deselerki onur olum öyle biri gelcekki İHO döneminden bile çok utanacaksın valalhi inanmazdım ama sen İHO dan bile betersin rezil ettiniz bizi takımı itin g.tüne soktunuz ama görülen o ki bunlar daha başlangıç sizin yönetiminzde nice rezillikler görecek bu camia
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
O tesislerin ismini verenlere karşı duramadın ya,kukladan öte bir şey değilsin artık,her hangi bir başkandan farkın kalmadı benim için.Başkan olarak sen anlatacaktın o insanlara neden Şenol Güneş olmayacağını.
Anlamak istiyorsan Sadri Şener'e sorardın.- Memento mori
Yorum
-
Hacıosmanoğlu'nun miting olayından daha rezil olaya imza atmak üzeresin derhal vazgeç ya da engel ol, kukla olmadığını ispat et.
Allah hepinizi kahretsin hiçbiriniz Sadri Şener'in kapısında bekçi bile olamazsınız, hakkını helâl et Sadri başkanım bu rezilliklerin onda birini yaşatmadın seni çok eleştirmiştik.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'nun miting olayından daha rezil olaya imza atmak üzeresin derhal vazgeç ya da engel ol, kukla olmadığını ispat et.
Allah hepinizi kahretsin hiçbiriniz Sadri Şener'in kapısında bekçi bile olamazsınız, hakkını helâl et Sadri başkanım bu rezilliklerin onda birini yaşatmadın seni çok eleştirmiştik.
Ondan sonrasi sadece mide bulandirdi.
Yorum
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen Sadri Sener müthis bir Baskan ve Adamin kraliydi. Vizyonsuz, torpilci ve siyaset yapan Adamlara kaldik artik. 2008-2012 Seneleri bidaha yasamak istiyorum.
Ondan sonrasi sadece mide bulandirdi.
Yorum
-
Namussuz istanbulun alçak omurgasız teknik direktörünün ismini vermenizde emeği geçen kim varsa yedi ceddini!
Ulan ne bedeller ödedik biz 3 Temmuzdan sonra, ardına bakmadan para için onca emeği alt üst eden bu haysiyetsiz heriften başka efsane mi yoktu ulan?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum