Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu dava bitse de şu futbol denen illetten kurtulsam artık bünyem kaldırmıyor valla lanet olsun futboluna...
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Bence de twitter'dan bir tag açmak lazım Muharrem Usta şikeyle savaş gibisinden.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence de twitter'dan bir tag açmak lazım Muharrem Usta şikeyle savaş gibisinden.
        Kesinlikle hocam gündeme girebilirsek biyerlerden bi açıklama alabiliriz en azından.

Yorum

• Şike için kılını kıpırdatmaz emin olun çünki o bir mega patron böyle adamlar için herşeyden önce para ve şirketi gelir şirketini şikecilere sponsor yapmış ceza almasını asla istemez ve bu adam gitmedikçe ve yerine siyasi yalaka olmayan bir başkan gelmedikçe bizden bi halt olmaz
          DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şike için kılını kıpırdatmaz emin olun çünki o bir mega patron böyle adamlar için herşeyden önce para ve şirketi gelir şirketini şikecilere sponsor yapmış ceza almasını asla istemez ve bu adam gitmedikçe ve yerine siyasi yalaka olmayan bir başkan gelmedikçe bizden bi halt olmaz
            abartiyorsunuz, sirketlerinin bir kismini zaten satmisdi, simdi halka arz iside tamamlandi

finansal bir korkusu olabilecek biri degil
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• transfer olaylarında neler döndüğü gibi mide bulandırıcı işler konuşulmaya başlandı iyice. az çok dillendiriliyordu ama mesajlar gösterilmeye başlandı ki zaten remy olayında içkillenmiştim malum işin içinde metin-özkan yoktu ve o transfer yatmıştı.

takım iki maç kazansada m. usta'yı dinlesek!
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                transfer olaylarında neler döndüğü gibi mide bulandırıcı işler konuşulmaya başlandı iyice. az çok dillendiriliyordu ama mesajlar gösterilmeye başlandı ki zaten remy olayında içkillenmiştim malum işin içinde metin-özkan yoktu ve o transfer yatmıştı.

takım iki maç kazansada m. usta'yı dinlesek!
                Bir şey demeyeyim dedim ama artık detay verilerek ithamlarda bulunuluyor bunlara bir açıklama, cevap felan birisi ses çıkarsın kulüpten da açık açık hırsızlıkla, dümen çevirmekle itham ediliyorsunuz arkadaş kafayı mı yediniz bir şey deyin da!

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir şey demeyeyim dedim ama artık detay verilerek ithamlarda bulunuluyor bunlara bir açıklama, cevap felan birisi ses çıkarsın kulüpten da açık açık hırsızlıkla, dümen çevirmekle itham ediliyorsunuz arkadaş kafayı mı yediniz bir şey deyin da!

remy nin menajeri bu kizilöz ün oyuncu ile bir alakasi olmadigini aciklamisti

diyelim bunlar dogru, remy salak mi 7,5m€ varken 0,5 milyona imza atti, varmi böyle keriz
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 19:42.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

diyelim bunlar dogru, remy salami 7,5m€ varken 0,5 milyona imza atti, varmi böyle keriz
                    Denilene göre bu kadar farktan adam işgillenmiş te kendi vaz geçmiş. Bir başkası başka bir şey diyor. İnşallah dediğin gibidir karmakarışık ortalık ağzı olan konuşuyor bunlar ciddi ithamlar başkan olmasın da yöneticinin birisi çıksın bunlar yalan diye taraftarı bilgilendirsin ortalık dedikodudan geçilmiyor arkadaş.
                    Murat

Yorum

diyelim bunlar dogru, remy salami 7,5m€ varken 0,5 milyona imza atti, varmi böyle keriz
                      açıklama nerde var ben kaçırmışım link var mı çok kafamı kurcalıyor zira.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Denilene göre bu kadar farktan adam işgillenmiş te kendi vaz geçmiş. Bir başkası başka bir şey diyor. İnşallah dediğin gibidir karmakarışık ortalık ağzı olan konuşuyor bunlar ciddi ithamlar başkan olmasın da yöneticinin birisi çıksın bunlar yalan diye taraftarı bilgilendirsin ortalık dedikodudan geçilmiyor arkadaş.
                        niye ilisgilensin, adam kevin constanti Trabzona getirmisti. sanki bilmedigi bir yer

sadi karakas günlerdir belge aciklayacak, neyi bekliyor

bende olsam tinlamam böyle bos adami
                        İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        açıklama nerde var ben kaçırmışım link var mı çok kafamı kurcalıyor zira.
                        arka sayfalarda vardi, simdi bulamam

Ünal Karaman

Yorum

• Remy’e yapılan ilk teklif 1,5 m€ 12 OCAK 2018

Remy’e yapılan 2. Teklif 7,5 m€ Las Palmas Sportif Direktörü Toni Cruz diyorki kendi menejerlerine 4 günde bu kadar fark olmaz burada bi sahtekarlık var. UEFA’dan ceza yeriz. İki resmi teklif olmaz. Vermiyoruz oyuncuyu.

Las Palmas’ın menejeri bakın ne diyor: 7,5 m€ luk teklifi 4 günde bize sunmanız ilginç (Las Palmas Olarak Biz Trabzon Spor'dan 2018.2019 Yili Icin 2.5 Milyonluk Net Maas ve Bonservisi Bedava Olmak Sartiyla 500.000 Imza Parasi ve 500.000 Konisyon Parasi Yazili Istiyoruz)

Remy’nin haklarını elinde bulunduran Deniz Kızıköz bunun üzerine Başkana Watsup’dan şöyle yazıyot

Sadi Karakaş'ın iddiları bunlar.
                          En son My tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 19:55.
                          Murat

Yorum

• Furkan Fatih Aracı‏ @aReFF6129 <small class="time"> 15 dk.15 dakika önce </small>
                            @sadioftrb adlı kullanıcıya yanıt olarak
                            Ekran Fotosu Alınan telefon iPhone , Mesajın geldiği telefon ise Android işletim sistemi olan bir telefon nasıl bir çelişki bu ??

Sadi Karakaşâ€ @sadioftrb <small class="time"> 9 dk.9 dakika önce </small>
                            Biri gönderiyor demekki

Furkan Fatih Aracı‏ @aReFF6129 <small class="time"> 8 dk.8 dakika önce </small>
                            Gönderilmiş fotoğraf zaten otomatik olarak galeriye kaydedilir tekrardan neden Ekran görüntüsü alınmış buda bir soru işareti
                            Murat

Yorum

• ha iste bu enteresan

gerisi bos, büyük ihtimallen fake, bonservissiz yollayacak sportif menajer neden oyuncuya olan teklifi istesin?

bu maile yönetim cevap vermeli

Ünal Karaman

Yorum

diyelim bunlar dogru, remy salak mi 7,5m€ varken 0,5 milyona imza atti, varmi böyle keriz
                                o açıklamayı hiç bir yerde bulamadım haber siteleride dahil kızılöz Türkiye ayağına bakmıyor muydu remy'nin ben öyle biliyorum.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X