Ben mücadelesine samimiyetine saygı duysam da beğenmeyenlerdenim...Çok daha dengelisi lazım inşallah sezon sonu aldığımız rakama satabiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ogenyi Eddy Onazi
Daraltma
X
-
Onazi mücadele ediyor karakterli bunlar güzel şeyler ancak yetenekleri kısıtlı ve güçlü olmadığından ötürü ne önlibero olarak ne de merkez oyuncusu olarak istediğimiz performansı veremiyor.
Bu sezon için birşey demiyorum ama gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkacaksak daha iyi daha baskın bir oyun ortaya koymalıyız oynadığımız oyunun seviyesini yükseltmeliyiz bu da malaasef onazi ile olmaz daha iyi oyunculara ihtiyacımız var.Onazinin yedek kadroda olmasını isterim rotasyonda takıma katkı sağlar.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 12.02.2017, 18:30.
Yorum
-
Hayretler içinde okuyorum mesajlarınızı.
Nesi düzeldi Allah aşkına yapmayın?
İyi çocuk olabilir, iyi niyetli olabilir de yeterli mi bu?
Takıma skor,asist,oyunu yönlendirme vb katkıları var da ben mi göremiyorum anlamıyorum?
Bu adama karşı ön yargım da yok,paramı da çalmadı ama katkı sıfır...
Bir orta saha oyuncusu skora etki etmeli, yeri gelince oyunu soğutmalı,oyunu yönlendirmeli...
Onazi, bunların hangisini yapabiliyor?
Okay bu adamın iki katı ve Onazi'den daha teknik bir oyuncu olmamasına rağmen, adam bariz belli ediyor kendini oyun içinde.
Onazi'nin ayağına gelen her top ya rakibe gidiyor ya da hata yaparım korkusuyla topu ayağından hemen çıkarmak oluyor.En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.02.2017, 10:28.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Aynen öyle,İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi mücadele ediyor karakterli bunlar güzel şeyler ancak yetenekleri kısıtlı ve güçlü olmadığından ötürü ne önlibero olarak ne de merkez oyuncusu olarak istediğimiz performansı veremiyor.
Bu sezon için birşey demiyorum ama gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkacaksak daha iyi daha baskın bir oyun ortaya koymalıyız oynadığımız oyunun seviyesini yükseltmeliyiz bu da malaasef onazi ile olmaz daha iyi oyunculara ihtiyacımız var.Onazinin yedek kadroda olmasını isterim rotasyonda takıma katkı sağlar.
İyi niyet,hırs tamam da ,orta saha oyuncusu olarak bir katkı vermesi lazım takıma...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.02.2017, 10:46.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Onazi'nin top kullanma oranında olumlu bir yükselme var. Bunu inkar edemeyiz. Derseniz ki hala yeterince efektif değil, o ayrı...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
stattan izleyenlerden olumlu yorum geliyor, ceza sahasına girme özelliği var, atakları iyi destekliyor, çabukluğu var o yönden okay'ı tamamlıyor, top tutmada sorun var, o yüzden topları çabuk ayağından çıkarmaya çalıştı bu maçta. ama bir kaç tane gereksiz geri pas attı, fazla pas hatası yoktu ama top tutmayınca da orta sahada sorun yaşadık.
Yorum
-
Çok kilit bir adam bizim takım için. Bana göre Zokora olabilecek bir potansiyeli var. Ama bizim ligde Zokora tarzı adamlar iş yapmıyor bu adamlar pasa ve koşmaya dayalı liglerde daha verimli olur. Bu nedenle bizim ihtiyacımız Mbia,Aurelio gibi bir adam, Atibanın ligde neler yaptığı ortada .
Yorum
-
Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Ogenyi Onazi, özel bir hastanede hemoroid ameliyatı oldu ve taburcu edildi.
Original (Türkisch) übersetzen

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum