Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşin zor kısmı şimdi başlıyor bence,köhnemiş ve kulübü sarmalamış yapıyı söküp atmak için daha çok desteğinize ihtiyacı olacak.Bakalım bu sinir muharabesinden başarı ile çıkabilecek mi camia.
    Camia tasın altına hep birlikte el atarsa ve bir kıvılcım oluştuğunda bütün olumlu sonuçlar akabinde gelir diye söylesem hepimiz katılırız sanırım.

Yorum

• ben de genele baktığımda beğendim konuşmalarını..
      çözüm önerileri ve akılcı yaklaşımı ön planda görünüyor.. en çok hoşuma giden şey ise başkan yatmaya gelmemiş belliki. ben bu işi başaracam diyor çatır çatır..
      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Ersun Yanal ve Muharrem Usta iki baskın karakter ama iki iyi profosyonel,eğer Ersun Yanal gelecekse kafasını işine verecekse en başarılı olacağı başkanı bulacak.
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tokat'tan, İstanbul'dan, Türkiye'nin her tarafından hatta avrupa' dan kalktık gittik Trabzon'a. 6 Aralıkta bu güzel insanı biz delegeler olarak sizlere hediye ettik Renktaşlar. Nasıl iyi yapmışmıyız?
          Ben trabzonspor ve türkfutboluna böyle bir baskanin geldigini hatirlamiyorum, adam sabaha kadar konussa dinlerim yok böyle bir sey.
          [emoji106] cok tesekkürler
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• adami nazar edeceksiniz
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adami nazar edeceksiniz
              Birak biraz keyfini cikaralim [emoji1]
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birak biraz keyfini cikaralim [emoji1]
                cikarinda, nazar etmeyin
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cikarinda, nazar etmeyin
                  Masallah diyelim. Yanliz cok pis geliyoruz benden söylemesi [emoji38][emoji38]

Yorum

• Oy oy oy ne Ersun'muş.Bizim yaylanın uçurumundan aşağıya atasım var adamı.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Baskanim,

O kadar guzel konusyorsunuz ki anlatamam. El hareketleriniz, mimikleriniz, uslubunuz, vizyonunuz, problemlere bakis aciniz ve mutevazi olusunuz beni mest ediyor.

Tatli diliniz cok guzel ve umut vaad eden sozler sarf ediyor.

Inanin insan bu tatli konusmalari dinlerken, aci biber yese bile tatli gelir.

Bundan sonra bu kadar tatli konusmaya dayanabilmek icin ve seker hastasi olmamak adina, sizin roportajlarinizi dizi seklinde izlemem gerektigini dusunuyorum.

Size bol sans diliyorum.
                      Allah yolunuzu acik eylesin. Onunuzdeki engelleri birer birer asmaniz icin size yol gostersin, guc kuvvet versin.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• Trabzonspor taraftarlarının bazılarının, yerel medyanın ve Trabzon'un ağır toplarının bünyesine ağır gelecek naiflikte ve kültürde bir başkan ile karşı karşıyayız. Bundan sonra yapacağı icraatlerde bu saydığım etkenler önünde büyük engel olacak. İşi zor, Allah yardımcısı olsun. Allah utandırmasın.

Yorum

• ntv de açıklamalrını dinledim.Umut değil acı reçete vaad etti.Doğrusu da bu...Çünkü camianın tedaviye ihtiyacı var...Şimdilik olumlu buluyorum..Göreceğiz...

Yorum

• Şimdi izliyorumda Özgür Buzbaş mest oldu resmen Muharrem başkan hipnoz etdi herifleri bildiğin Ercan Taner gelmiş 180 yaşına o artık hissetmiyor duyuları alınmış onun dümdüz bakıyor herif ama Özgür'ün dinlerken ki hareketleri soru sorarkenki lafları falan güldürüyor beni
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi izliyorumda Özgür Buzbaş mest oldu resmen Muharrem başkan hipnoz etdi herifleri bildiğin Ercan Taner gelmiş 180 yaşına o artık hissetmiyor duyuları alınmış onun dümdüz bakıyor herif ama Özgür'ün dinlerken ki hareketleri soru sorarkenki lafları falan güldürüyor beni
                              Hele bir soruyu sormadan önce gülerek değişik triplere girmesi iyiydi
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• TS Tv'nin altyapı etüt çalışmalarına başlanmış teşekkürler...
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Yükleniyor...
                                X