Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tevil etmek gibi olmasın da bence Başkanın maksadı, bjkyi tebrik etmekten ziyade bize, yani taraftarlara, sabredin demek istemeseydi.

Şimdi bunu böyle süslemek var bir de direk lafa girmek var.

Yorum

• İnatla oldugumuz durumu ve halimizi anlamayan ve anlamak istemeyen kabullenmeyen insanlar var gerçekten ne görüyor yada düşlüyorsanz o rüyadan uyanın.

Yorum

• Taraftara yalan söylemek başkanlık için şart galiba bu şehirde?
        Lucescuvari de oy topla, Ersun Yamalı bohçayı getir.
        Borcumuz var de gereği yokken 20 trilyona forvet al
        6 aydır hocasız takım idar et, 7 ye otur vs...
        Seneye çok başımız ağrıyacak yine.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taraftara yalan söylemek başkanlık için şart galiba bu şehirde?
          Lucescuvari de oy topla, Ersun Yamalı bohçayı getir.
          Borcumuz var de gereği yokken 20 trilyona forvet al
          6 aydır hocasız takım idar et, 7 ye otur vs...
          Seneye çok başımız ağrıyacak yine.
          hekimoglu tek care, hekimoglu süper bir o bizi sahlandirir.

Yorum

• Rakibi kutlamanın neresi saçma veya Trabzonsporluluk duruşuna yakışmayan bir durum ?

Fazlalıklarımız var ve biz bunlardan kurtulamıyoruz.

Biz şampiyon olursak onlar da bizi tebrik edecek miymiş ?

Doğru bildiğimiz şeyleri, başkalarının da o doğruyu yapıp yapmayacağı ihtimali üzerine düşünüp yapacaksak, hiç yapmayalım daha iyi.

Ve ben inanıyorum bir gün bir yerlerde güneşli günler göreceksek seninle göreceğiz başkan.
            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnatla oldugumuz durumu ve halimizi anlamayan ve anlamak istemeyen kabullenmeyen insanlar var gerçekten ne görüyor yada düşlüyorsanz o rüyadan uyanın.
              Aslında bu bizim Trabzonspor'u nerede görmek istediğimizle alakalı bir durum. Demek istediğim bu kötü durumla yüzleşmek istemiyoruz bir anlamda. Hedefi her zaman şampiyonluk olan bir takımın düştüğü bu durumu bizler kabullenemiyoruz maalesef ama gerçekler de gün gibi ortada. Kral çıplak. Bu noktadan sonra bizim için kilit kelime ''sabır''.

Ama o da bizde ne kadar var o da ayrı bir problem
              En son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 16.05.2016, 14:10.
              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayın başkana arkasında durduğn oyu verdiğin ıho nun pisliklerini temizlesin diye mi oy verdin?
                Oyuna sahip çıktığın kadarda oyunu bilinçli kullanmasınıda öğrenseydin keşke.
                Olayları o günün şartları ile değerlendirmeyince böyle oluyor......

Elimde zaman makinesi yok idi... 2,5 sene sonrasını göremedik kusura bakmayın....

Kaldı ki Ogün şehrin büyük çoğunluğu İho'yu destekliyordu.....

Kimsenin tanımadığı siyasilerin kapı kapı dilenip oy devşirmeye çalıştığı Usta'nın karşısında en azından Trabzonsporlu olduğunu bildiğim İho'ya oy verdim....

Pişmanda değilim....

Sanki 50 tane üst düzey aday vardıda onlara vermeyip İho'ya verdik....

Trabzonspor'un zenginleri klübe sahip çıksa Onlara verirdik merak etmeyin....

Ha Birileri gibi menfaat karşılığı ev,araba, yöneticilik karşılığı oy vermedim ben...

Trabzonspor içindi bütün çabam....

Usta o seçimde kendisine bile oy veremiyordu yahu.....

Kimsenin tanımadığı adama nasıl oy vereyim ben.....

Ha O verdiğimiz oylara layık olamadı ise bunun suçlusu
                ben değilim.....

Bizatihi İHO ' nun kendisidir....

O ayrı mesele.....

Ustayada oy verdim ama henüz karşılığınıda göremedim....
                İnşallah görürüm....

Ha ilerde layıkını yerine getiremezse ne diyeceksiniz çok merak ediyorum....

Bu Usta'yada oy vermişti.... Tiz kellesi vurula.....
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 16.05.2016, 14:11.
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hekimoglu tek care, hekimoglu süper bir o bizi sahlandirir.
                  Ne alaka Hekimoğlu şimdi? Ben mevcut başkanla alakalı yazdım. Seçim dönemi destek verdiğim adam Ustaydı ayrıca.Şu kafadan kurtulun artık.Her eleştiren şucu bucu olmaz.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne alaka Hekimoğlu şimdi? Ben mevcut başkanla alakalı yazdım. Seçim dönemi destek verdiğim adam Ustaydı ayrıca.Şu kafadan kurtulun artık.Her eleştiren şucu bucu olmaz.
                      insan elestiri yaparken cürmü nedir o'nu bilip elestiri yapacak. aynaya dönüp bakin bir halinize Trabzonspor olarak ne haldeyim, imkanlarim nedir diye. elestiriyi de o baglamda yapacaksiniz. sizin mesela haberiniz yoktur, sahaya taraftar atladiktan sonra cok büyük bir sponsorun pilini pirtini toplayip masadan kactigindan.

bu arada o iho'ya oy verenlerin yatacak yeri yok, yine araya sikistirayim.

Yorum

• Bence Iho karaktersiz ciktiysa tukurduklerini yaladiysa bunda oy verenleri suclamak gereksiz ..ihonun soylemleri cogunlugun takdirini kazanmisti secim donemi..ihonun karakter rontgenini cekecek bi makine icat olmadigi icin oy verenleri suclamak o secim icin bos muhabbet ,ha dersenizki klubun icine ettikden sonra hala oy verenlereyse lafiniz amenna 1000 oy almasi bile kepazelikdir boyle bi adamin....millet oy veripde yanlislarini gorup bidaha oy vermiyorsa getirdigi gibi o koltukdan indiriyorsa dogru yolda demektir..bu secimde de ustanin soylemleri iyiydi ona oy verdi cogunluk..bu ustanin elestirilmeyecegi anlamina gelmez o da vaadlerini yerine getiremezseki su ana kadar cokda olumlu sinyal vermedi iho gibi o da bedelini oder merak etmesin kimse..trabzonspor kimsenin babasinin ciftligi degil yanlis yapan bedelini oder dogru yolda ilerleyende mukafatini alir. biri gider biri gelir isimler degisir aslolan trabzonsporun menfaatleridir sahislarin degil..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Forever_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında bu bizim Trabzonspor'u nerede görmek istediğimizle alakalı bir durum. Demek istediğim bu kötü durumla yüzleşmek istemiyoruz bir anlamda. Hedefi her zaman şampiyonluk olan bir takımın düştüğü bu durumu bizler kabullenemiyoruz maalesef ama gerçekler de gün gibi ortada. Kral çıplak. Bu noktadan sonra bizim için kilit kelime ''sabır''.

Ama o da bizde ne kadar var o da ayrı bir problem
                          var var sabırda var selametde var yıllarca bize o şekilde itham ettiler deyim yerindeyse hırsız olmayan bir insana sen hırsızsın diye diye hırsız olmayan adamı bile hırsız ettin derler ya bizdekide o misali kendimize bunu demememiz gerekiyor kimse başarısızlıgı kabullenmemesi lazım zaten oldugumuz durumu ve başarının nedenlerini kabullenmemiz lazım kos koca dunya klüpleri istikrarla taraftarla şampiyonluga oynarken bunun aksi bir tavır ve davranışla başarıyı beklemek art niyet ve cahilliktir başka açıklaması olamaz.

Yorum

• İlk olarak Forever_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rakibi kutlamanın neresi saçma veya Trabzonsporluluk duruşuna yakışmayan bir durum ?

Fazlalıklarımız var ve biz bunlardan kurtulamıyoruz.

Biz şampiyon olursak onlar da bizi tebrik edecek miymiş ?

Doğru bildiğimiz şeyleri, başkalarının da o doğruyu yapıp yapmayacağı ihtimali üzerine düşünüp yapacaksak, hiç yapmayalım daha iyi.

Ve ben inanıyorum bir gün bir yerlerde güneşli günler göreceksek seninle göreceğiz başkan.
                            Istenilen baskanlik profili:
                            Kufret
                            Hakaret et
                            Herkesle dusman ol
                            Butun takimlarla dusman ol
                            Hocasindan teknik direktorune herkesi suclu yap
                            Her donem 20 oyuncu al sat

Bu ozellikler a.y de var zaten. Boyle isteyenler fb yi tutsunlar bi zahmet.

Yorum

• gardasim, iho'ya oy verenlerin sucu yok da o tarihlerde yapmayin etmeyin, bu adam iki koyunu dahi idare edemez, tarihimizin en habis dönemini yasayacagiz diyenlerin yedigi küfürlerin vebali ne olacak?

Yorum

• adam beşiktaşı çokta heveslisi olduğundan değil birazda bize ve camiaya mesaj olarak kutlamış ... bak diyor adamlar takımlarının arkasında durdu ... abuk sabuk transferler yapmadan akıllı giderek sabrederek şampiyon oldu ... ha gomişim 3 kaşar istanbullunun en körpesine ... o ayrı mevzu

bizim karakterimiz olmalıydı bu ... trabzonspor camiası şartlarının farkında olmalıydı ... sabrederek 2-3 yıllık kadro planlaması sonra mücadele ... sonra ekonomik yönden kadroyu değerlendir ... sonrasında tekrar planlama ... ama biz ençok son 2,5 senede yapılan transferlerle kudurduk geldiğimiz nokta ortada ...
                                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

Yükleniyor...
                                X