Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ogenyi Eddy Onazi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un N'golo Kante'si olacak mı bakalım.

Yorum

• ilk yarıdaki leş performansının yanında lensten yediğin omuzda eklenince daha iflah olmaz gönderilir demiştim.
      ancak ikinci yarı ne oldu bilmiyorum ama ortalama üstü oynuyor.

Yorum

• İyi oynuyor geliştirmeye devam eder umarım fakat önünde arkası dönük oyuncu olunca onu savunamıyor mutlaka döndürtüyor ve çok rahat geçilebiliyor bunu çalışması lazım biraz. Şut ve pas çalışmalarını ise hiç bırakmaması lazım.

Yorum

• Sadece top rakipteyken iyi oynuyor. Mevkisindeki oyuncunun oyun sıkıştığında geriden top alabilmesi, bizim kontrolümüzdeyken topa basıp takımı rahatlatabilmesi gerek. Artıları Okay'da var ama Okay'ın artıları onda yok.
          Naber?

Yorum

• Pas alışverişini de iyi seviyeye yükseltti. Yalnız hala berbat bir özelliği var ki izlerken sinir krizi geçiriyorum. Çok koşuyor, her yere basıyor evet. Doğru buna lafım yok; ama bir hışımla koşuyor adamın üstüne. Peşine öyle basit, öyle alelade, öyle bayağı, öyle iğrenç bir çalım yiyor ki televizyonu camdan aşağı atasım geliyor.

Bunun haricinde sezon başındaki performansına her maç daha da yaklaşıyor. İvmelenerek devam etmesi önemli.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Ön libero bu kadar kolay calim yemez o bölgede bu kadar pas hatasi yapmaz sadece koşmakla olmuyor bu is..

Yedekte beklemesi lüks olmayacaksa beklesin ama 11 oyuncusu olamaz..hele 3 4 veren varsa kesinlikle gönderilmeli.

Yorum

• Gelişme var, seneye daha iyi olur.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• o paraya gitmeliydin

yarin bir hatanda kulübe dis gecirmis vampirler daha agir üzerine gelecek
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yaz transfer döneminde Durica ile birlikte transfer döneminin en iyi transferlerinden biriydi zaten, şaşılacak durum yok.

Yorum

• Harika oyuna devam. Takım 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik aldıysa bunda bu adamın payı çok büyük.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• poko moko sahadan sildi hepsini. ayağı kötü gözüküyor ama ona göre dikkatli oynuyor. top dağıtan bir oyuncu aldığımızda iyice rahatlar.

Yorum

• Adamin icine Xavi kacti. Zenci Xavi.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kariyerinin macini oynadi galiba doksan dakika.

Yorum

• Ben pres'i izlerken yoruldum, adam yorulmadi. Kazandigi ikili mücadelenin haddi hesabi yok, gercekten ikinci yari cok istikrarli bir sekilde iyi oynuyor.

Lens'den yedigi oluz galiba aklini basina getirdi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Ligin ikinci yarısında en iyi çıkış yapan oyuncu konumunda...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim