Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ogenyi Eddy Onazi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolculugunun yaninda cok güzel bir karakter uzun yillar bizimle kalmasi dileğiyle

Yorum

• Takımın motorunu çıkardık gibi... Kafamda hiçbir maçı onsuz oynayamıyorum. Mutlaka birilerini bulmalıyız benzer özelliklerde mutlaka...

Kucka cafer vs olmaz. Çok Atletik orta boylu biri.

Doğum günün kutlu olsun ayrıca
      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 25.12.2018, 23:23.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu takımın en önemli adamıydı Onazi.Sinirden ağlayacağım.Çok bilenler; o mevkide millet yıllardır adam bulamıyor.Kazma kazma adamlar oynatıyorlar bu yüzden.Fernando,Atiba,Topal, Joseph, Medel daha niceleri.Ya dikine oynayamaz, ya pas atamaz ya kesemez, ya dripling yapamaz.Bütün bunların hepsini oldukça iyi yapan birisiydi.Yerine ayarında adam bizim bütçelerde imkansız bulunması.

96 daki şampiyonluğun kaçmasındaki en büyük sebep Ünal hocanın sakatlanmasıydı.Onun sakatlanmasıyla düşüşe geçmiştik.

Burada millet mağlubiyetten sonra zırıl zırıl ağlarken şampiyonluğa oynayacağımızı söylemiştim.Gelinen son durumda şansımızıda %70 lerde görüyordum.Maalesef yerine gelecek adam ile artık %40-50 lerde görüyorum.

Geçmiş olsun Onazi.

Yorum

• gecmis olsun reis, sakatlaninca badem gozlu oldun

Yorum

• Dürüst olmak gerekirse sezon basi gitmesini cok istiyordum zira cogu renktas gibi cok kritik yerlerde cok büyük hatalar yapiyordu.
            Bu hastaligini yenmis ve takim oyununu baslamis durumda iken sakatlanmasi kötü oldu.

Umarim beklenildiginden daha önce eskisi gücüyle geri döner.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Senin de yedeğin Batuhan olsaydı sen de badem gözlü olurdun.

İlk olarak Sinan G. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gecmis olsun reis, sakatlaninca badem gozlu oldun
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Onazi yi çokça eleştirdim her sezon kötü maçlar çıkarıyordu.Hatta Gönderilmesi gerektiğini de söyledim.Ama takımdaki son gelişmeler Onazi yi ön plana çıkardı gittikçe Kucka ve batuhan ın kazmalığı onu takımda tutmak gereğini ortaya çıkardı gittikçe.Ama tabii yerine iyi bir libero alınması gereğini söylemeye başladık Onazi sirkülasyonda kalmalı diye düşündük.
                Lakin takımdaki son gelişme Onur ve Burağın bir kanserli ur gibi sökülüp atılmasının takıma getirdiği inanılmaz pozitif havadan en çok etkilenen Onazi oldu ve mükemmel bir seviyeye geldi birden bire.Bir zamanlar Lazio da orta sahanın vazgeçilmezi olan Onazi oldu .Lakin bilinen Trabzonspor şansızlığı ile Tam libero gibi çok sıkıntı çektiğimiz yerde Onazi nin performans arttırımı ile hem oyuncu hem de güç kazanmışken Onazi sakatlandı tabii bunda sakat sakat oynamasının da etkisi vardı.Onazideki performans artışı gerçekten inanılmaz ve bu performans artışını uzun süre sakat olduğu halde göstermesi de ayrıca ilerisi için umut veren bir başarıydı ama sakatlandı,sakat sakat oynamak zorunda kalmasının nedeni tabii ki kucka ve batuhan ın kazmalığı yerini doldurabilecek kapasitede olmamaları ile takımın son haftalarda onur ve burağın kesilmesi ile aldığı pozitif istikrar ve yükselişteki seriyi sürdürme gereğinin yükü en çok Onazi ye bindi.
                Onazi de ciddi şekilde sakatlandı.Ne zaman toparlar bilemeyiz ama sezonu kapattığı gerçeğini göz önüne almak gerek ve yerine bir transfer gerekli.
                Bu transfer Onazi sakatlanmamış olsaydı dahi gerekliydi zaten.Onazi alternatiflenmelidir.Oynadığı pozisyon gereği Kötü bir onazi ile iyi bir onazi arasındaki farkın takıma ne kadar yansıdırğını gördükten sonra bu artık tartışılmazdır.
                Şu an ki söylemler M'Bia nın üzerinde yoğunlaşıyor.M'Bia kaliteliydi lakin Takımdan bence çok kötü ayrıldı ve berbat bir hatırası var bence Trabzonspor da!Olumsuz bir hava yayıyordu m'Bia Tarbzondayken ve böyle bir şey şu an takımın yakaladığı pozitif havanın içine edebilir. Ayrıca M'bia Trabzonspor dan sonrada ciddi bir düşüş yaşıyor ve yaşı da çok ilerledi.Aynı zamanda 4-5 ay önce Toulouse a imza attı.Bu trnsfer bir çok yönden saçma!
                M'bia alınacağına ,Onazi nin sakat ayağını kesin sarın sahaya sürün daha iyidir.
                Son olarak yaş gününü kutluyorum gazi Onazi paşa nın!
                En son TS FAN tarafından düzenlendi; 29.12.2018, 11:36.
                ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Bu sene daha iyi yerlere geleceğimizden şüphem yok

Yorum

• sözleşmesinde ağır sakatlık olursa yurt dışında ameliyat olur maddesi var mış.

ama yurt içinde ameliyat oldu böylece masrafıda kısmış olduk. başkan boşuna elleriyle beslemedi kardeşimi

inşallah en kısa sürede formana kavuşursun adamın hası
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• beğenmediğiz onazi okayı yıldızlaştırdı. şimdi takım iyi onazi baş tacı,
                      yine söylüyorum onazinin yerini doldurabilecek en iyi alternatif Amiri
                      HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Dün akşamüstü radyosporda cevat cole dedi ki başkan boş yere hastahanede 10 saat beklemedi." İkinci yarıyı kapattın ekonomik olarak bir beklentiye girme" demeye getirdi.
                        velev ki öyle bunu gidip radyoda paylaşmaya ne gerek var.
                        sürekli kendine laf getirtmek hoşuna mı gidiyor.
                        Trabzon da gazeteciyim diye geçinenlerin derdi bence Trabzonspor un başarısı değil kendi adamlarının yönettiği Trabzonspor un başarılı olması. Hacısalihoğlu gittiğinden beri sallıyor, Adam zeki nin gönderilmek istenilmesine bile içerlemiş.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün akşamüstü radyosporda cevat cole dedi ki başkan boş yere hastahanede 10 saat beklemedi." İkinci yarıyı kapattın ekonomik olarak bir beklentiye girme" demeye getirdi.
                          velev ki öyle bunu gidip radyoda paylaşmaya ne gerek var.
                          sürekli kendine laf getirtmek hoşuna mı gidiyor.
                          Trabzon da gazeteciyim diye geçinenlerin derdi bence Trabzonspor un başarısı değil kendi adamlarının yönettiği Trabzonspor un başarılı olması. Hacısalihoğlu gittiğinden beri sallıyor, Adam zeki nin gönderilmek istenilmesine bile içerlemiş.
                          Çok ama çok iğrenç bir iftira. Bunu gazeteci değil bir insan olarak bile kabul etmemek lazım.
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bir insan normal yürürken nasıl aşil tendonunu kopartır, hala anlamadım.

Yorum

• kopacaksa kopuyor işte takdiri ilahi

Yorum

• şimdiden özledim. adamım benim, ne gerek vardı böyle bir şeye?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim