Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nevzat Aydın

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendisini futbol yorumcusu zanneden ergeni güzel tokatlamış Uğursuz falan ama bu şekilde bir av yakaladığı zaman affetmiyor. Tam bir Harry Kane
    Nevzat Aydın'dan hoşlanmıyorum ama Uğur Karakullukcu'dan ultra hoslanmıyorum. Görünce kanal değiştiriyorum. Nevzat Aydın iyi yaptı iki yönden de karliyim
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Karakullukçu'ya güzel bir ayar çekmiş, "mesleğimden istifa ederim" gibi şovmen çıkışının arkasında dursun ayrıca.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Biraz egosu olsa da yerelcilikten ve cahillikten sıyrılıp.

Dünya ile bütünleşen, modern futbol düzenini ve kurumsal organizasyonu içselleştiren.

Camiamızda ki nadir kişilerden biri.

Başarılı olur mu seçeceği kişilere endeksli kanımca sorumluluğu alırsa üstesinden gelecektir.

Elbette A.Ağaoğlu yönetiminin kurtarıcı olmasını temenni ediyorum ama iş planladığı gibi gitmezse alternatif olarak sadece N.Aydın var.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biraz egosu olsa da yerelcilikten ve cahillikten sıyrılıp.

Dünya ile bütünleşen, modern futbol düzenini ve kurumsal organizasyonu içselleştiren.

Camiamızda ki nadir kişilerden biri.

Başarılı olur mu seçeceği kişilere endeksli kanımca sorumluluğu alırsa üstesinden gelecektir.

Elbette A.Ağaoğlu yönetiminin kurtarıcı olmasını temenni ediyorum ama iş planladığı gibi gitmezse alternatif olarak sadece N.Aydın var.
          Alternatif olarak Nevzat Aydın var diyorsun da dün tivıtırda adam Ramil İbanez Bero güzellemesi yapıyordu hani amiyane tabirle utanmasa aralarına Suk'u da karıştıracaktı..

Soralım bakalım Nevzat Aydın'a şirketine böyle vasıfsız elemanları alır mı? Bizim zenginimiz çoktur da iş Trabzonspor'a gelince bir akıl tutulması yaşanıyor nedense...Zırnık koklatmam hikayesi.
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alternatif olarak Nevzat Aydın var diyorsun da dün tivıtırda adam Ramil İbanez Bero güzellemesi yapıyordu hani amiyane tabirle utanmasa aralarına Suk'u da karıştıracaktı..

Soralım bakalım Nevzat Aydın'a şirketine böyle vasıfsız elemanları alır mı? Bizim zenginimiz çoktur da iş Trabzonspor'a gelince bir akıl tutulması yaşanıyor nedense...Zırnık koklatmam hikayesi.
            O twiti talihsizti sıvamaya çalışmamalı yine de kendisine iyimser bakıyorum.

Kaldı ki orada bahsettiğim transfer işindeki kurumsal ve profesyonel yapının altı kalın harflerle çizilmeli.

Scout mekanizması Alper, Lütfi, Hakan ile değil

Uluslararası alanda kendisini kanıtlamış, futbol bilgisi yüksek, birden fazla lisan bilen gözlemcilerle olur.

Scouting personeline, teknik araçlara, seyahatlere 5-10 ME'luk bütçe ayırarak maksimum fayda sağlayacağımız konuma getirilmeli.

Nevzat Aydın da bunun bilincindedir kaldı ki kendisini M.Usta-Hacıosmanoğlu ile bir tutamam.

Düşük harcama ile kazandırdığı oyunculardan 8-10 ME zarar vardı onu da %70 oranında finanse ettik gibi ( Bero 2, Castillo 3 ) Onazi 3'e satılabilir.
            En son B61 tarafından düzenlendi; 24.07.2018, 14:05.

Yorum

• Reklam yapma,basket takımına sponsor ol.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak konakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nasıl Muharrem Usta ''Vizyon Reis'' ise Nevzat Aydın'da ''Block Reis'' dir Seviyoruz kendisini

yıllar sonra bu mesajı gördüm. muharrem usta için vizyon reis denmiş ya, hey gidi hey.
                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Yahu bu baslik neden acik ki hala? Bu kisi kim ki tarih ile nostalji ile alakasi olsun? o zaman ben de her yönetici icin baslik aciyorum.
                  Yemin ederim BMN'de forum düzeni ile alakali senelerdir bir ilerleme yok. Hersey kendi haline birakilmis.
                  En son Anıl C tarafından düzenlendi; 23.01.2020, 20:56.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• hedef ilk olarak süper lig de 4 Trabzon bölgesi takımı
                    OF Spor, Hekimoğlu Trabzon ve Nevzat Aydın'ın satın alacağı bir kulüp.
                    Trabzonspor, oynaması gereken genç oyuncuları bu takımlarda süper lig'de değerlendirecek. diğer takımlar ligde kalmak adına ellerinden geleni yapacaklar ama en iyi ve para eden oyuncuları "Türk futbolunun lokomotifi, Anadolu Devrimini başlatan Trabzonspor'un geleceği için oyuncularımızı bonservissiz hediye ediyoruz" açıklamasıyla TS oyuncu verecek. al sana iğrenç Türk futboluyla uğraşma formülü.

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://twitter.com/zagortenay76/sta...61427452350466

hedef ilk olarak süper lig de 4 Trabzon bölgesi takımı
                      OF Spor, Hekimoğlu Trabzon ve Nevzat Aydın'ın satın alacağı bir kulüp.
                      Trabzonspor, oynaması gereken genç oyuncuları bu takımlarda süper lig'de değerlendirecek. diğer takımlar ligde kalmak adına ellerinden geleni yapacaklar ama en iyi ve para eden oyuncuları "Türk futbolunun lokomotifi, Anadolu Devrimini başlatan Trabzonspor'un geleceği için oyuncularımızı bonservissiz hediye ediyoruz" açıklamasıyla TS oyuncu verecek. al sana iğrenç Türk futboluyla uğraşma formülü.
                      Süper Lig'te Trabzonspor'dan baska Trabzon kulübü lazim degil. Hele bordo mavi formalari ile ne Ofspor, nede Hekimoglu gelmesin.
                      Ayrica Nevzat Aydin'in kulüp satin almasi Trabzonsporlular icin sevince deger birsey degil.
                      Umarim baskanliga aday oldugunu aciklamaz.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Açıklayacağı şey muhtemelen yine forma organizasyonu olacak.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Süper Lig'te Trabzonspor'dan baska Trabzon kulübü lazim degil. Hele bordo mavi formalari ile ne Ofspor, nede Hekimoglu gelmesin.
                          Ayrica Nevzat Aydin'in kulüp satin almasi Trabzonsporlular icin sevince deger birsey degil.
                          Umarim baskanliga aday oldugunu aciklamaz.
                          Ne demek istediğini anladım ama sen benim ne amaçladığımı anlamdın sanırım. Hele ki bu limit mevzusuna bakalım ne olacak.

Yorum

• konu kendi başlığına yazayım dedim.

öncelikle eleştirmekten korkmayın.

kimse eleştirilemez değildir.

yeter ki kişilik haklarına saldırı ya da saygısızlık olmasın.

Nevzat Aydın bile beklenti büyüdü diyor. Kendisi de olayın farkında iken bu kadar dokunulmazlık talebiniz neden.

Şahsına saygımız vardır, taraftarlığına da laf edecek değiliz bunu herkes biliyor.

buradaki serzeniş taraftarlığı ve Trabzonspora yapmış olduğu katkıları bildiğimizden kendisinden beklentimiz de büyük oluyor.

iki gün sonra bir şey açıklaycağım deyince forma olsa açıklardı acaba sponsorluk vs bir ekonomik girdi mi sağlayacak acaba dedim.

forma kampanyası olduğunu görünce bu kadar beklentiye sokmaya gerek yoktu diye düşündüm.

çünkü forma kampanyasının kulübe faydasının çok olmadığı kanaatindeyim.

çok forma satınca ne olacak ki.geçen sene sattık sonuç ortada.

Ayrıca formadan kalan para Bjkye yaptığı katkı kadar var ya da yok.bu nedenle keşke para katkısı olsaydı daha iyi olurdu dedik.

He benim o kadar param yok. bende kendi elimden geldiğince kulübe katkı olmaya çalışıyorum ama benim reklamım yapılmıyor.Onlardan farkımda bu.

bırakın da kraldan çok kralcılık yapmadan millet usulünce istediğini eleştirebilsin.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Transfer döneminde "t" harfi geçse bile taraftar heyecanlanıyorken böylesine bir açıklama yapıyorsanız beklenti yükselir. Ancak yine de yaptığı işin önemi büyük. Geçen yılki gibi bir forma satış yarışı olursa çok iyi olur.

Darısı diğer Trabzonspor'lu iş adamlarının başına
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• 2061 forma hediye edeceğini açıkladı. tabi beklenti sponsorluk vs idi ama nerden baksan yaklaşık 600 bin tl lik bir forma hediyesinden söz ediyoruz.

Nevzat aydın bence iyi bir Trabzonsporludur. Uzun vadede başkanlık planı olduğunu düşünüyorum.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim