Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazıları beğenmemiş olsa da ilk yarıdaki oyun gayet tatmin ediciydi. Lâkin 10 kişi kalınca takımın bütün hücum planı ister istemez çöktü. Yine de takım savunması konusunda hâla yeterli değiliz. Rakibi ceza sahasına çok fazla sokup, kolay geçiş imkanı veriyoruz. Nwakaeme bana göre de Abdulkadir'le birlikte çıkması gereken isimdi ancak 10-15 dakika daha kalabilirdi. Bu sefer kayıpsız atlattık ama tersi de olabilirdi. Yedek kulübemiz gerçekten çok zayıf. Görünen o ki 5 değişiklik olayı hiç işimize gelmeyecek...
    Ben bunu oyuncu kalitesine bagliyorum.

Bana göre bundan daha fazlasi olmaz.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Neden Nwakaeme çıktı?

Değişiklik için neden o kadar beklenildi?

Allah'tan kazandık şu maçı!
      #Dik oyna

Yorum

• Ünal Karaman'a tek kelâm edememiş aklıevvellerin her maç günü en büyük derdi kendisini eleştirmek olduğu sürece normal bir destekten daha fazla destek vereceğim. Mavi gökleri de, hayâlleri de çok iyi biliyorsun; lütfen daha iyi ol hocam.

Yorum

• Gayet iyiydi bu maç.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Nwakaeme bence çok ekstra bir durum yoksa hiçbir maç çıkmamalı. Abdüş çıkabilirdi bu maç, o aksıyordu en çok.

Ayrıca işleyen sistemi bozmayın artık. Abdüş sağda oynar. Merkezde yapamıyor. Fizik olarak mı, tempo olarak mı yoksa çevre kontrolü mü zayıf nedir bilmiyorum ama olmuyor şu an için.
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Takım iyi hazırlanmış. Net olarak biz hazırız mesajını aldım ben. 10 kişi kalmasak 1-6 biterdi bu maç.

Geçer puanı aldı benden hoca.

Yorum

• Waka değişikliği hataydı ve çok diğer değişiklikler için çok bekledi.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Çok iyi bir maç çıkardı. Maç içerisinde çok fazla değişken olmasına rağmen hepsine iyi adapte olup takımı yönlendirdi.
                  Öncelikle takım maça iyi hazırlanmış. 11-11 oynanırken net üstündük, farkı açabilecek pozisyonları bulduk.
                  10 kişi kaldıktan sonra topun arkasına takımca iyi geçtik, topu rakibe bıraksak da öyle aman aman bir baskı yemedik.
                  2-0 dan sonra tam daha rahat kontra oynarız derken saçma sapan bir penaltı oldu.
                  Nwakaeme çıkarması gayet mantıklıydı. Orta sahaya adam alması lazımdı. Ekuban, Sorlöth, Ömür çok daha diri oyuncular o yüzden her ne kadar iyi bir maç çıkarsa da taktik icabı en doğru oyuncuyu çıkardı ki bence bu bir teknik direktör için çok büyük artı puan.

Son olarak 5 oyuncu değişikliği hakkı olması takımların bunları kullanmasının mantıklı olduğu anlamına gelmez. Futbolda en önemli şey saha içindeki akış,ritimdir. Öyle takımın yarısını değiştirmek o kadar faydalı bir şey değil. Hazırlık maçlarında genelde maçların ilk yarıları iyi bir oyun oynanırken devre arası 3-4 oyuncu değişikliği olunca oyunlar hemen sıkıcı, kabız bir hal alır. Mevcut durumda da bu değişiklik tuzağına düşmemek lazım. Hoca bu konuda gayet akıllı yaklaştı olaya. 5 değişikliğin en büyük artısı bugün Göztepe'nin yaptığı gibi ilk değişikliği erken yapabilme yoksa öyle şu takımın geniş kadrosu var 5 değişiklik çok işlerine yarar falan tarzı söylemleri aşırı abartı buluyorum.

Hocayı tebrik ediyorum bu galibiyetten dolayı. Oyuncuların skora etki edecek net birden fazla bireysel hatası olduğu bir maçı bu kadar az pozisyon vererek kazanmak hocaya büyük artıdır.

Yorum

• Değişiklikle hem maçı tuttu hem de kanatlara koyduğu adamlardan kontra golü attık, yani değişiklik yanlış diye ısrar etmenin anlamı yok. Nwakame bir kere beki takip etmese sorun çıkardı. Mantık olarak doğru ama nwakame isminin önemi yüzünden tereddüt ediyoruz. Ömür de kötü oynuyordu çünkü ama kanada geçince golünü attı, bitti gitti.

5 değişiklik de çok fazla bu arada, takımların dengesi kalmıyor. 4 yeterdi. Hepsini kullanmanın bir faydası olur mu şüpheliyim, sadece sakatlıklarda işe yarar.

Defanstan değişiklik yapılmaz, hücumda o kadar alternatif yok, merkez ortasaha da adam yok.

Yorum

• İlk olarak Mithridates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok iyi bir maç çıkardı. Maç içerisinde çok fazla değişken olmasına rağmen hepsine iyi adapte olup takımı yönlendirdi.
                      Öncelikle takım maça iyi hazırlanmış. 11-11 oynanırken net üstündük, farkı açabilecek pozisyonları bulduk.
                      10 kişi kaldıktan sonra topun arkasına takımca iyi geçtik, topu rakibe bıraksak da öyle aman aman bir baskı yemedik.
                      2-0 dan sonra tam daha rahat kontra oynarız derken saçma sapan bir penaltı oldu.
                      Nwakaeme çıkarması gayet mantıklıydı. Orta sahaya adam alması lazımdı. Ekuban, Sorlöth, Ömür çok daha diri oyuncular o yüzden her ne kadar iyi bir maç çıkarsa da taktik icabı en doğru oyuncuyu çıkardı ki bence bu bir teknik direktör için çok büyük artı puan.

Son olarak 5 oyuncu değişikliği hakkı olması takımların bunları kullanmasının mantıklı olduğu anlamına gelmez. Futbolda en önemli şey saha içindeki akış,ritimdir. Öyle takımın yarısını değiştirmek o kadar faydalı bir şey değil. Hazırlık maçlarında genelde maçların ilk yarıları iyi bir oyun oynanırken devre arası 3-4 oyuncu değişikliği olunca oyunlar hemen sıkıcı, kabız bir hal alır. Mevcut durumda da bu değişiklik tuzağına düşmemek lazım. Hoca bu konuda gayet akıllı yaklaştı olaya. 5 değişikliğin en büyük artısı bugün Göztepe'nin yaptığı gibi ilk değişikliği erken yapabilme yoksa öyle şu takımın geniş kadrosu var 5 değişiklik çok işlerine yarar falan tarzı söylemleri aşırı abartı buluyorum.

Hocayı tebrik ediyorum bu galibiyetten dolayı. Oyuncuların skora etki edecek net birden fazla bireysel hatası olduğu bir maçı bu kadar az pozisyon vererek kazanmak hocaya büyük artıdır.
                      Senin yorumunu okumadan atmıştım mesaji yani bire bir aynı şeyleri düşündüm, 3 puanın etkisi de var ama bu yorumcuların genç hocaya yüklenmesi de canımı sıkıyor, terim aynı şeyi yapsa dahi olmuştu, onların maçı kazanması yetiyor.

Yorum

• Erdal Hos [MENTION=12699]Erdal[/MENTION]hos
                        Üç ay önce söylemiştim, iki hafta önce yine söylemiştim şimdi bir kez daha diyeyim. Hüseyin Hoca ve ekibinin yaptığı başlangıcı, Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray ile o takımların eski bir futbolcusu yapsa idi... Coğrafya zor, iklim zor biz zoruz...

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Waka değişikliği hataydı ve çok diğer değişiklikler için çok bekledi.
                          Tam tersi 10 numara degisikiklik di. Tebrikler Hüseyin Hoca. Oyun okuma buna derler...
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hocam kaldı 7. O sene bu sene.
                            ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• son 12 maç 10 galibiyet,,
                              ister katkısı yok diyin,ister acemi ama şuanda ülkenin en başlarılı 1 numarası
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Göztepe maçında nwakaeme'yi oyundan çıkartarak tarihi doğru bir hamle yapmıştır. Hocamı tebrik ediyorum.

İçerideki gs maçında Ünal hoca da nwakaeme'yi oyundan çıkartsaydı o maçı da alırdık.
                                Fatih Tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim