Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mbia veya diğerleri "bilerek oynamayıp takımı kazandırmayarak" puan alamadığımız her maç için klübe 1 trilyon (tff her maça galibiyet primi) zarar sokarak sözleşmesindeki maddeyi aktif hale getirmek de istemiş olabilir...(alın size komplo teorisi)

Komplo teorisiymiş...varsayımmış...Her Twetter hesabından atılan sanal değildir. Hele ki bu binlerce takipçisi olan gerçek bir hesap ise...

Bunların tedbirini almak yönetimlerin işi...Adamın karakterini, kötü niyetini iyi okuyup ona göre tedbir alacaksın...

Adamın bir Barça, Madrid, München hatta bir Sevilla'ya tanıdığı toleransı kimse TS için beklemesin bence...

(karaktersiz deyin çıkın işin içinden. oldu. )
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya bütün cezalar ödenecek parası verilecek....

Ya da serbest kalacak....

İHO maalesef enkaz bile bırakmadı bize......
      Serbest kalsa dahi kurtuluş yok mahkemeye verip parayı alır
      Her türlü parayı vereceğiz ozaman parası ödenip satmak en mantiklisi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serbest kalsa dahi kurtuluş yok mahkemeye verip parayı alır
        Her türlü parayı vereceğiz ozaman parası ödenip satmak en mantiklisi
        parasını ödeyelim....

gelir gelmez kadro dışı bırakalım....

hiç oynatmayalım piyasasını bitirelim...

sonrada 3.sınıf bir arap takımına satalım....

gönderirkende arkasından küfredelim....

( içimden geçenler bunlar )
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mbia veya diğerleri "bilerek oynamayıp takımı kazandırmayarak" puan alamadığımız her maç için klübe 1 trilyon (tff her maça galibiyet primi) zarar sokarak sözleşmesindeki maddeyi aktif hale getirmek de istemiş olabilir...(alın size komplo teorisi)

Komplo teorisiymiş...varsayımmış...Her Twetter hesabından atılan sanal değildir. Hele ki bu binlerce takipçisi olan gerçek bir hesap ise...

Bunların tedbirini almak yönetimlerin işi...Adamın karakterini, kötü niyetini iyi okuyup ona göre tedbir alacaksın...

Adamın bir Barça, Madrid, München hatta bir Sevilla'ya tanıdığı toleransı kimse TS için beklemesin bence...

(karaktersiz deyin çıkın işin içinden. oldu. )

böyle bir durumun olabilirliligi oldukca yüksek. aninda gemileri yakandan bu tür davranislar beklenebilir.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Ulan bazı akıllılar burada sanki mbianın sözleşmesi ustanın suçu günahıymış gibi alttan alta vuruyor, bir akıllı sizsiniz alemde...

Yorum

• mbia'nın adı neden karaktersize çıktı anlayamadım.

1-adamın Trabzon şehri ve takımıyla bir Trabzonlu gibi duygusal bağı yok.

2- geçen sezon uefa kupasını kaldıran bu adam buraya futbol oynama hevesi ve hırsıyla gelmişse vasat bir ligde orta sıralarda bulunan,antremanda kimin kimi boğazlayacağını merak ettiğimiz bir takımda hocası tarafından forvet olarak değerlendirilirken futbol hevesinin kaçması bana normal geliyor.

3- buraya para için gelmişse ödemelerde sıkıntı yaşanmış, halledilmiş olsa bile gelecek için güvensizlik hissetmesi yine bana normal geliyor.

mbia'nın doğruysa faizimi de verin resti "gitmek istiyorum"un hukuki dille ifadesi.

sözleşmeyi bu şekilde yapanlar asıl suçlu. kaldı ki mbia ilk yarı itibariyle takımda en fazla süre alan oyuncu.sakatım filan ayağına yatmamış. parası ödenmediği için saha içinde takımı sabote eden bir haline de ben rastlamadım.belki de yanılıyorumdur. eğer giderse iyi bir oyuncumuzu kaybedeceğiz, işin orası net...
              En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 12:12.
              There is no spoon...

Yorum

• Bu adam Sezon sonuna kadar ki Alacaklarını istiyomuş . Eeee daha sezon bitmedi oynamadığı şeyin parasını nasıl alacak.

Parasını ödesek bu adam sözleşmesini fesh edemez değil mi? Ödeyin parasını paf takımla antremanlara çıksın.

Böyle karaktersiz adamları bu takıma sokan karaktersizler... Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                En son yüregimts tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 12:00.
                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatihcim benim bahsettiğim şey şu, ekonomi dilinde şu an batık bir şirket durumundayız. Bunu ifade ediyorum.

Yoksa enkaz edebiyatı konusundaki düşüncelerine katılıyorum. Yönetim bunları bir şekilde düzeltecek, düzeltmeli de...
                  Doğrudur kardeşim,İşletmecilikte dönerinin 2 katı fazlası eksideysen batık durumdasın lâkin dediğimiz gibi külfetin altından kalkacak bir çok nedenimiz var.Hayata geçirilmesi gereken harika projeler var.Usta bu badireyi rahatlıkla atlatacak bilgiye sahiptir.İnanıyoruz,güveniyoruz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Doğrudur kardeşim,İşletmecilikte dönerinin 2 katı fazlası eksideysen batık durumdasın lâkin dediğimiz gibi külfetin altından kalkacak bir çok nedenimiz var.Hayata geçirilmesi gereken harika projeler var.Usta bu badireyi rahatlıkla atlatacak bilgiye sahiptir.İnanıyoruz,güveniyoruz.
                    Fatihçim....

Güzel pazarlanması halinde bizi düzlüğe çıkarabilecek projelerimiz mevcuttur lakin şu anda maalesef çok ama çok kötü durumdayız.....

hem maddi hem manevi olarak

Yorum

• Karaktersiz olan MBia değil, böyle bir sözleşme yapmış olmalarına rağmen futbolcunun alacaklarını ödemeyenlerdir. O süreçte nasıl başlarını yastığa koyup uyudular, şimdi nasıl uyuyabiliyorlar çok merak ediyorum!!!

Ahımız sizinle!!!

Yorum

• paralarını ödeyip hepsini paf takıma göndermek lazı...
                        u bizim kulüpte ne kadar ayyuka çıktı..
                        parasını alamayan herkes oraya buraya başvuruyor....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Fatihçim....

Güzel pazarlanması halinde bizi düzlüğe çıkarabilecek projelerimiz mevcuttur lakin şu anda maalesef çok ama çok kötü durumdayız.....

hem maddi hem manevi olarak
                          İstanbul Kulüpleri hatta Bursaspor bile her iki yönden bizden çok daha zor durumda.Zora düştükmü çok çabuk demoralize oluyoruz.

Yorum

• ne olursa olsun gecikmeler olabilir bunları çıkar haline dönüştürmek futbolcuların haddine değil...

adam çıksın adam gibi top oynasın...
                            mbia denen adam 2 maç dışında top mu oynadı ki alacakları için basvuruyor...karaktersiz herif

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İstanbul Kulüpleri hatta Bursaspor bile her iki yönden bizden çok daha zor durumda.Zora düştükmü çok çabuk demoralize oluyoruz.
                              Onları kurtaran çok olur....

Ama bizi olmaz.....

Yorum

Onları kurtaran çok olur....

Ama bizi olmaz.....
                                Aaa olurmu 2 tane bakan çıkardık yardım ederler herhalde

Yorum

Yükleniyor...
                                X