Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam onlara bir şey demiyorum, senin görüşündür de. Abdülkadir'i satıp parasını cebine koyacak ne demektir aga? Adam bu söylediğin şeyi yapmaya kalksa nitelikli dolandırıcılıktan ömür boyu hapis yatar
    Cebine koyacak dediğim hırsızlık yapmayacak. Verdiği parayi geri alacak.
    Kimseye hirsiz filan demedim ki.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• (Bugünkü yabancı kuralına göre) Yusuf, Abdülkadir, Castillo, Onazi, Okay vs. Değerini bulan herkes satılabilir, hiç sorun değil.

*

Trabzonspor futbol takımının ihtiyacı Mehmet Yılmaz değil tesisleri yönetecek bir genel kaptan, sportif direktör, şube sorumlusu... Adı her neyse. Bunu yapmadığınız sürece beklenen istikrarlı başarının gelmesi zor. Çünkü yönetim kurulu Trabzonspor'a çok uzak.

*

Muharrem Bey birkaç ay önce "Bütün spor kulüpleri 3-4 kişilik yöneticilerle idare ediliyor. Trabzonspor’un tarihine de baktığımızda 2-3, bilemediniz 4 kişilik bir çekirdek yönetici kadrosu görüyoruz. Her dönem öyle olmuş. Aynı şekilde bugün dahi İstanbul kulüplerinin 3-3 buçuk kişiyle yönetildiğini bizzat biliyorum. O nedenle şahsi kanaatim, bir kulüp için 15 kişilik yönetimler bile çok fazla! Yönetim en fazla 5 kişi olmalı. Geri kalan işler, profesyonel kadrolarla halledilmeli. Çok yönetici olması, ‘çok icraat’ anlamına gelmiyor. Daha çok hizipleşme ve kargaşa yaşanıyor." demişti. Katılıyorum. Bu profesyonelleşme geçişinde ne yazık ki geride kalındı. TsClub en bariz örnektir. Trabzonspor'un mali düzlüğe çıkması için de elzem hamledir.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu adam inanılmaz yanlış bir yol izliyor. Trabzonspor'un başkanı olduğunun farkında değil. Şu aşamada Abdülle Yazıcıyı satmak resmen Trabzonspor'a ihanettir. Trabzonspor'un kurutuluşu daha çok Abdülkadirler Yazıcılar çıkarmakken o çıkanı daha bismilllah demeden satmaya bakıyor. Eyvah eyvah.

Bu adam bu kafayla Trabzonspor'u harbiden batıracak. Buna seyirci kalan herkes te bu batışta Usta kadar sorumludur.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adam inanılmaz yanlış bir yol izliyor. Trabzonspor'un başkanı olduğunun farkında değil. Şu aşamada Abdülle Yazıcıyı satmak resmen Trabzonspor'a ihanettir. Trabzonspor'un kurutuluşu daha çok Abdülkadirler Yazıcılar çıkarmakken o çıkanı daha bismilllah demeden satmaya bakıyor. Eyvah eyvah.

Bu adam bu kafayla Trabzonspor'u harbiden batıracak. Buna seyirci kalan herkes te bu batışta Usta kadar sorumludur.
          Aynen böyle düşünüyorum.
          Ağzına sağlık.
          En güzel sekilde ifade etmissin hocam.

Yorum

• Yine neler salladın millete.dinlemedim seni

Yorum

• Yusuf ve Abdulkadir konusunda yanlış düşünüyor başkan, bu iki oyuncu üst düzey teklif gelmedikçe satılmamalı. Bu üst düzey teklif 20 milyon Euro değil, bu oyuncular (özellikle Abdulkadir) bu paralardan çok daha fazlası olacak. Sadece Türkiye Kupasını almakla piyasa yaptıramayız bu oyunculara, kendilerini Avrupada da göstermeliler. Daha 18- 20 yaşında oyuncular bunlar hemen ne satma telaşına girdik.

Yorum

• Yusuf ve abdulkadir olayınds işin dozajını kaçırdı başkan artık. Artık işin maliyetli bacağına değinme mümkünsede ağzını hiç açma, konuşulacakmısın kapanmıştır de oyuncularımız zarar görüyor kafaları karışıyor de.büyük iyilik etmiş olursun bu genç arkadaşlara.
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yusuf ve Abdulkadir konusunda yanlış düşünüyor başkan, bu iki oyuncu üst düzey teklif gelmedikçe satılmamalı. Bu üst düzey teklif 20 milyon Euro değil, bu oyuncular (özellikle Abdulkadir) bu paralardan çok daha fazlası olacak. Sadece Türkiye Kupasını almakla piyasa yaptıramayız bu oyunculara, kendilerini Avrupada da göstermeliler. Daha 18- 20 yaşında oyuncular bunlar hemen ne satma telaşına girdik.
                  öyle 30 40 milyon vermez kimsede ispanya almanya u 17 macina bak anlarsın.

Yorum

• Ne yaptığını bilmeden günü kurtarmak için elindeki varını yoğunu tüketen bir Trabzonspor değil üreten bir Trabzonspor olmadıktan sonra batmaya mahkumuz.

Sistemli, ekonomik, profesyonel bir yapılanmadır Trabzonspor'un kurutuluşu.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu adam inanılmaz yanlış bir yol izliyor. Trabzonspor'un başkanı olduğunun farkında değil. Şu aşamada Abdülle Yazıcıyı satmak resmen Trabzonspor'a ihanettir. Trabzonspor'un kurutuluşu daha çok Abdülkadirler Yazıcılar çıkarmakken o çıkanı daha bismilllah demeden satmaya bakıyor. Eyvah eyvah.

20 milyon euro ve üstü paralar söz konusu olduğunda Trabzonspor'un oyuncu satmayı düşünmemesi gibi bir durum asla söz konusu olamaz.

şu an abdülkadir başka takımda olsa nasıl gidip 20 milyon euro verip alamıyorsan, aynı şekilde o teklif geldiğinde de bu satışı yapmak zor-un-da-sın

burada tek kısas şudur. ben bu oyuncu için daha fazla para alabilir miyim. diyorsan ki şu an 20 ama ben önümüzdeki sezon 30 alacağım, o zaman satma

ama kimse de çıkıp barcelona'nın oyuncusuna vereceği parayı trabzonspor'a vermez çünkü biliyor ki trabzonspor'un imkanları kısıtlı ve kadrosunda 20-30 milyon euro eden oyuncular oynatamaz.

ben de o yüzden senin söylediğinin tam aksini söylüyorum. ederini bulduğu halde bu meblağlara bu oyuncuları satmayan trabzonspor'a ihanet ediyordur

Yorum

• Usta'nın: "En büyük hedefimiz ZTK" açıklamasının ardından düşman kuvvetleri "TFF ve Yandaş Medya tarafından" kupadan elenmemiz için gereken çalışmalar an itibari ile başlamıştır.
                        Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Artik güven kalmadığı için ve inandırıcılığını kaybettiği için süslü cümleler dinlemeye vakit ayirmadim .Zira 3-0 yenikken maçı kapatıp takıma inanmadığını gösteren bir başkan ile maçı sonuna kadar izleyip belki döndürürüz maçı diyen kişiler ayni takimi tutuyor olamaz.Hem de biri yetkili konumda biri yetkisiz konumdayken.
                          Takıma inancını kaybedecek kıvama gelene kadar bunun sebebini sorumlulara neden sormadin sayın Usta?

Canı sıkılan çok oyuncu varmış.Yahu sen niye ordasın.Sorunu ben mi çözeyim.bu sorun bu hale gelene kadar sen neredeydin?
                          Hata kabul etme yok,öyle oldu boyle oldu ... Adama sorarlar bu süreçte sen ne yapıyorsun diye?
                          En son esra61 tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 19:59.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öyle 30 40 milyon vermez kimsede ispanya almanya u 17 macina bak anlarsın.
                            Yusuf için kesin konuşamam ama A.kadir 30 milyon üzeri değere rahat kavuşur. Bu çocuklar 2-3 sene daha bizde oynasalar ne kaybederler ? Trabzonspor'un hali bundan kötü olmaz heralde (saha sonuçları olarak). Cenk 2 sene önce 3 milyon etmezdi şimdi 26 milyon veriyorlar ingiltereden seneye satılacak %100, üstelik 26 yaşında. Evet şuan takım kötü olduğu için bu şekilde düşünüyoruz ama, 2-3 yıl içinde olası bi şampiyonlar liginde Abdulkadir in yıldız olacağı maçlar olamaz mı ? Eğer inanıyorsak tutmalıyız bu çocukları, ha yok biz orta sıralarda takılırız diyorsak bahsi geçen 20 milyon lar iyi paralar.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              20 milyon euro ve üstü paralar söz konusu olduğunda Trabzonspor'un oyuncu satmayı düşünmemesi gibi bir durum asla söz konusu olamaz.

şu an abdülkadir başka takımda olsa nasıl gidip 20 milyon euro verip alamıyorsan, aynı şekilde o teklif geldiğinde de bu satışı yapmak zor-un-da-sın

burada tek kısas şudur. ben bu oyuncu için daha fazla para alabilir miyim. diyorsan ki şu an 20 ama ben önümüzdeki sezon 30 alacağım, o zaman satma

ama kimse de çıkıp barcelona'nın oyuncusuna vereceği parayı trabzonspor'a vermez çünkü biliyor ki trabzonspor'un imkanları kısıtlı ve kadrosunda 20-30 milyon euro eden oyuncular oynatamaz.

ben de o yüzden senin söylediğinin tam aksini söylüyorum. ederini bulduğu halde bu meblağlara bu oyuncuları satmayan trabzonspor'a ihanet ediyordur
                              Boşa savunuyorsun hala bu adami bana göre....
                              Bu kadar adamcı olmayın...
                              Bu takımin iyiliği için düşünün ve anlayın olani biteni.
                              Niyet iyiydi..
                              Evet...
                              Transferlerin çoğu bizi mutlu etti...
                              Evet...
                              Zaten dediğin 20 milyon euroyu veren olsa Usta bugün satar 2 adamı da...
                              Adam takatim kalmadı diyor...
                              Adam şimdiden sezon sonu satış için görüşüyorum diyor...
                              Anlasma yapmanin yollarını arıyorum diyor...
                              Sanane be adam...
                              Sezon sonundaki satış için şimdiden konuşmak ne demek...
                              Kuckaya cebinden verdiğin menajerlik ücretini söylemek ne demek...
                              Muharrem Usta bal gibi Aralik ayini atlatıp, sezon sonu elde para edecek gencecik yetenekleri satıp 2018 yılında ENKAZ birakma derdinde.
                              Başka amacı olan insan şimdiden transfer görüşmesi yapmaz...
                              Zaten bu çocuklar oynarsa....
                              Iyi bir futbol sergilerse...
                              Sen istemesen de sezon sonu sana teklifler gelir...
                              Kendi verdiği paralari....
                              Üstüne basa basa söylüyorum...
                              Kendi verdiği elden menajerlik parasından tut, her türlü ekstra bütçeye yansıtmadığı paraları...
                              Kendi söyleminde var....
                              Röportajında...
                              Iftira filan attigim yok....
                              Yusuf ve Abdülkadir denen 2 pirlantayi kisi başı 10 milyon euroluk teklif gelse bugün satacak kivama gelmis...
                              Ve Aralik 2018'de KENDI parasini alip kaçıp gidecek.
                              ENKAZ bırakacak.
                              Bu saatten sonra Muharrem Ustanin o koltukta oturması geleceğimize ihanettir.
                              Bu çocuklar 18 ve 20 yasinda.
                              25 yaşına kadar satarsin bunlari.
                              Ne bu acele MUHARREM USTA...

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 20:02.

Yorum

• Bu yalancıya inanan var mı hâla?

Yorum

Yükleniyor...
                                X