İlk olarak sasone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
ben de genele baktığımda beğendim konuşmalarını..
çözüm önerileri ve akılcı yaklaşımı ön planda görünüyor.. en çok hoşuma giden şey ise başkan yatmaya gelmemiş belliki. ben bu işi başaracam diyor çatır çatır..üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTokat'tan, İstanbul'dan, Türkiye'nin her tarafından hatta avrupa' dan kalktık gittik Trabzon'a. 6 Aralıkta bu güzel insanı biz delegeler olarak sizlere hediye ettik Renktaşlar. Nasıl iyi yapmışmıyız?
[emoji106] cok tesekkürlerkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadami nazar edeceksinizkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirak biraz keyfini cikaralim [emoji1]"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecikarinda, nazar etmeyinkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Baskanim,
O kadar guzel konusyorsunuz ki anlatamam. El hareketleriniz, mimikleriniz, uslubunuz, vizyonunuz, problemlere bakis aciniz ve mutevazi olusunuz beni mest ediyor.
Tatli diliniz cok guzel ve umut vaad eden sozler sarf ediyor.
Inanin insan bu tatli konusmalari dinlerken, aci biber yese bile tatli gelir.
Bundan sonra bu kadar tatli konusmaya dayanabilmek icin ve seker hastasi olmamak adina, sizin roportajlarinizi dizi seklinde izlemem gerektigini dusunuyorum.
Size bol sans diliyorum.
Allah yolunuzu acik eylesin. Onunuzdeki engelleri birer birer asmaniz icin size yol gostersin, guc kuvvet versin.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Yorum
-
Trabzonspor taraftarlarının bazılarının, yerel medyanın ve Trabzon'un ağır toplarının bünyesine ağır gelecek naiflikte ve kültürde bir başkan ile karşı karşıyayız. Bundan sonra yapacağı icraatlerde bu saydığım etkenler önünde büyük engel olacak. İşi zor, Allah yardımcısı olsun. Allah utandırmasın.
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi izliyorumda Özgür Buzbaş mest oldu resmen Muharrem başkan hipnoz etdi herifleri bildiğin Ercan Taner gelmiş 180 yaşına o artık hissetmiyor duyuları alınmış onun dümdüz bakıyor herif ama Özgür'ün dinlerken ki hareketleri soru sorarkenki lafları falan güldürüyor beniOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
Yorum