Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şenol güneş'i boşta yakalasa iyi başkan olurdu. o dönemler iho'ya denk geldi.
    Şenol Güneş bizdeki gibi artık futbol aşkım kalmadı deyip kendi çekilmedikçe Fikret Orman bırakmaz. Şenol hoca İstanbulda yerden yere vurulmuyor bizdeki yerel medyanın baskısı da yok istifa etmez.Birçok kişi beğenmiyor ama Mustafa Reşit Akçay bizi iyi idare etmişti. Namağlup gruptan çıkarmıştı. Kaç yıldır Avrupaya da hasretiz. Çağıralım Reşit hocayı artıralım uzun vadeli imzayı gençleri de verelim eline (Cafer, Sefa vb.) bekleyelim 2 yılda kursun otursun takımı bundan daha kötü olmaz, yabancı hoca yok mu diyeceksin, olmuyor kardeşim kralını getir Trabzona olmuyor.

Yorum

• Bula bula Rıza yı mı buldun? Yöneticilerin çoğu Rıza ya karşı iken sen egoistliğin yüzünden Trabzonsporun bir sezonunu heba attin. Be adam sende hiç mi utan ma yok? Rıza kim Trabzonspora teknik direktör olmak kim. Ertuğrul Sağlam dururken bu Rızada kim oluyor? Neden getirmedin Ertuğrulu. Rıza Antalyasporda sezon başı ne yaptı? Takım hala küme hattında. Bu kovulmuş Rıza yı sen Trabzonspor gibi bir takımın başına getiriyorsun. Adam olan biraz utanır. Yol yakınken hemen Rıza denen herifi def et. Ben bile ondan daha iyi hocalık yaparım.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol Güneş bizdeki gibi artık futbol aşkım kalmadı deyip kendi çekilmedikçe Fikret Orman bırakmaz. Şenol hoca İstanbulda yerden yere vurulmuyor bizdeki yerel medyanın baskısı da yok istifa etmez.Birçok kişi beğenmiyor ama Mustafa Reşit Akçay bizi iyi idare etmişti. Namağlup gruptan çıkarmıştı. Kaç yıldır Avrupaya da hasretiz. Çağıralım Reşit hocayı artıralım uzun vadeli imzayı gençleri de verelim eline (Cafer, Sefa vb.) bekleyelim 2 yılda kursun otursun takımı bundan daha kötü olmaz, yabancı hoca yok mu diyeceksin, olmuyor kardeşim kralını getir Trabzona olmuyor.
        Bırak bu Mustafa Reşit Akçay ayaklarını. Adam Trabzonlu olmasa adını ağzına almazdın. Ertuğrul Sağlamdan kaç gömlek üstün bu MRA??? Adamın konuşması bile foul.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bırak bu Mustafa Reşit Akçay ayaklarını. Adam Trabzonlu olmasa adını ağzına almazdın. Ertuğrul Sağlamdan kaç gömlek üstün bu MRA??? Adamın konuşması bile foul.
          Mesele Trabzonlu olması ya zaten.Ertuğrul hocaya saygım var ama bir kere denk getirdi sonrası hep hüsran. Mustafa hoca ise Bizde, Akhisarda, Osmanlı'da kurduğu ve oynattığı top ortada.ayrıca Trabzonspor' u Trabzonlu hoca yönetmesi kadar olağan bir olamaz niye bu kadar zorunuza gitti ve kaba bir üsluba geçiş yaptınız anlamadım?

Yorum

• Bu yaz muhtemelen son şansın olacak bana kalsa onu bile hak etmiyorsun.

Bir kere olsun şu fuzuli Trabzon tayfanın lafını dinlemede gidip kafandaki gibi kaliteli bir yabancı hoca getir.

Bıktım artık 90 ların futbol metotlarını kullanan kendini gram geliştirememiş çakma Türk teknik direktörlerden.

Yorum

şenol güneş'i boşta yakalasa iyi başkan olurdu. o dönemler iho'ya denk geldi.

Vizyon vizyon dediniz vizyonu bi Şenol'luk kadar mıymış yani Vay be
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Mithridates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yaz muhtemelen son şansın olacak bana kalsa onu bile hak etmiyorsun.

Bir kere olsun şu fuzuli Trabzon tayfanın lafını dinlemede gidip kafandaki gibi kaliteli bir yabancı hoca getir.

Bıktım artık 90 ların futbol metotlarını kullanan kendini gram geliştirememiş çakma Türk teknik direktörlerden.
                Kafasında herhangi bir yabancı hoca olduğunu düşünmüyorum.
                Bu Fuzuli Trabzon tayfa yiyici timin kendisi su an Şenol gelsin derler sonra 3 ay sonra gitsin derler sonra MRA gelsin derler 2 ay sonunda teneke bağlar yollarlar tekrar Şenol gelsin isterler. Arada bir çapsız yabanciya Hugo bross gibi ses çıkarmazlar

Bunlar çünkü her Trabzon menşeli hoca geldiğinde ekmek kapısı aralanıyor da ondan böyle davranıyor.

Bu arada Altuğ Atalay ile aynı zihniyetin ürünü olan Şenol un TS kapısına adım atması ihanettir ...
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vizyon vizyon dediniz vizyonu bi Şenol'luk kadar mıymış yani Vay be
                  evet bu konuda bir altuğ atalay yazısı paylaşmasını bekliyorum senden abi. sanki düşmandan bahsediyorsun. klübün sorunları dağ gibi birikmiş. tek kişi çözsün biz de her türlü karalamayı yapalım kafası, böyle bir camia başarılı olamaz. zaten sizin aklınıza uyup trabzon kanadıyla işine devam etti. iş yapacak yöneticiler istifa etti, bir başkan kaldı, o da gidince rahat edersiniz.

Yorum

• En büyük hayal kırıklığımsın ..

Yorum

evet bu konuda bir altuğ atalay yazısı paylaşmasını bekliyorum senden abi. sanki düşmandan bahsediyorsun. klübün sorunları dağ gibi birikmiş. tek kişi çözsün biz de her türlü karalamayı yapalım kafası, böyle bir camia başarılı olamaz. zaten sizin aklınıza uyup trabzon kanadıyla işine devam etti. iş yapacak yöneticiler istifa etti, bir başkan kaldı, o da gidince rahat edersiniz.
                      E bu da güzelmiş Yönetemediği, kötü olduğu, ayrıldığı yöneticilerden de başkaları sorumlu, sorumsuz sorumlu başkanımız Hedef koyup ta "bu da murdarmış" demediğiniz ne kaldı Artvinli kardeşim Trabzonspor'a kıydığınız kadar Usta'nıza kıyamıyorsunuz.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Kongrede agziyla kus tutsa tekrar secmezler. Bunu bile bile devam etmek hem taraftari hem Usta yi hem de takimi yipratacak ve gelecek sezonu da baslamadan bitirecek. Bu sagliksiz yapi 1 ileri 3 geri seklinde devam eder, kaostan cikamayiz. Yeni baskan gelene kadar sportif basariyi unutun, yapacak bir sey yok. Sadece bizle alakali bir durum degil, yonetim gozden dustugu an film orada bitiyor. Bknz: İho, Dursun.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          E bu da güzelmiş Yönetemediği, kötü olduğu, ayrıldığı yöneticilerden de başkaları sorumlu, sorumsuz sorumlu başkanımız Hedef koyup ta "bu da murdarmış" demediğiniz ne kaldı Artvinli kardeşim Trabzonspor'a kıydığınız kadar Usta'nıza kıyamıyorsunuz.
                          trabzonspor iyi olsun diye başkana destek veriyoruz başka amacımız yok. kim gelirse gelsin aynı şeyler yaşanmaya başladı. artık arka plana ışık tutmak gerekiyor. nasıl bir ortam var ki orada sonuç hep aynı. bozuk para gibi hoca oyuncu harcıyoruz. en merak ettiğim şey de ne biliyorsunuz da ilk günden atıp tutmaya başlıyorsunuz yönetimler hakkında?

bak işte sorun bu, sanki sadece benim başkanım. başkana kıyacağız diye trabzonspor'a kıyıyorsunuz kaç seferdir. en ufak sorunda burada gülücüklü mesaj atmak adetiniz olmuş. haklı çıkacaksınız diye zevk almaya başladınız başarısızlıktan. ne kadar sorun olursa olsun caimanın bir refleksi olur, maç önü toparlanır takıma destek verir. bunu sadece başkan göndermek, oyuncu kalaylamak için yapıyorlar artık.

sıfırdan yüksek borçla işe başladı. iki senede düzelecek sorunlar değil. başkan 3 sene için seçildi. nereden nasıl aldı, nasıl bıraktı muhasebesini yaparız. anlık değerlendirmelerle sonuca varılmaz. sürece bakılır, şartlara göre değerlendirme yapılır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mesele Trabzonlu olması ya zaten.Ertuğrul hocaya saygım var ama bir kere denk getirdi sonrası hep hüsran. Mustafa hoca ise Bizde, Akhisarda, Osmanlı'da kurduğu ve oynattığı top ortada.ayrıca Trabzonspor' u Trabzonlu hoca yönetmesi kadar olağan bir olamaz niye bu kadar zorunuza gitti ve kaba bir üsluba geçiş yaptınız anlamadım?
                            Çünkü MRA adını bile duymak istemiyorum. Konya onun sayesinde küme oynuyor. Bizdeykende bizde küme oynuyorduk. MRA ikinci lig teknik direktörüdür. Bunu anlamayanlar olduğu için kızıyorum. Hep aynı isim ısıtılıp buraya yazılıyor.

O zaman Ünal Karaman gelsin. İllaki Trabzonsporlu olsun diyorsunuz gelsin Ünal Karaman.

Yorum

• Bay kulak burun boğaz el ayak doktoru. Senin vizyonunda Rıza çapsızı mı vardı? Rıza senin vizyonun mu yani? Yani korkak pısırık on kişiye karşı defansif oynayan vizyon. Demekki öyle?

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çünkü MRA adını bile duymak istemiyorum. Konya onun sayesinde küme oynuyor. Bizdeykende bizde küme oynuyorduk. MRA ikinci lig teknik direktörüdür. Bunu anlamayanlar olduğu için kızıyorum. Hep aynı isim ısıtılıp buraya yazılıyor.

O zaman Ünal Karaman gelsin. İllaki Trabzonsporlu olsun diyorsunuz gelsin Ünal Karaman.
                                Mesele şu veya bunun gelmesi değil zaten büyük takım olma özelliğini kaybettik, şampiyonluk sevinci de göremeyiz bi 2-3 yıl daha. Bari elden pahalı oyuncuları çıkaralım, borcı biraz eritip, gençleri kazanalım, Ünal hoca olur, Tolunay hoca da olur ama 2-3 yıl gençler ve kaliteli az yabancı karması yapıp devam edelim, kısa vadede şampiyonluk parolası ve bu yöndeki hamleler bizi fazla borçlandırmak dışında bir işe yaramadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X