Şu dava bitse de şu futbol denen illetten kurtulsam artık bünyem kaldırmıyor valla lanet olsun futboluna...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de twitter'dan bir tag açmak lazım Muharrem Usta şikeyle savaş gibisinden.
Yorum
-
Şike için kılını kıpırdatmaz emin olun çünki o bir mega patron böyle adamlar için herşeyden önce para ve şirketi gelir şirketini şikecilere sponsor yapmış ceza almasını asla istemez ve bu adam gitmedikçe ve yerine siyasi yalaka olmayan bir başkan gelmedikçe bizden bi halt olmazDOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike için kılını kıpırdatmaz emin olun çünki o bir mega patron böyle adamlar için herşeyden önce para ve şirketi gelir şirketini şikecilere sponsor yapmış ceza almasını asla istemez ve bu adam gitmedikçe ve yerine siyasi yalaka olmayan bir başkan gelmedikçe bizden bi halt olmaz
finansal bir korkusu olabilecek biri degil"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
transfer olaylarında neler döndüğü gibi mide bulandırıcı işler konuşulmaya başlandı iyice. az çok dillendiriliyordu ama mesajlar gösterilmeye başlandı ki zaten remy olayında içkillenmiştim malum işin içinde metin-özkan yoktu ve o transfer yatmıştı.
takım iki maç kazansada m. usta'yı dinlesek!sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer olaylarında neler döndüğü gibi mide bulandırıcı işler konuşulmaya başlandı iyice. az çok dillendiriliyordu ama mesajlar gösterilmeye başlandı ki zaten remy olayında içkillenmiştim malum işin içinde metin-özkan yoktu ve o transfer yatmıştı.
takım iki maç kazansada m. usta'yı dinlesek!
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey demeyeyim dedim ama artık detay verilerek ithamlarda bulunuluyor bunlara bir açıklama, cevap felan birisi ses çıkarsın kulüpten da açık açık hırsızlıkla, dümen çevirmekle itham ediliyorsunuz arkadaş kafayı mı yediniz bir şey deyin da!
diyelim bunlar dogru, remy salak mi 7,5m€ varken 0,5 milyona imza atti, varmi böyle kerizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 19:42."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleremy nin menajeri bu kizilöz ün oyuncu ile bir alakasi olmadigini aciklamisti
diyelim bunlar dogru, remy salami 7,5m€ varken 0,5 milyona imza atti, varmi böyle kerizHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleremy nin menajeri bu kizilöz ün oyuncu ile bir alakasi olmadigini aciklamisti
diyelim bunlar dogru, remy salami 7,5m€ varken 0,5 milyona imza atti, varmi böyle kerizsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenilene göre bu kadar farktan adam işgillenmiş te kendi vaz geçmiş. Bir başkası başka bir şey diyor. İnşallah dediğin gibidir karmakarışık ortalık ağzı olan konuşuyor bunlar ciddi ithamlar başkan olmasın da yöneticinin birisi çıksın bunlar yalan diye taraftarı bilgilendirsin ortalık dedikodudan geçilmiyor arkadaş.
sadi karakas günlerdir belge aciklayacak, neyi bekliyor
bende olsam tinlamam böyle bos adami
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıklama nerde var ben kaçırmışım link var mı çok kafamı kurcalıyor zira."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Remy’e yapılan ilk teklif 1,5 m€ 12 OCAK 2018
Remy’e yapılan 2. Teklif 7,5 m€ Las Palmas Sportif Direktörü Toni Cruz diyorki kendi menejerlerine 4 günde bu kadar fark olmaz burada bi sahtekarlık var. UEFA’dan ceza yeriz. İki resmi teklif olmaz. Vermiyoruz oyuncuyu.
Las Palmas’ın menejeri bakın ne diyor: 7,5 m€ luk teklifi 4 günde bize sunmanız ilginç (Las Palmas Olarak Biz Trabzon Spor'dan 2018.2019 Yili Icin 2.5 Milyonluk Net Maas ve Bonservisi Bedava Olmak Sartiyla 500.000 Imza Parasi ve 500.000 Konisyon Parasi Yazili Istiyoruz)
Remy’nin haklarını elinde bulunduran Deniz Kızıköz bunun üzerine Başkana Watsup’dan şöyle yazıyot
Sadi Karakaş'ın iddiları bunlar.En son My tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 19:55.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Furkan Fatih Aracı†@aReFF6129 <small class="time"> 15 dk.15 dakika önce </small>
@sadioftrb adlı kullanıcıya yanıt olarak
Ekran Fotosu Alınan telefon iPhone , Mesajın geldiği telefon ise Android işletim sistemi olan bir telefon nasıl bir çelişki bu ??
Sadi Karakaşâ€ @sadioftrb <small class="time"> 9 dk.9 dakika önce </small>
Biri gönderiyor demekki
Furkan Fatih Aracı†@aReFF6129 <small class="time"> 8 dk.8 dakika önce </small>
Gönderilmiş fotoğraf zaten otomatik olarak galeriye kaydedilir tekrardan neden Ekran görüntüsü alınmış buda bir soru işaretiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
ha iste bu enteresan
gerisi bos, büyük ihtimallen fake, bonservissiz yollayacak sportif menajer neden oyuncuya olan teklifi istesin?
bu maile yönetim cevap vermeli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
diyelim bunlar dogru, remy salak mi 7,5m€ varken 0,5 milyona imza atti, varmi böyle kerizsadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum