İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen basit bir anket yapayım sezon sonu için...
Şenol Güneş...
Lucescu...
Ersun Yanal...
Üç hocaylada uzun vadeli tüm yetki kendisinde olacak şekilde plan yapılsa hangisine sıcak bakarsınız?
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kankam bana diyorki benle muhatab olma kendi paso çamur atıp duruyor. hey Allahım yaa .
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforumda beni en çok kıskanan şahıs budur.
sayın adminlerim gördüğünüz gibi bana aslı astarı olamayan sıfatlar ve suçlamalar ve yakıştırmalarda bulunuyor .bana yalaka da diyor bu bir hakaret gereğini yapmanızı arz ederim saygılar.
Kiskanmak mi ???? Andropoz da falan misin, ne bu kadin tripleri, anlamadim gittiNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen basit bir anket yapayım sezon sonu için...
Şenol Güneş ...
Lucescu...
Ersun Yanal...
Üç hocaylada uzun vadeli tüm yetki kendisinde olacak şekilde plan yapılsa hangisine sıcak bakarsınız?
ŞG haricine fitim ...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet tarihin en kötü takımı derken gene şakanı yaptın.)
Yorum
-
DEEP BLUE
Şenol Güneş...
Lucescu...
Ersun Yanal...
Yorum
-
Lucescu
Ersun Yanal
Şenol Güneş
Benim sıralamam böyle olurdu. Bence Ersun Hoca da iyi bir planlama ile Lucescu kadar başarılı olabilir. Ancak yüzü eskidi.
Yerel zihniyete dert anlatacak zamanımız yok. Pusuda bekliyorlar.
Şenol Güneş...
Lucescu...
Ersun Yanal...
Üç hocaylada uzun vadeli tüm yetki kendisinde olacak şekilde plan yapılsa hangisine sıcak bakarsınız?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Şenol Güneş...
Lucescu...
Ersun Yanal...
en sevdiğim adminim bu nazımın ceza işi ne olucak .bana hakaret var.
ceza almadan bırakmam senibu lafı biri demişti ama
En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 18:14.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa acaba benim alışlarımda mı problem var Nazım'ım?
Wallaha abi olmadi postayla falan gönderecem replerini, bir baktim baya birikti replerin bende evde müsait yerde yok, bir an önce alman lazim onlari bir sekildeNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleve şakayı bir tek sen anladın.seni tebrik ederim.iki senedir haci bizlere ağır şakalar yapıyordu.şakaları da şaka değildi tam bir eşek şakasıydı.son şakasını kongre de yaptı ve kurtulduk)
Yorum
-
Şenol Güneş...
Lucescu...
Ersun Yanal...
Yorum
-
Şenol Güneş...
Lucescu...
Ersun Yanal...
borç 500 milyon tl.esas soru şu ?10 milyon tl iyi bir hocaya mı verelim yoksa iyi bir futbolcu alalım ?
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWallaha abi olmadi postayla falan gönderecem replerini, bir baktim baya birikti replerin bende evde müsait yerde yok, bir an önce alman lazim onlari bir sekilde
bu replerin zaten hep şaibeli.benden az repin vardı uçuşa geçmiş repler.
Yorum
Yorum