Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi hazır formdayken Tolga Trabzonspor'a geri gelmesin de ki en azından kendimizi garantiye alalım.
    Tolga önümüzdeki 340 sene içinde Trabzonspor'a geri gelmesin. Sonra gelebilir.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağ ol abi. İçim rahatladı sayende.

Yorum

Abi Şampiyonlar ligini 20 sene içinde kazanabilecek miyiz? Hazır seriye bağlamışken bir el at şu işe

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Şampiyonlar ligini 20 sene içinde kazanabilecek miyiz? Hazır seriye bağlamışken bir el at şu işe
          Hayır ama UEFA kupasında final oynayacağız. Size söz veriyorum. O kadar yaşarsam birlikte izleriz...

Yorum

Hayır ama UEFA kupasında final oynayacağız. Size söz veriyorum. O kadar yaşarsam birlikte izleriz...
            İnşallah abi.Final oynamak yetmez ama.İnşallah görürüz o günleri

Yorum

• Gençler görevimi yapmış olmanın huzuruyla yatağa kapağı atıyorum. Yarın kendime yaprak pide ısmarlıycam. İyi geceler herkese...

Yorum

• Seçimin kaybeden tarafı yavaş yavaş çamur atmalara başladı. Futbolcu eskilerini ve akrabalarını Trabzonspor yönetimine toplayamamanın verdiği hüzünle ufaktan ufakta sallamalara başladılar.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Açık konuşmak gerekirse, artık kafam rahat, arkama yaslandim Muharrem Usta'nin icraatlarını izleyeceğim.

Her gun Haciosmanoğlu acaba bugun neyi eline yüzüne bulaştıracak tedirginliği yok artık

Sayın Usta ve ekibine güveniyorum.

Yorum

Konuyla alakalı değil ama kargalar gol attı Trabzon'da yer yerinden oynadı. Burası nasıl bir şehir olmuş arkadaş! Acaip sinirliyim şu an ve Slimani'nin takmasını bekliyorum heyecanla... Gutierez de olsa olur. Biri taksın da...
                    su yorumu okuyup yola ciktim yolda gol haberlerini aldim. bu nasil bir beddua gucudur hocam ya su azize tupcuye falan da biseyler karalasana be abim.

Yorum

• Hele şükür rahat uyuyoruz ya , şu İho ve paydaşları uykularımızı kaçırmıştı
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ümit Abi, senin dahi olduğunu biliyordum ama veli olduğundan haberim yoktu. Saygılar...

Yorum

• Muharrem Usta ve yeni yönetimimiz camiamıza hayırlı olsun.
                          Düzeltilmesi gereken çok şey var ve umarım özellikle Trabzon yerel basın yeni yönetime çalışabilecekleri bir alan açar en azından yeni sezona kadar rahat bırakır.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Ş.G. de öyle...

Çünkü 1-2 mağlubiyette onuda küfredip gönderir Ş.G. nin yerlere göklere sığdıramadığı Şiketaş taraftarı....
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 08:57.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ahaha

Teo ya, tam deli arkadaş...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ş.G. de öyle...

Çünkü 1-2 mağlubiyette onuda küfredip gönderir Ş.G. nin yerlere göklere sığdıramadığı Şiketaş taraftarı....
                                Muharrem Usta'nın en büyük hayali, Şenol Güneş'i takımın başına getirmek ama...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X