Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O attığı 610 tane pastan hangisi acaba gol asisti olmuş,Hangisi gol olmuş,
    610 değil 1610 tane pas atsan ne olur.Attığı paların Yarısu Kaleciye geri pas bir çoğunda kaleci zor dumda kalır.Diğer yarısı 10 cm Yanında Bulunan sağ ve solundaki Hasan la Ferhata yerim ben öyle isabetli pası,
    Kaç tane maç kurtarmış bana birisi onu söylesin.Desinki Hüseyin kaptan olarak xxxx maçını kurtardı.
    Ama ben bizi batırdığı bir sürü maç sayayım size.
    Hüseyin iyi niyetli olabilir.Ama yeterli değil.Kendini yenilemeden habire geri doğru giden bir oyuncu,Artık milli takımda da oynamıyor yedek.
    Biliyorsun her zaman aynı şeyleri düşündük hep ve dediklerine yine aynen katılıyorum ama kime anlatıyorsun ki

Yorum

• taus61 hayatını antihüseyinciliğe adamışsın, kurtul artık, başka şeyler düşünmeye çalış. BMN forumlarında başka bölümler başka başlıklar da var. Relax.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Hüseyini neden o kadar elestiriyorsunuz? Maclarin görünmeyen adami Hüseyindir. Adam 90 dakika kosuyor ve mücadele ediyor. daha ne istiyorsunuz ondan?? Adam canini veriyor.

Yorum

• İlk olarak arzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyini neden o kadar elestiriyorsunuz? Maclarin görünmeyen adami Hüseyindir. Adam 90 dakika kosuyor ve mücadele ediyor. daha ne istiyorsunuz ondan?? Adam canini veriyor.
          Bende çıkayım koşayım sahada..hatta bana da gerek yok etiyopyadan bir iki maratoncu alalım koşsun...bilirsinizki iyi uzun koşucıular oralardan çıkar..hatta yıllığı 50 bin dolara koşarlar o sahada..eğer istediğimiz koşmaksa...1 milyon küsürbin dolar alan bir futbolcu sahada koşuyor diye bunu meziyet kabul edip zevkle izleyeceğim öylemi..

Yorum

• Hüseyini eleştirmenin bir manası olmadığını anladım.Çünkü Hüseyin Çimşirin yetenekleri, kapasitesi,takıma verdiği katkı belli olan bir şey,oynama veya oynamamak Hüseyinin insiyatifinde olan bir şey değil,kimse T.D o seçiyor futbolcuları,kızacağınız veya eleştireceğiniz biri varsa Yanlış forumdasınız!
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hüseyini eleştirmenin bir manası olmadığını anladım.Çünkü Hüseyin Çimşirin yetenekleri, kapasitesi,takıma verdiği katkı belli olan bir şey,oynama veya oynamamak Hüseyinin insiyatifinde olan bir şey değil,kimse T.D o seçiyor futbolcuları,kızacağınız veya eleştireceğiniz biri varsa Yanlış forumdasınız!
              aynen öyle kardesim

Yorum

• İlk olarak arzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyini neden o kadar elestiriyorsunuz? Maclarin görünmeyen adami Hüseyindir. Adam 90 dakika kosuyor ve mücadele ediyor. daha ne istiyorsunuz ondan?? Adam canini veriyor.
                ewet görünmeyen adamı oldugunu kabul ediyorum cünkü görünmesi oyunun durmasına tekabul ediyor genelde faul yaptıgında görünüyor!!!o da mecburen geri kalanında da senin dedigim gibi zaten yok!!!defansta sadece ve sadece bedenen var oyunun içinde yok,ofansta ne bedenen nede oyunun içinde var!!!dolayısıyla olmayan bi çok şey yüzünden eleştiriliyor eleştiriyoruz!!!sizin gibi hüseyin sevlerlerde bu tür bahanelerle aslında onun var oldugunu isbat etmeye çalışıyor!!!hani havayı tarif ederken insanların yaptıgı gibi;elle tutamıyoruz dokunamıyoruz ama var gibi yanlız yasamak için havaya ihtiyacımız var ama hüseyine yok çünkü yoklugunuda gördük ve gayet ii oluyo 2 galibiyet 0 beraberlik 0 malubiyet hiçde fena bi tablo diil öle diilmi_?

hüseyinden ne mi istiyorum(uz)?mümkünse sadece kadroda olmamasını rica ediyorum(uz)daha dogrusu ara transfer dönemimde TRABZONSPORumuza para kazandırmıs bi futbolcu olarak onu yaad etmek istiyorum...aslında daha fazla şeyler isterimde onda benim isteklerimi daha dogrusu futbolun gerekliliklerini yapabilicek yeterlilik olmadıgından vazgeçtim!!artık yapamayacı seyleri ondan istemekten!!!ayrıca canını filan vermesini de istemiyoruz canın verince 1 gol olarak skor tabelasına yazılmıyor maalesef veya iyi oynamısta sayılmıyor!!!!!

hüseyin bu forumu okudugunu iddaa edenler var üstelik buda mümkün cünkü bu kadar TRABZONSPORlunun bir arada oldugu bi tane bile site dernek vb olusum yok eger beni duyuyosan veya bu yazı gözüne çarpmıs okuyorsan ve bana kızıyorsan içten içten sadece sunu bilmeni isterim futbolcu kardesim;ben veya benim gibi düsünenlerin hiçbirinin seninle özel bi problemi yok üstelik futbol dısı hayatında da çok iyi bir insan olduguna inanıyorum hiç tanımamana ragmen!!!ama konu futbolsa ve TRABZONSPOR menfaatleriyse sayet olmuyo be abi!!!!!ayrıca celalettini musayı ömer rızayı ahmet sahini hasanı vb futbolcu kardeslerimizide aynı nedenlerden dolayı istemiyom(uz)!!!kişiliginize hiç birimiz hiç bişey söylemiyorum(uz),hakkımızda yok zaten ama TRABZONSPOR forması giyecek yeterlilikte olmadıgın(ınıza)a inanıyor(uz)m bi çogumuz!!!hepinizi saygıyla selamlıyoruz....

ayrıca yakında hüseyin severler derneginin inşaa sı baslıyomus hayırlı olsunmu desem ne desem? nese umarım şaka olarak algılamıstırsınız çünkü saka olarak söyledim....

hepinizi saygıyla selamlıyorum....
                En son firidin61 tarafından düzenlendi; 21.11.2006, 17:33.

Yorum

• Bir de bazilari ruhtan bahsediyorlar ve Trabzonsporda trabzonlu futbolcu oynamali diye söylüyorlar. Madem öyle al iste Hasanla Hüseyini. Hasan oyuna giri girmez sari kartlar yigiyor.

Yorum

• 610 tane topu varsayınki yana ve geriye oynadı...bunların yarısını yanında oynayan arkadaşları olumlu kullansa sorun kalmıyor demektir..yanılıyormuyum..
                    hatayı doğru yerde arayın..!
                    610 rakamı şaşırtıcı bir rakam...
                    sizdeki çağrışımları daha da şaşırtıcı..
                    kimse kimseye 610 kere top vermez kolay kolay...emek var...
                    dolu tarafıda var bardağın,anlayana..!
                    İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
                    En Çok Şut: Ceyhun Eriş (Ankaragücü) (50)
                    En Çok İsabetli Şut: Alex de Souza (F.Bahçe) (22)
                    En Çok İsabetli Pas: Hüseyin Cimşir (Trabzonspor) (610)
                    En Çok İsabetli Orta: Yasin Çelik (Konya) (26)
                    En Çok Korner Kullanan: Alex de Souza (F.Bahçe) (67)
                    En Çok Ofsaytta Kalan: Holosko (V.Manisa) (28)
                    En Çok Faul Yapan: Okan Öztürk (Gençlerbirliği) (44)

arkadaşlar ilginç bir istatistik bu.... ama 610 pasın 210 tanesi kaleciye 400 teneside geriyedir.... bu sene ileri doğru pas attığını görmedim ben hüseyinin gören varsa haber versin.....
                    En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 21.11.2006, 19:52.

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben maçı ızledım hemde 90 dakka hemde sıvasda ole tvde ıkı goruntu gorup burda yorum yapmak moda oldu devam edelım bakalım bu sekılde yorum yapmaya alıskanlık halıne getırdınız bu işi sahada formasının terletmeye çalışan 3 kısıden bırıydı bazıları gıbı aman terlemeyeyımde hasta olmayayım demedı en azından

Çok haklısın Hüseyin sahada ancak formasını terletmeye çalışır.Onunkisi takıma fayda değilde spor yapmaktan başka bişey değil.Bu takımı sevseydi bırakır giderdi.Keşke üç istanbul takımlarından birisinde olsaydı bize daha iyi katkı sağlardı.

Yorum

• O senin düşüncen taus, ben hala "Trabzon'da değilde başka yerde oynasın" veya "Trabzondan başka yerde oynayamaz" diyenlerin neden Hüseyin'in Milli Takımda oynadığı sorusuna cevap vermelerini bekliyorum.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• yazık

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O senin düşüncen taus, ben hala "Trabzon'da değilde başka yerde oynasın" veya "Trabzondan başka yerde oynayamaz" diyenlerin neden Hüseyin'in Milli Takımda oynadığı sorusuna cevap vermelerini bekliyorum.

Hüseyin efendi yi niye milli takıma çağırdıklarını anlamak hiçte zor değil , adamı Trabzonspor un başına bela olsun , yada takımımız başarısız olsun diye çağırıyorlar, bunun farkına varamamışsan çok yazık....

Yorum

• Şimdi sen bu yazdığına yorum veya cevap diyorsun öyle mi ? "farkına varamamak" "çok yazık" cümleleri bu kadar ucuz olmasa gerek. Biraz üret zorla kendini, neden nasıl araştır, yapamıyorsan oku, onuda yapamıyorsan sorup öğren, işin en basitine kaçıp ' du bi laf çarpayım ehu ehu" tarzı çok basit bir tarz, velhasıl asıl senin bu halin içler acısı.
                            Trabzonspor √
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O senin düşüncen taus, ben hala "Trabzon'da değilde başka yerde oynasın" veya "Trabzondan başka yerde oynayamaz" diyenlerin neden Hüseyin'in Milli Takımda oynadığı sorusuna cevap vermelerini bekliyorum.
                              onu bana sormayın
                              onu bu takımda oynatanlara veya güçlere diyelim ve aynı şekilde milli takıma seçen veya seçtiren güçlere sorun.
                              onda milli takımda oynayacak kabasite var diyorsanız daha ne diyeyim size ben.bu arada daha oynayamadığınıda görmüyorsunuz herhalde.fb de yedek kalan ourelionun da yedeğidir hatırlatırım.
                              birde unutmadan tekrar hatırlatayım
                              bu milli takımda zamanında bjk lı tayfur,fb li deniz ve gs li birçok haketmeyen oyuncu(kendi takımında dahi yedek kalan) oynamıştır ve hala oynamaya devam edenler vardır.
                              hüseyin milli takıma seçiliyor diye iyi futbolcu mu oluyor şimdi.
                              çok güzel bir bahane valla başka neyi bahane edebiliyorsunuz acaba sırf onu iyi gösterebilmek için oytnadığı futboıl değil mi ki onu söyleyemiyorsunuz

Yorum

• İlk olarak baraha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyin efendi yi niye milli takıma çağırdıklarını anlamak hiçte zor değil , adamı Trabzonspor un başına bela olsun , yada takımımız başarısız olsun diye çağırıyorlar, bunun farkına varamamışsan çok yazık....

Aynen katılıyorum ve bunu uzun zamandır da söylüyorum.En büyük sebebi değilse de 2. sebebi bu.Birde istanbul basınının çok beğenmesi neden acaba hiç düşünmüyorlar mı?Bu takımda bir Gökdeniz varken niçin hüseyin en iyi olabiliyor onların gözünde bir düşünün bakalım.

Şu an hüso yu fb almaya kalksa fb liler isyan etmez mi zannediyorsunuz?

Yorum

Yükleniyor...
                                X