Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1. gün: Muharrem Usta seçilir
    2. gün: Tüm borçlar ödenir
    3. gün: Tüm takım değiştirilir. Full kalite futbolcular gelir. Lucescu gelir, gün içerisinde yetersiz görülür, Mourinho ile sözleşme imzalanır
    4. gün: Kartal'daki binaların inşası tamamlanır, stad açılır, müze tamamlanır, sponsorluklar yapılır, 500 milyon € gelire kavuşulur
    5. gün: Türkiye'de ve Avrupa'da şampiyonluklar yaşanır
    6. gün: Uzaya çıkma projesi tamamlanır
    7. gün: Rüyadan uyanılır. Bırakılan enkazın kaldırılması için süreye ihtiyaç vardır

Aslinda herseyi cok güzel özetlemisin. Yani hala Rudi Garcia, Lucien Favre veya Marcelo Bielsa hayali ile yasayan taraftarimiz var. Bizim icin örnek olarak, Mersin Idmanyurdu, Balikesirspor vs. neyse, o söylenilen hocalar icinde biz oyuz.
    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 2 sa.2 saat önce</small>
      TS'de TS Club, Bilgi İşlem, Güvenlik, Ulaşım ve Çim sahada görev yapan 11 kişinin Trabzonspor'la olan ilişkisine toplu olarak son verildi.

Güzel şeyler yapıyor başkan vizyonsuzları tek tek temizliyor..
      trabzon halki belediye zannediyor trabzonspor'u.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzon halki belediye zannediyor trabzonspor'u.
        O kafadan bir çıkamadılarki dünya klübü olduğumuzun taraftar farkında değilki biz neye laf anlatıyoruz.
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• ben bu konuda neyin güzel oldugunu anlamadim
          TS Club, Bilgi İşlem, Güvenlik, Ulaşım ve Çim saha görevlileri issiz kaldi
          nedenide mali tablodur
          bunun vizyonlan alakasi olacagini düsümüyorum
          ekmek paralarindan oldular
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben bu konuda neyin güzel oldugunu anlamadim
            TS Club, Bilgi İşlem, Güvenlik, Ulaşım ve Çim saha görevlileri issiz kaldi
            nedenide mali tablodur
            bunun vizyonlan alakasi olacagini düsümüyorum
            ekmek paralarindan oldular
            Ts Clup çalışanları çok ilgisiz.... suratımıza bile bakmıyorlar..... sanki klüp başkanı hepsi.....

Özellikle Bilişlem görevlilerinin görevlerini hiç haketmediğini düşünüyorum....

ararız cevap vermezler , sorunlarımızı çözmezler..düşünsenize aidatımla ilgili sorun için bile Mehmet Ali Yılmaz tesislerine göndermeye çalıştılar beni....

iyi olmuş....

Trabzonspor istihdam bürosu değil....görevini yapan kalacak...
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ziraat bankasinlan kredileri yapilandirmak icin pazarlik varmis
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Takımın başına Hami'yi getirmesi beni endişelendirdi. Demek baskıya dayanamadı. Hayırlı olsun artık

Loading %61..

Yorum

• Yeni bir şeyler göremedim, değişimi göremedim. En azından değişim mesajı vermek için 1-2 radikal hamle yapılsaydı.

Yorum

• Hoca konusunda eleştirmek için erken konuşmamak lazım. Hami Hoca ile yapılacak sözleşme süresinden sonra yorumlamak daha sağlıklı. 4 aylık bir sözleşme yapılacaksa çok da kazan kaldırmaya gerek yok. Ama madem ki Hami hamlesi yapılacaktı neden devre arasında yapılmadı o da ayrı soru işareti...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yönetim bu mali tabloyu gelirken tabiki aşağı yukarı biliyordu....

Lakin bizim görevimiz bunu sürekli yüzlerine vurmak değil kötü günümüzden kurtulmak için beraberce elimizden geleni yapmaktır....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoca konusunda eleştirmek için erken konuşmamak lazım. Hami Hoca ile yapılacak sözleşme süresinden sonra yorumlamak daha sağlıklı. 4 aylık bir sözleşme yapılacaksa çok da kazan kaldırmaya gerek yok. Ama madem ki Hami hamlesi yapılacaktı neden devre arasında yapılmadı o da ayrı soru işareti...
                        Kararsızdılar muhtemelen, Bursa maçında vaziyeti görünce anladılar durumu. Seneye yabancı hocanın yardımcısı olacaksa mantıklı hamle gerçi olmasa da mantıklı Sadi'den her türlü iyidir en azından.
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• UEFA KARAR AŞAMASINDA
                          UEFA, Trabzonspor Kulübü'ne ilk olarak 2 yıl önce müdahalede bulunup, "Mali yapınızı Finansal Fair Play kurallarına uydurun" uyarısında bulundu. Bordo mavililer ikazı dinleyip, FFP'nin gereklerini yerine getirdi. Ancak geçen yıl FFP kuralları ikinci plana atılıp bütçe ciddi açıklar verince UEFA'dan bu kez çok ciddi bir uyarı geldi. Aradan geçen sürede herhangi bir iyileşme görülmeyince de karar aşamasına gelindi.

TFF yetkililerinin aktardığına göre UEFA Trabzonspor ile ilgili kararını her an açıklayabilir. En kötü senaryo ise gün içinde sosyal medyayı kasıp kavuran 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası...

haci kulubü resmen batırımış.ustanın işi gerçekten zor.

Yorum

• 1461in yönetimi 34 oyla seçilmiş. Bence üye olalım. Zaten üyelik 120 lira. Sonra bi sivil darbe yapıp 1461i alalım. Sonra istediğimizi yaparız. Ne dersiniz?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hasan AL: "Trabzonspor yönetiminin şu ana kadar cebinden çıkan para 54 milyon... Bunun 35 milyonu Başkan Muharrem Usta'dan... Borç kapatmaktan nefes alamıyorlar..."

İşleri hakikaten çok zor.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hasan AL: "Trabzonspor yönetiminin şu ana kadar cebinden çıkan para 54 milyon... Bunun 35 milyonu Başkan Muharrem Usta'dan... Borç kapatmaktan nefes alamıyorlar..."

İşleri hakikaten çok zor.
                                Abi ne denir bilemiyorum sahiden!
                                İHO Allah'ından bulsun.
                                Allah Usta ve ekibinin yardımcısı olsun.
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X