Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyinin en çok tartışıldı yıl bu yıl
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dünkü yazımdan sonra Hüseyini çok beğenen arkadaşlarımın olumlu pas yapma takıntısı olduğunu gördüm. Evet aksini savunmuyorum. Olumlu pas yapma dediğiniz yana ve geriye doğru pas atıp riske girmemek ise Hüseyin 1 numara. Özledişm kardeşim özledim Tolunayın ortasahadan topu alıp içeri girmesini şut çekmesini adam eksiltmesini ve arada bir de olsa gol atmasını özledim. Anlayın artık mesele Hüseyini sevip sevmeme değil. Mesele güçlü bir orta sahamız olsun istemem. Pres yapan aralara giren Gökdenizin yükünü hafifleten sürpriz zamanlarda sürpriz işler yapan bir ortasahadan bahsediyorum. HAA şunu da ilave edeyim ben bunu sadece Hüseyin için söylemiyorum OLMAYAN ORTASAHAMIZDAKİ !!! diğer oyuncularımız için de söylüyom. Yeter ki iyi olsun özlediğimiz futbolu görelim de ha Hasan ha Hüseyin (laf icabı söyledim ama ikisi de var biz de ) hiç farketmez.

Hah bak şimdi biryerlere geliyoruz. özellikle büyük harflerle yazdığın yerlerden sonra oturup konuşuruz. Ortak bir nokta bulabiliriz yani. Hatta Hüseyin'in eleştirmeye başlayabilirim ben de. Yeter ki Hüseyin'i başarısızlığın tek sorumlusu diye ortaya atmayalım.
      KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neden bahsettiğin hakkında hiçbir fikrim yok... Bildiğim seyrettiğim futbol ile senin bahsettiklerin arasında bağlantıyı geçtim tezat bile yok. Tamamen kulaktan dolma, gelişigüzel, eksik bilgiler. Neresini tutsan elinde kalıyor. Şimdi açıklamaya çürütmeye kalksan bilgilerini saatler sayfalar yetmeyecek.

Ben yine de çabanı anlıyor ve takdir ediyorum.

Saygılarımla
        arkadasım en sonunda böyle bi yorum yapacagını biliyodum ben..

çünkü konular ilerledikçe insanların tutunacagı dalda kalmıyor maalesef (eger haksızsa tabiii)

bende seni anlıyor ve hak veriyorum....böyle devam edersen hüseyini bu takımda görmek isteyenler senin etrafında toplanabilir belki bi dernek bile kurabilirsiniz...sende tam liderlik vasıfları görüyorum ben....işine gelmeyen cümleleri anlayamamanıda ben gayet iyi anlıyorum merak etme....tıpkı bazı arkadaslarımız gibi

malumunuz ingilizce bilen sayısı bilmeyene göre hayli az o engin ingilizce bilginizle alıntı yapmıs oldugunuz sayfayı türkçeye DOGRU bi şekilde çevirirseniz hayli memlun olucam....

ayrıca aynı hasasiyeti gösteriyorum hiç merak etmeyin seviyeli bi şekilde tartısan(tekrar söylüyorum eleştirenleri eleştirmek bi tartısma şekli degildir)insanlarada hiç bi şey söylemiyorum hakkımda yok zaten...hüseyinin aleyhine ama seviyesiz yorumlara verdigim tepiyide geçmiş sayfalarda bulabilirsin....bu konuda hassaslıgımı belki o şekilde anlarsın...

Benim tahammülsüzlügüm hüseyini sevene degil...Herkezin mutlaka farklı görüsleri olabilir...Benim eleştirdigim nokta hüseyinin elle tutulur bi tarafını(ki varsa??bence yok)bazı gerekçelere dayandırarak degilde Halkımızın çocugu hüseyin!!!bizim evladımız!!herkez para kazanıyor bizim çocuklarımız daha fazla kazansınsın(sanki devlet ödüyoya ücretlerini)vs vs vs...gibi düsüncelere.......bu tür zihniyet bu takımın taraftarında yer aldığı sürece bence basarı sanş,basarısızlık ise MUTLAK KAÇINILMAzDIR!!

ben bunun aşılmasını istiyorum....tabi bunun yanında da tezleri hiç bir gerçekle örtüsmeyen kişilere 1çift lafımıda esirgemem....

saygılarımla....
        En son firidin61 tarafından düzenlendi; 06.12.2006, 18:04.

Yorum

• sevgili kardeşim,
          benim bu konuya bakış açımı-görüşlerimi üç aşağı beş yukarı biliyor olmalısın..bilmem kaç kez yazıştık karşılıklı..

beğeniyle okunan yazılar vardır ve takdir gerektirir...takdir etmek,desteklemek,aynı görüşte olmak ve bunu o kişiye ifade etmek modern bir harekettir..
          sen buna ''yürü be koçum'' davranışı diyebilirsin..o senin olaylara bakışın hakkında ipuçları verir hepsi bu..!

tez sunmak,delil çürütmek;bunlar iddialı sözler firidin,yapma Allasen..!

[quote=firidin61;558922]
          İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          firidin,engeniusu birkez okuyup hemen klavyeye dalma benc

arkadasım burda bizim derdimiz kimseyi karalamak veya sahsını kötülemek degil Trabzonsporumuz için karsılıklı tartısarak en dogruyu bulmaktır!!!o arkadasımda bence dogru olmayan tezler sunmaktadır.elbetteki buna karsı bi tez üretmekte(sunmakta)demokratik ortamlarda bireylerin en dogal hakkıdır...Bence sende insanlara hak verip sizleri destekliyorum(yürü be oğlum seni kim tutar)kelamları yerine kendi fikirlerini ortaya koyan cümlelerle kişilere dogru bulup bulmadıgın konular hakkında yorumlarını sunmalasın...(her eleştiriye kulp bulmak eleştirenleri eleştirmek karsı bi tez sunmak degil insanın yaradılışından gelen savunma psikolojisidir...)yoksa hüseyini koruyimde ne olursa olsun...hüseyin sevenler onu destekleyenler bizdendir bizim kalacak...zaten 3 5 kişiyiz bu arkadaslarımızıda kaybedersem yanlız kalırım gibi taraftar düsüncelerden kurtulumassan cümlelerin hep böyle yanlı olur....

Daha ben yorumumu yapmısım karsı taraf buna karsı kesin delillerle beni cürütememiş hala ortada kimin haklı oldugu konusunda çeşitli düsünceler dolasırken yok efendim 1 kez okuyup hemen klavye ye dalma gibi abuk sabuk cümleler kurarsan renginide belli edersin arkadasım...

ayrıca karsımdakini cürütmem dogru bildigimi karsımdakine sunmam(ki sen hiç yapmıyosun)için kaç defa okumam gerekiyor muhattabımın yazısını??bunuda yazda ona göre okiyim bundan sonra....

velhasıl...

süreki eleştirenlere eleştirileri dolayısıyla bi kulp bulmak ne kadar dogrudur...???

veya sırf bi adam hüseyini koruyucu savunucu cümleler kullandıgında kendi fikirlerini beyan etmeden onları korumak ne kadar dogrudur???

takdirini siz güzel kardeslerime bırakıyorum....

saygılarımla....

Yorum

• Firidin Kardeşim,

Öncelikle şu ana kadar ( taraflı da olsa ) tartışma biçimin için teşekkür ederim sana. Diğerleri gibi sadece laf söyleyip çamur atıp uzama yolunu seçmediğin ( yanlış,eksik ve saptırılmış bilgilerle de olsa ) için yine teşekkür ederim. Kendi meşrebinde derdini anlatmaya çalıştığın için de.

Çevirisi için yarını beklemen gerekecek maalesef. Şu anda işyerinden çıkıp eve gideceğim. İyi akşamlar dilerim

* Bu arada Hüseyin'i bu kadar eleştirmeni futbol bilginin yetersizliğine veriyorum.

Saygılarımla
            En son Engenius tarafından düzenlendi; 06.12.2006, 18:00.
            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

Hah bak şimdi biryerlere geliyoruz. özellikle büyük harflerle yazdığın yerlerden sonra oturup konuşuruz. Ortak bir nokta bulabiliriz yani. Hatta Hüseyin'in eleştirmeye başlayabilirim ben de. Yeter ki Hüseyin'i başarısızlığın tek sorumlusu diye ortaya atmayalım.

Hiçbir zaman ortaya sadece Hüseyin suçlu diye bir iddia atmadım. Zaten OLMAYAN ORTASAHA ifadesini kullandım. Ama bazı kulüplerde bazı futbolcular ne yapsa olay olur. (Örn: gs şaban) Ben özlediğim futbolu söyledim ve bunun da bu mevcut ortasahayla mümkün olmadığını düşünüyorum. Ama yok Hüseyin aslında çok iyi bir oyuncu ama diğerleri onma ayak uyduramıyo yetişemiyolar hızına yanına iyi 2 oyuncu ortasaha alınca bu iş çözülür diyorsan o günleri de görürüz merak etme bu böyle gitmez... Hep söylüyom inşallah hep ben yanılırım. Yeterki trabzonspor iyi yerlere gelsin de ben hep yanılayım cahil biri olarak kalayım aranızda razıyım. Orhan babanın dediği gibi sen mutlu ol ben çile çekerim. saygılarla
              '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                *** Buraya, dünyadaki önemli önliberoların oynadıkları maç sayısı ve attıkları golleri gösteren ve Wikipedia' dan alınmış istatistikleri sunacağım. Sadece genel kültür ve fikir jimnastiği açısından küçük bir bilgi olarak kabul edebilirsiniz. Bu listedekilerden hiçbirini değerli kaptanımız Hüseyin ile karşılaştırmak değildir amacım

* Essien : 231 Maç - 37 Gol

* Maniche : 225 Maç - 38 Gol

* Gravesen : 333 Maç - 32 Gol

* Appiah : 293 Maç - 37 Gol

* Lampard : 428 Maç - 101 Gol

* Ballack : 365 Maç - 123 Gol

* Gattuso : 349 Maç - 14 Gol

* Guti : 316 Maç - 50 Gol

* Emerson : 440 Maç - 49 Gol

*** Hüseyin, Hasan ve Ferhat uğruna Ziya gibi çap fukarası antrenör parçaları tarafından kulübeye mahkum edilen Simek ve Musampa' ya da bir bakalım:

* Szymkowiak : 295 Maç - 41 Gol

* Musampa : 246 maç - 38 Gol

*** Şimdi şunu açıkça itiraf etmek gerekirse, saymış olduğum bu futbolcular tabii ki Hüseyin' den gömlek gömlek üstün oyuncular. Bunların bir tanesi şu an ezeli rakibimizde oynuyor olsa bile ve iki tanesi de kulübemize kitlenmiş vaziyette dursa dahi, bu adamlar bu golleri Rize' ye, Kayseri' ye veya Malatya' ya atmadılar. Üst düzey liglerde defansif ortasaha oynayarak, yeri geldiğinde hem adam kesip, hem ofans yaptılar ve sayısız asistlerde bulundular.

*** Aslında Hüseyin, Hasan ve Ferhat gibi oyuncularımıza bu kadar yüklenilmesinin en büyük sebebi Ziya Doğan, Samet Aybaba, Lazaroni gibi içlerine korku sinmiş adamların defanstan başka bir şey düşünmeden kadro kurmalarıdır. Bu futbolculardan herhangi bir tanesi yanında top kullanabilen iki kreatif oyuncu ile beraber oynatılsa, ya da diğerleri maç garantiye girdikten sonra skoru koruma maksadıyla oyuna sokulsa bu futbolcularımız da bu derece tartışılır durumda olmazlardı

*** Bu arada Hüseyin' in kariyeri boyunca atmış olduğu gol sayısını gösteren herhangi bir linki bir türlü bulamadım Gerekirse Football Manager' ı kurup oradan bakacağım artık
                Çok güzel ya gerçekten çok güzel.
                Bazen böyle hoşluklar yaşanıyor işte,Allah yazdırtıyor işte Hüseyin'i yermek için Hüseyin'le aynı görev bölgesinde olmasalar dahi dünaynın en iyi futbolcularıyla kıyaslıyoruz onu.

Hüseyin'i kötülemek için dünaynın en iyi 1o ortsaha oyuncusuna(sadece ön libero değil) ihtiyaç duyuyoruz,daha öncede olmuştu ve ben Hüseyin'i övmeye çalışsam bu kadar övemezdim demiştim,yine aynı şeyi diyorum.

Mesala Yattara'nın sayfasına gidip Ronaldinho ile kıyaslasam veya Umut'a Sevchenko ile ilgili istatistikler üzerinden giydirsem.Ayıp olurdu sanırım.

Ama en azından aynı özellikte aynı görevde futbolcularla kıyaslamış olurdum yinede,
                Running Wild,aslında insaflı davranmışsın Maradona'yı işin içine sokmamışsın.Bu konunda sana minnettarım açıkcası.

Yalnız sizi anlamakta zorlanıyorum bir defansif ortasaha,önlibero eleştirilecekse illa attığı gol saysısı ile mi eleştirilir.Bu ne kadar doğrudur?

Birde şunu açıkca yazayım Trabzonspor benim gözümde dünyanın en büyük takımıdır.

Ne zamanki şamp.liginde üst üste oynamaya başlarız,ne zaman ki her şamp.liği elemesinde rakip takım Hüseyin yüzünden bizi ezer ne zaman ki Hüseyin şamp.liğinde bizi taşıyamaz o zaman dünyanın en iyi 1o ön libero veya ortasaha futbolcusu ile kıyaslanarak ölesiye eleştiriyi hakeder.

Buna rağmen şunu da büyük bir gönül rahatlığı ile söyleyebilirim Trabzonspor eğer bir gün şamp.liginde final oyanacak olsa şimdiki takımdan yerinde sırıtmayacak en başta hatta tek futbolcu o olurdu.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  madem arkadaşın ne demek istediğini açıklama gereği duydunuz bende nedemek istediğimi ifade etmeye çalışayım,
                  hisiyin diyerek sözüm ona bizdenleştirdiğiniz ama yerden yere vurduğunuz Hüseyini aşağılamaya,küçültmeye çalışmak için 2.lig ve ya 3.lig takımlarında oynar benzetmesine sığınmak,burdan vurmaya çalışmak çok basit bir yöntemdir..

hem fenada olmazdı 2.lig yada 3.ligden milli takıma çağrılan bir hissiyininiz olurdu...
                  Hangi milli takım kendini kandırma arkadaş ayrıca Trabzonspora zararı olduğunu bileyim babamın oğlunu bile tanımam,Karakterine insanlığına kimsenin lafı yok olmazda ama futbol adına kocaman bir sfırdır Hau HİSİYİN .Bunu trabzonda sokaga çıksan 5 yaşındaki çocuk bile söyler çünkü bunu anlamak için alemi cihan olmayada gerek yooook. Saygılarla

Yorum

Firidin Kardeşim,

Öncelikle şu ana kadar ( taraflı da olsa ) tartışma biçimin için teşekkür ederim sana. Diğerleri gibi sadece laf söyleyip çamur atıp uzama yolunu seçmediğin ( yanlış,eksik ve saptırılmış bilgilerle de olsa ) için yine teşekkür ederim. Kendi meşrebinde derdini anlatmaya çalıştığın için de.

Çevirisi için yarını beklemen gerekecek maalesef. Şu anda işyerinden çıkıp eve gideceğim. İyi akşamlar dilerim

* Bu arada Hüseyin'i bu kadar eleştirmeni futbol bilginin yetersizliğine veriyorum.

Saygılarımla
                    ...ceviriyi merakla bekliyorum...

Ayrıca bende seni okurken yazıdıklarına inanamadım, biraz düşündüm ve şaka mahiyeyle yazdıgını anlayıcada çok güldüm(çok kıvrak bi zekaya sahipsin bu bence övünç kaynagın olmalı...)bence bu futbol bilginin yetersizligndendi...(yani dogal espiri oldu yani biraz )ama yinede saol YANLIS ve EKSİKTE olsa kandırmaya yönelik ya tutarsa zihniyetiylede olsa istatistikler üzerine konustun...1800 lerden 1900 lerin baslarından günümüze futbolun hiç degişmedigini(pozisyonlara göre oyuncu özellikleri de dahil) bizlere izah ettin

Tesekkür ederim iyi aksamlar...

bu arada bordox arkadasım selamlar..(bildiginiz üzere hüseyin topicin vazgeçilmezidir kendisi)

o yazıyı dikkatli okursan o dünyanın en iyi 10 adamı dedigin adamların içersinde hala TRABZONSPORUmuzda faal olarak futbol oynayan 2 oyuncunun da oldugunu göreceksin...

saygılarımla...
                    En son firidin61 tarafından düzenlendi; 06.12.2006, 18:20.

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ...ceviriyi merakla bekliyorum...

Ayrıca bende seni okurken yazıdıklarına inanamadım, biraz düşündüm ve şaka mahiyeyle yazdıgını anlayıcada çok güldüm(çok kıvrak bi zekaya sahipsin bu bence övünç kaynagın olmalı...)bence bu futbol bilginin yetersizligndendi...(yani dogal espiri oldu yani biraz )ama yinede saol YANLIS ve EKSİKTE olsa kandırmaya yönelik ya tutarsa zihniyetiylede olsa istatistikler üzerine konustun...1800 lerden 1900 lerin baslarından günümüze futbolun hiç degişmedigini(pozisyonlara göre oyuncu özellikleri de dahil) bizlere izah ettin

Tesekkür ederim iyi aksamlar...

bu arada bordox arkadasım selamlar..(bildiginiz üzere hüseyin topicin vazgeçilmezidir kendisi)

o yazıyı dikkatli okursan o dünyanın en iyi 10 adamı dedigin adamların içersinde hala TRABZONSPORUmuzda faal olarak futbol oynayan 2 oyuncunun da oldugunu göreceksin...

saygılarımla...
                      Musampa ve Simek dünyanın en iyi 10 orta saha oyuncuları içinde diyorsun,ama takımın bu durumundan da beğenmediğiniz Hüseyin'i sorumlu tutuyorsunuz?

Bu ne yaman çelişkidir böyle anlamadım.Kaldıki hem Musampa hem de Simek Hüseyinle farklı görevlerde oynayan futbolcular.Aynı anda üçü birlikte Trabzonspor'un orta alanında oynuyorlar.
                      Niye onlardan bu kötü gidişin hesabını sormuyorsunuz.Hüseyin 4 yıldır bu takımda vardı,onlar sonradan katıldılar.Bir şeyler bozulduysa sonradan gelenlere bakacaksın,mantık bunu gerektirir.

Ama yineleyeyim Hüseyin'i yermek için maddi ve başarı olarak dünaynın en önde gelen 10 kulübünün en iyi 10 futbolcusuna muhtaç olunduğunu görmek benim için ayrı bir zevk.
                      Siz Hüseyin'i böyle kötüleyecekseniz canıma minnet.
                      Devam edin.

Yorum

• Taraftar sordu Hüseyin cevapladı
                        Kaptanımız Hüseyin Cimşir “Cola Turka Soru Cevap” köşesinde taraftarlarımızdan gelen soruları cevapladı.

Sen istikrarlı bir futbolcusun. Senin gibi Trabzon ruhunu taşıyan futbolcular altyapıdan neden eskisi gibi yetişmiyor? Trabzon gerçeği özünde saklı. Sen ne dersin?

BEKİR TEKERCİOĞLU / ANKARA

Hüseyin: Altyapıdan futbolcu gelebilmesi için önce Trabzonsporlu’nun kendi insanına destek vermesi ve sahip çıkması gerekiyor. Bu yapılırsa mutlaka futbolcu da gelir. Ancak içinde bulunduğumuz durumda bunu pek göremiyoruz. Trabzonspor ‘un altyapısında çok yetenekli futbolcular var. Yeter ki bunlara değer verilsin ve bu değer onlara hissettirilsin. Takımdaki Trabzonlu oyuncuları dışlamadan, destek vererek, kendi insanımızla başarıya gidebiliriz.

Ön libero pozisyonunda rakibin oyununu bozmada dünya standardının çok üstünde başarılı olduğunu düşünüyorum ama kaptığın topu oyuna sokmakta sence daha iyi olman gerekmez mi? Bu özelliğini geliştirmek için çalışıyor musun? Attığın pasların isabet yüzdesinin düşük olmasında takımın sahadaki yayılışı ve taktik anlayışının da etkisi var mı? Nasıl bir diziliş ve oyun düzeninde başarılı olacağına inanıyorsun?

HÜSEYİN METİN / ANKARA

Hüseyin: Övgüler için öncelikle teşekkür ederim. Benim de eksiklerim var ve bunların farkındayım. Bunların bir tanesi de pas hatası yapmak. Ancak şöyle düşünmek lazım; bu hata sadece şahsımla alakalı değil. Bu hatayı yapan başka bir futbolcu da olabilir. Futbolcuların sahada birbirlerine yapmış olduğu yardımlarla ilgili bir konu. Her ne kadar bir maçta en fazla 3-4 top kaybetsem de bu insanlar tarafından çok abartılı algılanıyor. İsteyen istatistiklere bakabilir. Hiç pas hatası yapmamak en büyük arzularımdan biri. Fakat riske girdiğiniz zaman bu hatayı yapmanız da doğal. Hiç hata yapmayayım diye düşünürseniz bu sefer de sırf yan pas yapmanız gerekir. Oysa önemli olan bir şeyleri zorlamak ve yaratıcı olmaya çalışmak. Sonuçta orta sahada oynuyoruz ve çok koşmamız gerekiyor. Bazen yorgun oluyorsunuz ve beyniniz ayaklarınıza hükmetmiyor. O zaman da pas hatası geliyor. Defansın önünde bazen tek, bazen de iki kişi oynuyoruz. Tek oynadığım zaman kendimi daha rahat hissediyorum çünkü ikili oynadığımızda topa kimin sahip olacağı yönünde bir karışıklık yaşanabiliyor. Tek oynadığım zaman her şey benden soruluyor ve bulunduğum bölgenin tek hakimi gibi oluyorum.

Trabzonspor hücum yaparken neden geride kalıyorsun? Sen de hücuma katılsan daha yararlı olmaz mı?

NURULLAH AKYÜZ / İSTANBUL

Hüseyin: Tabii ki olur ama bu, görev anlayışımızla ilgili bir konu. Ben de daha çok hücumu düşünmem ve katkı yapmam gerektiğine katılıyorum ama şu an için baktığınızda bu konuda sıkıntılarımız var.

Sizin iyi bir futbolcu olmadığınızı yazıp-çizen bazı yazarlar tarafından takımda istenmiyorsunuz. Halbuki siz Milli Takım’da oynayan bir futbolcusunuz. Bu tür eleştiriler sizin futbolunuzu ve hayatınızı ne yönde etkiliyor?

EMRAH ŞENER / SAKARYA

Hüseyin: İnsanların futboldaki beğenisi ve zevkleri farklıdır. Herkes beni beğenip sevmek zorunda değil. Önemli olan kendimin neler yaptığını bilmem. Sahada olduğum sürece takıma katkı yapmaya çalışıyorum. Bu konuda bazen başarılı bazen de başarısız oluyorum. Yapılan eleştiriler insanların takdiridir. Bunlar benim hayatımı hiç etkilemiyor. Eleştiriler arasından yapıcı olanlar varsa kendime dersler çıkarmaya çalışıyorum. Bu arada, eleştiriler kadar övgüler de aldığımı söyleyeyim. Diğer yandan, kendimi basına beğendirmek gibi bir zorunluluğum da yok. Takımımın menfaatleri için gerekenleri yapmaya çalışıyorum. Herhalde bunu yönde başarılıyım ki Milli Takım’a seçiliyorum. Kimse beni yakını olduğum için oraya almıyor ya da oynatmıyor, ben de kimseye yalvarmıyorum. Kendi bildiğim doğru yolda ilerliyorum. Bunun sayesinde hem Trabzonspor’da hem de Milli Takım’da oynuyorum.

Zenit kulübünden transfer teklifi aldığınız doğru mu? Eğer ciddi bir teklif gelse gider misiniz?

BARIŞ BAKIRTAŞ / İSTANBUL

Hüseyin: Bana ulaşmış herhangi bir resmi teklif yok ancak Ankaragücü ile oynadığımız maçta beni izlediklerini biliyorum. Daha sonra da herhangi bir gelişme olmadı. Yalnız, ben sadece olayı Zenit olarak değil, konuyu Avrupa’ya açılmak olarak düşünüyorum. Hedeflerimden biri de yurtdışında oynamak. Eğer ciddi bir teklif gelirse, bunu değerlendirip yurtdışına gitmek istiyorum.

Keşke yapmasaydım ya da şunu yapabilsem dediğiniz şeyler var mı?

HASAN ADANUR / ALMANYA

Hüseyin: Hayatımda bugüne kadar yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Ama çok daha farklı oynasaydım diye düşündüğüm zamanlar olmuştur. Eksiklerim var, onları gidermek için çalışıyorum.

Futbol hayatınızda ileriye dönük hedefleriniz nedir?

HALİT AYDIN / KOCAELİ

Hüseyin: Trabzonspor’la şampiyonluk yaşamak, Milli Takım’ın sürekli oynayan bir futbolcusu olmak ve başarılar elde edebilmek. Bir de yurtdışında bir takımda futbol oynamak.

Taraftarlardan tepki aldığınız zaman hiç Trabzonspor’dan ayrılmayı düşündünüz mü?

ADEM KÜÇÜK / İSTANBUL

Hüseyin: Önceleri tepkileri kafama çok takıyordum ama şimdi bunlara alıştım. Hiçbir şekilde taraftarlardan aldığım tepkiye göre kendi durumumu belirlemiyorum. Bu protestolar yüzünden Trabzonspor’dan gitmek veya kalmak gibi bir pozisyonda hiç olmadım. Sonuçta ben Trabzonlu’yum ve iyi bir Trabzonsporlu’yum. Futbolu bıraktıktan sonra da yaşayacağım yer Trabzon olacak.

Trabzonspor’da kaptanlık yapmak zor mu?

İSMAİL HAKKI UZUNTAŞ / KOCAELİ

Hüseyin: Trabzonspor gibi bir büyük camiada kaptan olmak zor ama onurlu bir görev. Bence kaptanlık yapmanın sahada gösterdiğiniz veya göstereceğiniz performansa negatif bir etkisi yok. Aksine, size yüklenen sorumluluk sizi saha içinde daha fazla konsantre olmaya zorluyor.

Trabzonspor haricinde Türkiye’de hangi takımda oynamak istersin?

AYDIN KESKİN / İSTANBUL

Hüseyin: Ben profesyonelce düşünüyorum ama herhangi bir tercihim yok. Tek hedefim Trabzonspor’da oynamak ve futbolu burada bırakmak.

Takımda en çok hangi yerli futbolcuyu görmek istersin?

ALİ YAKUT / KÜTAHYA

Hüseyin: Tuncay Şanlı’yı Trabzonspor’da görmek isterim.

Futbolu bıraktıktan sonra hangi mesleği yapmak istersin. Spor yazarlığı mı yoksa teknik direktörlük mü?

HÜSEYİN ÖZDEMİR / ISPARTA

Hüseyin: Eğer mümkün olursa teknik direktörlük yapmak isterim.

Takımda en iyi anlaşabildiğin futbolcu kim?

HASAN BALTAN / İZMİR

Hüseyin: Kaptan olduğum için herkesle iyi anlaşmak zorundayım ve bunu da başarıyorum. Ama Milan Stepanov’la özel bir iletişimimiz, aramızda çok iyi bir elektrik var.

Ocak ayı transfer döneminde takıma takviye gerekecek mi?

FATİH KELEŞOĞLU / KOCAELİ

Hüseyin: Bence eksiklerimiz var. Mevkii olarak söylemeyeceğim ama takviyeye ihtiyaç duyuyoruz.

Trabzonspor sizin için ne ifade ediyor?

OKTAY BERBER / ANKARA

Hüseyin: Trabzonspor benim için bir tutku. Futbola başlarken koyduğum hedeflerden biri Trabzonspor’da oynamaktı. Burada kalsam da başka takıma da gitsem Trabzonspor her zaman önemli olmuştu. Benim vazgeçilmezlerimden bir tanesi. Trabzonspor’da oynamam veya oynamamam hiç fark etmez. Benim ilk göz ağrım Trabzonspor.

Sen ve takım arkadaşların şampiyonluğa inanıyor musunuz? Trabzonspor’un şampiyon olması için ne yapması lazım?

LEVENT SEKBAN / İSTANBUL

Hüseyin: Şampiyonluğa inanıyoruz. Trabzonspor’un hedeflerinden bir tanesi her zaman şampiyonluk olmuştur ve bu da geçmişte 6 kez başarılmıştır. Şimdi çok kötü bir dönem içinden geçtiğimiz doğrudur. Sezon başında koyduğumuz hedeflerden şimdi çok uzaktayız. Bunu düzeltecek olan futbol takımı oyuncularıdır. Biz de bunun için çabalıyoruz. Şampiyonluğun gelmesi için camianın bir olması ve istikrar sağlanması gerekiyor. Saha sonuçlarına göre ne yönetimin ne teknik direktörün ne de futbolcuların değişmemesi gerekiyor. Futbolda başarı istikrara dayanıyor. Avrupa’da başarılı olan takımlara bakarsınız, belli bir hedef doğrultusunda aynı yönetim, teknik direktör ve futbolcularla birlikte devam ediliyor, onlara sabır gösteriliyor. Manchester United’in Teknik Direktörü Alex Ferguson takımın başındaki 20. yılını doldurdu. Arsenal’in Teknik Direktörü Arsene Wenger 10 seneyi aşkın bir süredir bu görevi yürütüyor. Mutlaka inişli çıkışlı dönemleri olmuştur ama şu anda dünyanın önde gelen takımlarından iki tanesi. Her başarısız sonucun ardından teknik direktör veya oyuncuların değişmesi uyum sürecinin yeniden başlamasına sebep oluyor. Yeni anlayış, yeni sistem hep bu süreyi artırıyor. Trabzonspor son 4-5 yılda 10’a yakın hocayla çalışmış. 4-5 farklı yönetim gelmiş. Bu değişimin sonucunda fazla başarı elde edilmemiş, edilse bile günlük olarak kalmış. Biz henüz gereken istikrarı yakalayamadık.

Futbolcu olmasaydın ne olurdun?

ARZU ÖZKAN / ALMANYA

Hüseyin: Küçüklüğümden beri hep futbolcu olmak istedim başka bir şey düşünmedim ama futbolla ilgilenmeseydim yüksek öğrenim görmek isterdim.

06.12.2006 17:46:00
                        Resmi Site

Yorum

• Eveeeeet Bordox ellerine sağlık yazmışsın şimdi önemli yerlerin altını çizelim

1- Stepanovla özel bir elektriği olduğunu söylemiş Hüseyin. Sorum şu milli takımda oynayan ve Trabzonsporun kaptanlığını yapan bir kişinin böyle bir cümle kullanması sence normal mi? Bi takımın kaptanı bu soruya herkesle diyaloğum aynı hepimiz bir aileyiz herkese eşit mesafedeyim demeliydi.

2- Hücuma katılmıyorsun katılsan iyi olmaz mı sorusuna benim mevkim değil demiş yani görev adamıyım demek istiyo aslında izin verilse hücuma da çıkıp rakip takımın korkulu rüyası olabilir dimi. Yoksa ona öyle talimat verildiği iiçin ortasaha da meşhur olumlu paslarından dağıtıyo.

3- Zenitten resmi teklif almamış ama Ankaragücü maçında izlemeye geldiklerini söylemiş. Doğrudur eloğlu almadan önce izliyo ve beğenmediği için resmi teklif yapmıyo.

4- Altyapıya destek verilse iyi futbolcu yetişirmiş. Doğru ama Hasan ve Hüseyin var ne gerek var alt yapıya nasıl olsa Hüseyin 10 yıl daha bizde öyle ya dünyanın en iyi pas veren adamını satacak değiliz.

5-Kendi hataları olduğunu bunu da düzelteceğini temenni etmiş. Kaç yıldır bizdesin Hüseyin senin hata düzeltmeni mi bekliyeceğiz. Değişen bişey olmadı ki buraya yorum yazmamızın da nedeni bu. bi daha büyük harfle yazıyom iyi okuyun HÜSEYİN GELDİ GELELİ AYNI HÜSEYİN.
                          '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Musampa ve Simek dünyanın en iyi 10 orta saha oyuncuları içinde diyorsun,ama takımın bu durumundan da beğenmediğiniz Hüseyin'i sorumlu tutuyorsunuz?

Bu ne yaman çelişkidir böyle anlamadım.Kaldıki hem Musampa hem de Simek Hüseyinle farklı görevlerde oynayan futbolcular.Aynı anda üçü birlikte Trabzonspor'un orta alanında oynuyorlar.
                            Niye onlardan bu kötü gidişin hesabını sormuyorsunuz.Hüseyin 4 yıldır bu takımda vardı,onlar sonradan katıldılar.Bir şeyler bozulduysa sonradan gelenlere bakacaksın,mantık bunu gerektirir.

Ama yineleyeyim Hüseyin'i yermek için maddi ve başarı olarak dünaynın en önde gelen 10 kulübünün en iyi 10 futbolcusuna muhtaç olunduğunu görmek benim için ayrı bir zevk.
                            Siz Hüseyin'i böyle kötüleyecekseniz canıma minnet.
                            Devam edin.

Ben demiyorum arkadasım sanırım yanlıs anlamıssın...msj ından alıntı yaptıgın arkadas orda musampa ve szymkowiak ında istatistiklerini yazmıstı..sende hüseyini,pozisyonunda dünyanın en iyi 10 futbolcusuyla mı kıyaslıyosunuz?diye biraz sitem etmiştin...bende eger öyleyse o 10 futbolcunun 2 si halen Trabzonsporun faal futbolcuları diye cvp vermiştim...sanırım yanlıs anlastık....ayrıca ben o 2 oyuncuyuda beyeniyorum...(musampa-szymek)

2.si hüseyin bu takımın bu halde olmasının bas aktörü olduğu doğru ama teknik direktör ziya doganıda unutmamak gerekir onlar bu ESERİ beraber bu hala getirdiler...Haklıya Hakkını teslim edeceksin Arkadaş...Dünyanın belki ilk 10 unda yer almaz ama o iyi futbolcular(musampa ve szymek)bu takımda hüseyinin oynadıgı kadar top oynadımı bakalım??veya bu 2 oyuncunun toplam oyunda kaldıgı dk ları toplarsak hüseyinin sahada kaldıgı sürenin yarısını veriyomu??ne bekliyosun arkadasım sahada olmayan adamdan damı hesap soralım??

3 ü birden bu takımda oynabiliyolar ewet...ama 3 üde 4 lü defansın önünde birbirleriyle yanyana oynuyolar...biri kaleci digeri defans digeri forwet degil malumunuz....3 ününde 11 de başlaması onların farklı mevkilerde oynadıgını göstermez...4-3-2-1 taktiginde ki o 3lüden bahsediyorum....üstelik son maçta musampa oyunun belli bölümlerinde hüseyinden bile geride oynadı ama o maçta biile en az 3 sut ve bi çok gollük asisti yaptı ama golle sonuçlanmadı...sorumluluk almamak kolay nede olsa...

Hüseyin 4 yıldır bu takımda vardı,onlar sonradan katıldılar.Bir şeyler bozulduysa sonradan gelenlere bakacaksın,mantık bunu gerektirir.
                            ya arkadasım varmı böyle bi mantık yaaa!!!hüseyin ilk geldiginde takım düşmekten son anda kurtuldu o mantıkla gidersek hüseyinin bu takımda 1 dk kalmaması lazım degil mi?...onu neden söylemiyosun o zaman???

ayrıca o 4 sene içersinde futbolcular degişti yönetim degişti....bi 4 sene öncesine bak bi de şimdiye...bi demir başlarımızı bırakamadık maalesef(hüseyin...hasan...)
                            En son firidin61 tarafından düzenlendi; 06.12.2006, 22:57.

Yorum

• Hüseyine benim sorduğum soruya neden cevap verilmemiş merak ettim şimdi.
                              Bende sordum
                              HÜSEYİN TAKIMIN KAPTANI SENSİN KAPTAN OLARAK KURTARDIĞIN KAZANDIRDIĞIN BİR TANE MAÇ HATIRLIYORUMUSUN?
                              bu sorumda bir yanlışlıkmı var acaba
                              cevap vermekmi zordu yoksa.
                              Bende soru soırdum ama sorumuz ve cevabı yok.
                              Burdanda hala cevaplayan çıkmadı.
                              DemekkiHüseyinin kurtardığı maç o kadar çokki Yazmaya sayfalar yetmiyor.
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Cafer abi güzel soruymuş hakikaten. Özene bezene seçmişler yayınladıkları soruları belli oluyor da Hüseyin'in verdiği cevaplar çok komik.

Neymiş efendim pas hatası yapmam normalmiş."Bazen risk almak zorunda oluyoruz eğer almazsak hep yana oynamak zorunda kalırız" diye bir cümle kurmuş.

Sanki risk alıyor, ileriye oynuyor da yana oynamak zorunda kalırmış.

Avrupa'dan transfer teklifi gelirse gidermiş Şaka bu ya.Vallahi de şaka billahi de şaka.Türkiye'den Hakkari Çukurcaspor transfer teklifi getirsin bende bişe bilmiyorum...

Yorum

Yükleniyor...
                                X