Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abartıyorsun Sefer.Ekici,Cavanda,Cardozo adam başı 7-8 milyon eurodan aşağı etmez.Tek tek bakıldığında piyasası yüksek olan çok oyuncumuz var.
    Mehmet Ekici hariç, hiçbiri 7m€ etmez, etse bile kimse onlara bu paralari vermez abi sen de biliyorsun yorumu yazdigimda aklima da geldin, dedim kesin gelip Haci'yi savunacak Kucuholli inadi
    İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çok talihsiz bir yazı.
    bence mükemel bir kadromuz var.ve çok üst düzey.haa eksik yokmu var sol bek ve stoperde.ama sadece bu kadar.
    vee daha acısını da diyim yanlış hoca tercihleri ve kasıtlı HAKEM KATLİAMLARI yaşamasaydık bu kadro roket gibi uçabilirdi.
    veee en acısını diyim.bu kadronun başında şenol güneş olsaydı bu takım şu an ilk yarıda açık ara liderdi.
    Mükemmel falan degil yaa... çok eksik var, ve gönderilecek topçu sayisi çok fazla... benim vurgulamak istedigim sey, Sadri Sener enkaz biraktiysa Haci ne birakti ? çöp yaa resmen çöp
    İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cavanda denen adam Belçika milli takiminin sağ beki eseri aynen dediğin gibi 7 ten aşağı degil
    Yazin Milli takima çagirilmayacak bile bence... çagirilsa bile süre alamaz... 7 falan etmiyor maalesef... zor da olsa 7 etme ihtimali var, o ayri
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Benim tahminim Muharrem Usta kendi ağzıyla da söyledi geç seçim çalışmalarına başladığını başkan seçileceğini tahmin etmedi teknik direktör konusu başkan olduktan sonra değil gelmeden önce plan yaparsın isimleri belirler bir alt yapı olusturursun görüşme yaparsın Muharrem başkan teknik direktör konusun da geç kaldı.
      Kimse demesin geç kalinmadi ne acele var diye gelecek olan yabancı olacak belli oldu.bu adam kadroda ki oyuncuları görmek isteyecek tanımıyor ki hiç bir oyuncuyu bilmediği bir kadronun neresine transfer isteyecek.
      Ben bu konu da Sadi hoca ile mecburen devam edilmesinden yanayım gelecek olan bu 6 ayı SADI hocadan daha iyi olacağını düşünmüyorum anlaşılan yabancı hocayla da bu 6 ay takımı inceleyip takip etmeli sezon sonu takımın başına geçmeli
      En son Mesut tarafından düzenlendi; 01.01.2016, 09:01.

Yorum

• 1000 bilet operasyonu!

Trabzonspor yönetimi, eski defterleri karıştırdıkça sorunlar yumağı ile karşılaşıyor

Şu ana kadar son 1 yıllık maçları ve maçlara gelen taraftar sayısının analizini yapan Usta yönetimi, her hafta ortalama bin kişiye bilet yüklemesi yapıldığını tespit etti

Trabzonspor’da M’bia ile yapılan sözleşmede yer alan ağır maddelerinin ortaya çıkmasının ardından şimdi de Usta yönetimin geçmişe dönük yaptığı bilet operasyonu çok konuşulacağa benziyor... Göreve gelir gelmez eski defterleri incelemeye başlayan Usta yönetimi, maçlara gelen taraftar sayısının analizini de yaparken ilginç ayrıntılarla karşılaştı. Şu ana kadar son 1 yıllık maçların kayıtlarını inceleyebilen Usta yönetimi her hafta maçlarda ortalama bin bilet yüklemesinin kulüpten yapıldığını tespit etti. Gerek son dönemde yönetim tarafından yapılan üyelere, gerekse yönetime destek olan kişilere bilet yüklemelerinin yapıldığı öne sürülürken, Usta yönetiminin bu bilet yüklemeleri karşılığında ödemelerin kulüp kasasından mı yoksa farklı bir şeklide mi yapıldığını araştırdığı da öğrenildi. Usta yönetiminin ayrıca toplu yapılan kombine satışlarına karşılık verilen senetler için ödemelerinin yapılıp yapılmadığını da araştırdığı öğrenildi. Son dönemde taraftara yapılan bilet yüklemelerini göreve gelir gelmez sonlandıran Usta yönetimi, ikinci yarı için yeni organizasyonlar planlıyor. Buna göre kombineleri daha cazip fiyatlarda taraftarlara sunacak olan Bordo-Mavili yönetim, kendi arasında da kombine bilet alma kararı aldı. Buna göre tüm yöneticiler kendi ceplerinden 50 ile 300 arasında değişen oranda kombine alacak. Böylelikle ikinci yarıda tribünleri hareketlendirmeyi planlayan Usta yönetimi bu konudaki çalışmalarını da kamuoyu ile paylaşacak.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim tahminim Muharrem Usta kendi ağzıyla da söyledi geç seçim çalışmalarına başladığını başkan seçileceğini tahmin etmedi teknik direktör konusu başkan olduktan sonra değil gelmeden önce plan yaparsın isimleri belirler bir alt yapı olusturursun görüşme yaparsın Muharrem başkan teknik direktör konusun da geç kaldı.
          Kimse demesin geç kalinmadi ne acele var diye gelecek olan yabancı olacak belli oldu.bu adam kadroda ki oyuncuları görmek isteyecek tanımıyor ki hiç bir oyuncuyu bilmediği bir kadronun neresine transfer isteyecek.
          Ben bu konu da Sadi hoca ile mecburen devam edilmesinden yanayım gelecek olan bu 6 ayı SADI hocadan daha iyi olacağını düşünmüyorum anlaşılan yabancı hocayla da bu 6 ay takımı inceleyip takip etmeli sezon sonu takımın başına geçmeli
          Sadi hoca ile devam kararı alınabilir ama sezon sonunu görmesi mümkün değil. Bu sabırsız taraftar (bende dahil) 2 maç kötü gidince Usta yıpranacak ve bu sefer daha kısa bir süre ićin geçici yeni hoca gelecek. Ikinci yarıya göz açıp kapayıncaya kadar geçer gözüyle bakanlar var ama öyle olmayacak. Hatta en uzun hissedilecek dönem olacak. Sadi yine saçmasapan sistemine ve Marin yerine Özer' i oynatmaya devam ederse max 5 hafta ömür biçiyorum kendisine.
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yönetim Kurulumuz, 2015-2016 sezonu 2. Yarı kombine kart fiyatlarını belirledi.
            Kampanyaya ek olarak Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağımız son devre için kadın, öğrenci ve 61 yaş üstü taraftarlarımıza % 10'luk indirim uygulanacak.
            Kombine kart satışlarına 05.01.2016 Salı günü saat 10.00'dan itibaren kulübümüz Sadri Şener Merkez binası satış ofisimizde başlanacaktır.

Yorum

• Trabzonspor sirf kendi icindeki pislikleri temizlemesi icin bayagi bi ugrasmasi lazim. insallah bu yönetim
              eski yönetimlerin düsdügü hatalara düsmez, düsmeyecegindende umutluyum aslinda. Mbia nin anlasmasi
              basli basina bir felaket, böyle yöneticilik olmaz, allah bir daha böyle yönetimleri bize göstermesin, bu yönetimede
              allah kolayliklar versin, gercekten isleri cok zor...
              En son salihismet tarafından düzenlendi; 01.01.2016, 14:30.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet Ekici hariç, hiçbiri 7m€ etmez, etse bile kimse onlara bu paralari vermez abi sen de biliyorsun yorumu yazdigimda aklima da geldin, dedim kesin gelip Haci'yi savunacak Kucuholli inadi
                Bjk Atınç gibi daha nolduğu belli olmayan adamı 5 milyona Avusturya'ya kakaladı.Biz Waris gibi adamdan ufak zarar etsekte 5 milyona Fransa ligine gönderdik. Cardozo gibi kariyeri olan adamı en kötü 7-8 milyona rahatlıkla satabiliriz ki sürekli teklif geliyor.Keza adı sürekli İtalyan Kulüpleriyle anılan Cavanda'da öyle.Anlaşma yoluna gidilirse Mbia'nın bile 5'e okutma imkânımız var.Şuan ligin en iyisi Aykut Demir var.Okay,Aytaç,Yusuf gibi her halükârda para edecek oyunlarımız var.Bu oyuncular rahatlıkla para eder bunu iyi biliyorum.laflarını biraz ölçerek yaz Sefer ne demek Hacıosmanoğlu'nu savunuyorum.Muharrem Usta'da kadronun iyi olduğunu,bir kaç takviyeyle daha iyi duruma geleceğini defalarca söyledi.O zaman Usta'da Hacıosmanoğlu'nu savunuyor öyle ya.

Yorum

Bjk Atınç gibi daha nolduğu belli olmayan adamı 5 milyona Avusturya'ya kakaladı.Biz Waris gibi adamdan ufak zarar etsekte 5 milyona Fransa ligine gönderdik. Cardozo gibi kariyeri olan adamı en kötü 7-8 milyona rahatlıkla satabiliriz ki sürekli teklif geliyor.Keza adı sürekli İtalyan Kulüpleriyle anılan Cavanda'da öyle.Anlaşma yoluna gidilirse Mbia'nın bile 5'e okutma imkânımız var.Şuan ligin en iyisi Aykut Demir var.Okay,Aytaç,Yusuf gibi her halükârda para edecek oyunlarımız var.Bu oyuncular rahatlıkla para eder bunu iyi biliyorum.laflarını biraz ölçerek yaz Sefer ne demek Hacıosmanoğlu'nu savunuyorum.Muharrem Usta'da kadronun iyi olduğunu,bir kaç takviyeyle daha iyi duruma geleceğini defalarca söyledi.O zaman Usta'da Hacıosmanoğlu'nu savunuyor öyle ya.
                  o işler öyle olmuyor.eğer oyuncunun maaşı düşükse o oyuncunun satışından bonservis kazanabilirsin.ama maaş yüksekse bırak bonservis kazanmayı al eline bonservisini git desen yollayamazsın.

waris 900 bin avroya oynuyordu.atınç belkide 100 bin avroya oynuyordu.hem bundan dolayı hemde yaşlarından dolayı bonservis kazanıldı.ama cardozo mbia öyle değil.yıllık 2-2,5 alan oyuncuyu alacak kulüp bide bonservis mi verecek.bunu çinliler katarlılar yapıyor genelde.bide avrupanın ilk 10 kulübü hem yüksek bonservis hem yüksek maaş verebiliyor.ama misal newcastle westham gibi kulüpler yüksek bonservis verirler ama maaşlar düşüktür
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o işler öyle olmuyor.eğer oyuncunun maaşı düşükse o oyuncunun satışından bonservis kazanabilirsin.ama maaş yüksekse bırak bonservis kazanmayı al eline bonservisini git desen yollayamazsın.

waris 900 bin avroya oynuyordu.atınç belkide 100 bin avroya oynuyordu.hem bundan dolayı hemde yaşlarından dolayı bonservis kazanıldı.ama cardozo mbia öyle değil.yıllık 2-2,5 alan oyuncuyu alacak kulüp bide bonservis mi verecek.bunu çinliler katarlılar yapıyor genelde.bide avrupanın ilk 10 kulübü hem yüksek bonservis hem yüksek maaş verebiliyor.ama misal newcastle westham gibi kulüpler yüksek bonservis verirler ama maaşlar düşüktür
                    E talip olacak takımlarda eşek değil ya talip olduğu futbolcunun ne kadar kazandığını ve ona göre transfer ederse ne kadar vermesi gerektiğini hesap ediyorlardır herhalde.Mbia 120 yaşında değil futbolun en verimli çağında 29 yaşında anlaşılırsa talibi varsa ki var iyi bir fiyata satılabilir.Cardozo'yu bu takımın sembolüdür,satılacak en son oyuncu olmalı satılırsada kulüp kesinlikle zarar etmez.

Yorum

• Sayın Başkanın Mbia olayını tatlıya bağlayacağına inanıyorum Enerjimizi daha gerekli yerlere harcamalıyız.Bu sezon ne pahasına olursa olsun Avrupa kupalarına katılıp prestijimzi tekrar kurtarmalıyız.Bu adaletsiz ve şerefsiz ligde şampiyonluk hayâlden öte.Her sene Avrupa kupalarına katılıp devamlı çıta yükseltip çeyrek finaller hatta yarı finaller görmeliyiz.Bu adaletsiz ve hırsızların bol olduğu kirli ligdeki bin şampiyonluk,Avrupa liginde bir final oynamak kadar değerli değildir nazarımda.

Yorum

• Başkanla ilgili şüphesi olanlar açsın lig tv'de katıldığı yayını izlesinler.
                        Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Trabzonspor'un öncelikle bir durulup kendine gelmesi, içindeki sıkıntıları azaltması lazım.

Yarın yeni hoca gelse ne olacak? Mourinho gelse ne olacak? Bu sene zaten dibe battık. Sportif başarı beklemesin kimse.

Şu anda huzursuz ve başarısız bir takım var. Kısa vadede ihtiyacımız olan başarısız ama huzurlu bir takım , daha ötesi değil.
                        En son cimlagava tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 05:11.

Yorum

Sayın Başkanın Mbia olayını tatlıya bağlayacağına inanıyorum .
                          iho nun içine tuz koyduğu tatlı.her hafta 5 bin euro cuk faizi olan tatlı.başkan ye yiyebilirsen.

Yorum

• yanlız şu var.bjk atınca 5 sattı fakat parayi kulübü vermedi.bjk li bir iş adamı yardım olsun diye kendi cebinden verdi...yoksa onu alacak olan kulüp okadar para verecek kadar salak değil dimi...ben öyle biliyorum
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ihoyu savunmak için demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama Sadri Şener in bıraktığı kadroyla Iho'nun bıraktığı kadro arasında uçurum var.
                              O dönem Adrian Henrique ve Olcan'i o paraya satmak gerçekten başarıydı. Şu an ki kadromuzda hemen herkesin bir piyasası var.

Yorum

• Ne piyasası var ? Yerlisinden yabancısına en pahalı kontrata sahipler.Bir kaçı hariç olan piyasasını da yıllık ücretten kaybediyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X