Umut Bulut u geçtin bu maç!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Rodallega Martinez
Daraltma
X
-
Forvet alsak mı almasak mı diye düşünmeye başlamıştım, net olarak kararımı verdim. Bu adama güvenip yola çıkılmaz. Günü gününe tutmayan oyunculardan birisiymiş. Alanya maçı ve bu maç, resmen 4 puanımızı yedi. Şaka gibi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Golcülerin böyle zamanları olur son döneme bakıldığında Umut ve Burak'ın neler kaçırdığını gözümüzün önüne getirmek lazım. Geçen hafta 2 kritik vuruşla galibiyeti getirdi bu akşam da öyle veya böyle puan kaybına sebep oldu. Oyuncuları tek maçlık performansıyla övmek de yermek de doğru değil. Mühim olan istikrar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ndoye'nin pasinda golu atmasi gerekiyordu digerleri olabilir. Acilen bir kafa golu atmasi gerekiyor, bu kadar iyi bulusup bu kadar gol kacirmak iyi bir sey degil. Ayrica karambollerde zorlama vuruslardan ziyade kafayi kaldirip pas atabilir, o kaliteyi gostermek gerek.
Yorum
-
ilk yari 24 denemeden 1 gol cikardi
gecen sene 10 denemeden 1 gol
bu istatistikleri kackere anlattik
elestirmek bosuna, bu adamin böyle oldugunu bilerek aldik
asiri baski olursa daha cok kacirir
..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu sene düşen bir form grafiği vardı, bizde biraz toparlanacağını düşünmüştüm ama inişli çıkışlı devam ediyor. Seneye alternatif olabilir, gözden çıkarmamak lazım. Ama umut bağlamak da yanlış olur."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum