena çuvalladı. Hocalık konusunda potansiyeli olan biri henüz kendisi için erken biraz daha pişmesi gerekiyor. İleride çok iyi bir hoca olur ama şimdilik erken.
                                En son jpositve tarafından düzenlendi; 12.07.2022, 15:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim