Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@selcuk<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> eger olayin hakikatine kani olmussan hukuki yollara basvurmalisin yaninada yukaridakini al bir team arbeit yapin beraber.
    herkes ne yapacagini bilir, sen kendini yorma
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 7,5 milyon euroluk teklifin altında imza göremedim best regards diye sonlandırılan içinde meblağ ve detay olan yazıya dökülmüş bir metin bana ilginç geldi doğrusu halbuki Sinan beyin teklifinde imza gözüküyor.

Her ne olursa olsun ciddi iddialar bunlar. Denildiği gibi yada değil başkan çıkıp cevap vermeli.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Zor işler değil bunlar kardeşim başkan çıkıp ta muhattap olmasın, bir yönetici çağırır bir gazeteciyi durumla ilgili bilgilendirme yapar röportajın arasında hem şu dedikodu ortamını sonlandırmış olur hem de milletin kafasını bulandırmamış olurlar. Cevat fatura diyor, Sadi menejer diyor, bir başkası başka bir şey diyor. Bu adamlar pirana gibi adamlar bunları boş bırakırsan arada sırada da olsa ağızlarının paylarını vermezsen koz vermiş olursun ellerine hepsini biliyoruz bu adamların yani. Ha, haklı bir durum varsa da bilmek bizim hakkımız.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Nevzat Aydın'i hiç sevmiyorum ama şike konusunda kimseye eyvallahı olmayacak tek kişi o. Fm taktikleri denemediği sürece Nevzat Aydın gelebilir
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Stadyum isim sponsoru hala resmi gözükmüyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadyum isim sponsoru hala resmi gözükmüyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              üst kullanim hakki olmadan o is yas

simdi gözükse sponsorluk gelirini gsgm aliyor
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zor işler değil bunlar kardeşim başkan çıkıp ta muhattap olmasın, bir yönetici çağırır bir gazeteciyi durumla ilgili bilgilendirme yapar röportajın arasında hem şu dedikodu ortamını sonlandırmış olur hem de milletin kafasını bulandırmamış olurlar. Cevat fatura diyor, Sadi menejer diyor, bir başkası başka bir şey diyor. Bu adamlar pirana gibi adamlar bunları boş bırakırsan arada sırada da olsa ağızlarının paylarını vermezsen koz vermiş olursun ellerine hepsini biliyoruz bu adamların yani. Ha, haklı bir durum varsa da bilmek bizim hakkımız.
                bu iddiaları ortaya atınca komik gelmişti ama kulüble ilgili belge ortaya atınca ciddi ve vahim..

hala daha açıklama gelmediği sürece..kimseyi suçlamam

ama hiç açıklama yapılmazsa bu konuda suçuda kabul etmiş olurlar..

başkanın bilerek klubü zarara uğratacağına inanmam ama kandırılıyor olabilir..
                budaha kötü çünkü zeka ve yeteneğine inanıyoruz..

ayrıca remy için 1,5 yıl için 1.75 miydi neydi öyle bir teklif vardı bu rakamlar çok uçuk..

sveveriz sevmeyiz ama gazeteci ve biz bu konuyu kaşımakta haklıyız..
                yalnız yerel basın bu konuya niye yeteri kadar sahip çıkmıyor hayret..
                başkan bu konuya cevap vermiyorum diyecek biri değil..
                En son alperrr tarafından düzenlendi; 10.02.2018, 13:23.
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Senin vizyonunu öpeyim

Yorum

• Yönetim istifa!
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Zerre kadar utanman varsa defol git!

Yorum

• bırakın artık. yeter, beceremediniz. oyuncak ettiniz koca camiayı. rıza'nızla gidin. sonu iyi olmayacak gibi.
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İstifa

Yorum

• İstifa.

Yorum

• Lucescu yu alacaktık alamadık olsun.

Kartal'daki projemizle Trabzonspor çağ atlayacakti olmadı olsun

Yeni formalarımız bize özel olacaktı olmadı olsun

Transferlerimiz süper olacaktı olmadı olsun

Vizyonda ön plana çıkacak bir takım olacaktık olmadı olsun

Yönetimimizden bir sürü adam istifa etti olsun

50.yılda hedefimiz şampiyonluktu olmadı

Türkiye kupasındanda elendik

6-0, 7-0 da yenildik 3-0 dan maçta kaybettik

Bu sene şampiyonlugu geçtik Avrupa kupasi bile hayal geldi olsun...

Sonuçta vizyonlu bir baskınımız var daha ne olsun
                              En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 10.02.2018, 18:05.

Yorum

• İstifa.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X