Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamin milyon dolarlari var, koskoca sirketi var neden elini tasin altina koysun, ugrasiyor cabaliyor deniyor ya burda kayış atiyor bende.

Trabzonspor baskanligi bir vitrindir, iş adamiysan kartvizitin olur, siyasete goz kirpiyosan anahtarin olur, islerini buyuteceksen referansin.

Bu makami kucumsemeyin kardesim. M. Usta da bu makamin ekmegini fazlasiyla yedi. Kimse uc kurusluk sponsorluk anlasmalarindan bahsetmesin, devede kulak kalacak bu rakamlari misli misli cikardi bulundugu mevkii sayesinde. Cikarmasa zaten orda bulunmaz merak etmeyin.

Sirketine gosterdigi ozenin ceyregini de kulube gosterseydi, verdigi sozlerin ucte birini tutabilseydi keske.
    #Dik oyna

Yorum

• Kitabın orta yerinden konuşalım. Ne zaman bu kulübe siyaset göbekten girdi bizim halimiz duman. Özkan Sümer'le başladı siyasetle ciddi manada kavgamız ta şimdiye kadar.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan futboldanda anlamasın önemli değil.O zaten teknik ekibin işi.Baskanlarin zaten takıma karışmasını doğru bulmuyorum.İyi bir hoca bulup takımı emanet edersin başkanın görevi farklıdır.
        Fikret ormanı sevmeyen çoktur ama adam işi biliyor.Sadece şampiyonluk için söylemiyorum.Adamin her hareketi bjk yıl ileriye taşımaya yönelik.
        Takımı Çin'e götürmesi bile çok iyi bir hamleydi.Gerci Tv'de elestirenler vardı ama onlarinda bir halttan anladığı yok.
        Bizimde artık ileriye dönük hamleler yapmamız lazım.
        Türk dizileri Ortadoğu'da izlenmeye başladığından beri gelen turist sayısı yüzde 350 artmış.Adamlarin ilk geldiği yer Trabzon.Bizim yerimizde başka biri olsaydı bunu mükemmel bir şekilde kullanırdı.Ama biz kullanamiyoruz.
        Şimdi bunun futbolla ne alakası var diye dusunenler olabilir.Cok alakası var.Futbol endustriyellestiginden beri çok alakasi var
        Man Unt nin kaç yıldır başarılı olmamasına ragmen neden hala büyük ,neden bu kadar büyük sponsorluk anlaşmaları yapıyor gidin bakın o zaman neden önemli olduğunu anlarsiniz

Çok doğru tespitler. Ne elimizdeki potansiyeli kullanabiliyoruz ne fırsat oluşturabiliyoruz.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ben Usta'nın başkanlıkta hırslı olduğunu düşünmüyorum. Olursa olur, olmazsa bırakacağının sinyallerini daha önce verdi. Bugüne kadarki en yüksek profilli başkanımızdı, hayal kırıklığı oldu malesef.

Yorum

• Bu yönetimle olmadığını defalarca gördük, kongreye gidilmeli.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Siyasete uzak olsun demiyorum çünkü mümkün değil böyle bir başkan seçilmesi, futbolu bilsin Türkiye'yi bilsin yeter.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siyasete karışan başkan ızak dursun.Bizim felsefemize ve geleneklerimize ters.
                Zaten başarılı başkanlara bakılınca anlaşılıyor bu Atay Aktuğ,Sadri Şener vs..
                Diğer tarafta İho ve Usta...
                başarı deyince akla Atay geliyorsa alıyor beni bir gülme

siyasetten uzak olsun deyince atay geliyorsa akla o gülme kahkaha dönüşüyor (belediye başkanı idi tabi siyasetten uzak nasıl belediye başkanı olunursa)

bişe yazıyorsunuz bari yazmadan google den bir geçmişine bakın adamın.

Ts bin son 20 yıldaki en iyi başkanı Özkan sümerdir. Aksini iddia eden objektif değildir
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Başkan olduğuna çok sevindiğim için hayal kırıklığım da o derece büyük oldu maalesef.

İyi bir yönetici de kalmadı sanki camianın içinde? Bilmiyorum ama bana öyle geliyor. Öyle devrim yapabilecek bir adam yok gibi.

Ha Hekimoğlu gelse de işlerin bundan kötü olmayacağının bir garantisi yok. Biz özümüzü kaybettik.

Siyasi bir görüşüm yok, kimse de beni yanlış anlamasın ama sağ görüşe yakın insanlar bir daha bu kulübü yönetmesin mümkünse.

Yorum

• May ı hayal meyal hatırlıyorum ama öğrendiklerim ve hatırladığım kadarıyla kulübe büyük zararlar verdi.

Hatırladığım döneme geleyim. Son 15 yıl içinde birbirini aratır cinsten en rezalet başkanlar Albayrak, Iho ve Usta. Üçünün de ortak yönü belli. Mesele aynı siyasi görüşe sahip olmak değil. Ticari kaygı, kişisel menfaat veya koltuğunu sağlamlaştırmak gibi her ne sebeple olursa olsun camiayı bölmek, siyasi görüşüne göre eleman istihdam edip işinde ehil olmayan insanlara görev vermek, siyaset tepki gösterir diye atması gereken adımları atamamak, ses çıkaramamak, tepki gösterememek... Yıllarca birikti birikti ve sonunda kendi taraftarının bile ızdırap çekerek yer yer utanarak izlediği bir takım çıktı ortaya.
                    There is no spoon...

Yorum

• Bu kadar yanlışın hangi birini düzelteceksin arkadaş kahkaha atmayıp da ne yapacaksın...

1-Atatürk solcu değil be kardeşim
                      2-Hitler de solcu değil be kardeşim tam aksine solcu düşmanı

Bu kulübü son 30 sene içinde solcu dediğiniz adamlar yönetmedi mi? Ne oldu onlar yönetince kupalara ambargo mu koyduk Avrupa'da finallere çıktık da haberimiz mi olmadı?

Sağcısı solcusu farketmez iki başkan hariç hepsi beceriksiz basiretsiz vasıfsız adamlardı kör müsünüz.. Hepsi günübirlik adamlar bırak 20 yıl sonrayı 5 hafta sonrasını öngöremeyen tipler..30 yılda sadece 2 kez doğru kadro kurdun ikisini de ertesi sene perişan ettin bu kepazeliği yaşatanlardan biri sizin solcu dediğiniz Sadri Şener değil mi? Efendim Sadri en azından ilk 4 e giriyordu diye gevezelik yaparsan sorunun da tam o yüzden kaynaklandığına gelmiş oluruz...En azından kötünün iyisi gibi yuvarlak laflar...

Kaç kez yazdık yazmaya da devam edeceğim...Göreve geldiğimde kulübü satacağım diyen bir adam çıkmadıkça kurtuluş yok YOK YOK YOK...Haaa ne satması kardeşim Trabzonspor sahipsiz değil o kadar da değil şeklinde memur kafasında mesnetsiz boş gururla yola devam diyecekseniz kazma yöneticilerle kazma hoca ve futbolcularla yolunuza devam edersiniz bizlik bişey yok...

Bidaha yazıyorum kulubü satacağız demeyen bir adamı ciddiye almayın ya da tüzüğü değiştireceğim Trabzonspor'un Anayasasını yazdıracağım demeyen adamı da ciddiye almayın...

Şirketleşmiş patronu olan bir kurumun içindeki bir belgenin üç beş soytarının elinde işi olmaz transferinden kimsenin haberi olmaz...Şirketleşmezsen kulübün belgesi sosyal medyada dolaşır rezil kepaze olursun...Satış işinin ciddiyetine dair bir örnek...

Bir de tabi mümkün olduğunca Trabzonluları kulübun kapısından içeri sokmayacaksın sağcı solcu farketmez hepsi aynı tip...Araplar Trabzon'a çok geliyormuş da rahatsızlarmış da kafaya bak kafaya...Ulan adam döviz getiriyor işte bozdurup alısveris yapıyor esnaf kazanıyor o esnaf o parayı yerse şehir kazanır yemezse ikinci dükkanı açar istihdam yaratır olmadı sağa sola borç verir ne olur para dolaşır ekonomi oluşur canlanır...Şunu idrak edemeyen adamların çoğunluk olduğu bir şehirde kurulmuş bir derneğe yerelden müsbet bir yönetici çıkar mı arkadaşım...

Mümkün olduğunca yabancı adam bu şehre bu kulübe yerlilerden daha faydalı olur...

Solcu güzellemesini bi zahmet bırakın adamı güldürmeyin siz solcular "kârın kaynağı emektir" safsatasına devam edin böyle daha komik oluyor...
                      En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 11.02.2018, 11:40.
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• sevindirici olan su dogru yerlerde tartısmalar acılmaya baslanmıs....konumuzu siyaset....alacagımız ders siyaset, saptama dogru....simdi konunun içine girelim....

oncelikle "sol" gorusun literatürel anlamı ile bizim düsündügümüz anlamı birbirine uymuyor, kastedilen sadece mevcut iktidarın karsıtlıgı sanırım, tarihssel anlmada hicbir zaman sosyalist bir rejim olmamıs ülkede bir klubun bunu basarması üstelik yonetimiyle basarması mümkün degil, devlet düsüncesi zaten sizi tarumar eder yasatmaz....

zaten belirtilen isimlerin de marx ın herhangi bir kitabının kapagını actıklarını dahi düsünmüyorum....

siyasetten bagımsız olmak mümkün mü peki?zor ama cok zor, tabii ki de imkansız degil herseyde oldugu gibi....acıkcası, trabzonspor gibi devrimci bir takımın bu kadar kolay siyasete teslim olması sehrin kimyasının degiştiginin acık gostergesi buradan sehri analiz edebiliyoruz....nasıl degismesin ki zaten? geri bırakılmıslık icin de fakirlik para kaynagı sıkıntısı üretimsizlik ve ekonomik problemler....sehiri buradan gorebiliriz daha net....

tüm bu sartlar icinde yoneticilerin siyaset icerisinden gelmeleri aslında cok olagan, aksini beklemek hata....

esas üzücü olan kısıma gelirsek, insanların siyasete bütünüyle batmıs bir klubun bu halini gormezden gelmesi yada bu durumu soylemeye cesaret edememesi yada budurumla uyutulması zaten hersey bu noktada ortaya cıkıyor....politika tartısmaları burada beliriyor; senin partin kotu benim partim iyi....kısır donguye giriyorsunuz ve zamanı ıskalıyorsunuz, korkunc birsey....

trabzonspor degil sadece trabzonda ülkede bu noktada....ar-ge yapamıyorsun, egitimci yetistiremiyorsun, modern teknikleri yakalayamıyorsun, kısır tartısma icinde debelenip duruyoruz....

bu gitsin, o gelsin falanca hoca daha iyi falanca oyuncu neden alınmadı vs vs....bu kısır donguyu bile tartısamıyorsun....

insanlara dogruyu soylemek, siyasetin cıkarlarına terstir....bu klup kendi degerlerine sahip cıkmadıgı, üretmedigi sürece siyesetcilerin elinde oyuncak olacaktır....bu denklemi billinçli yuttas cozecek baska yolu yok....

iyi forumlar....
                        ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kadar yanlışın hangi birini düzelteceksin arkadaş kahkaha atmayıp da ne yapacaksın...

1-Atatürk solcu değil be kardeşim
                          2-Hitler de solcu değil be kardeşim tam aksine solcu düşmanı

Bu kulübü son 30 sene içinde solcu dediğiniz adamlar yönetmedi mi? Ne oldu onlar yönetince kupalara ambargo mu koyduk Avrupa'da finallere çıktık da haberimiz mi olmadı?

Sağcısı solcusu farketmez iki başkan hariç hepsi beceriksiz basiretsiz vasıfsız adamlardı kör müsünüz.. Hepsi günübirlik adamlar bırak 20 yıl sonrayı 5 hafta sonrasını öngöremeyen tipler..30 yılda sadece 2 kez doğru kadro kurdun ikisini de ertesi sene perişan ettin bu kepazeliği yaşatanlardan biri sizin solcu dediğiniz Sadri Şener değil mi? Efendim Sadri en azından ilk 4 e giriyordu diye gevezelik yaparsan sorunun da tam o yüzden kaynaklandığına gelmiş oluruz...En azından kötünün iyisi gibi yuvarlak laflar...

Kaç kez yazdık yazmaya da devam edeceğim...Göreve geldiğimde kulübü satacağım diyen bir adam çıkmadıkça kurtuluş yok YOK YOK YOK...Haaa ne satması kardeşim Trabzonspor sahipsiz değil o kadar da değil şeklinde memur kafasında mesnetsiz boş gururla yola devam diyecekseniz kazma yöneticilerle kazma hoca ve futbolcularla yolunuza devam edersiniz bizlik bişey yok...

Bidaha yazıyorum kulubü satacağız demeyen bir adamı ciddiye almayın ya da tüzüğü değiştireceğim Trabzonspor'un Anayasasını yazdıracağım demeyen adamı da ciddiye almayın...

Şirketleşmiş patronu olan bir kurumun içindeki bir belgenin üç beş soytarının elinde işi olmaz transferinden kimsenin haberi olmaz...Şirketleşmezsen kulübün belgesi sosyal medyada dolaşır rezil kepaze olursun...Satış işinin ciddiyetine dair bir örnek...

Bir de tabi mümkün olduğunca Trabzonluları kulübun kapısından içeri sokmayacaksın sağcı solcu farketmez hepsi aynı tip...Araplar Trabzon'a çok geliyormuş da rahatsızlarmış da kafaya bak kafaya...Ulan adam döviz getiriyor işte bozdurup alısveris yapıyor esnaf kazanıyor o esnaf o parayı yerse şehir kazanır yemezse ikinci dükkanı açar istihdam yaratır olmadı sağa sola borç verir ne olur para dolaşır ekonomi oluşur canlanır...Şunu idrak edemeyen adamların çoğunluk olduğu bir şehirde kurulmuş bir derneğe yerelden müsbet bir yönetici çıkar mı arkadaşım...

Mümkün olduğunca yabancı adam bu şehre bu kulübe yerlilerden daha faydalı olur...

Solcu güzellemesini bi zahmet bırakın adamı güldürmeyin siz solcular "kârın kaynağı emektir" safsatasına devam edin böyle daha komik oluyor...
                          Yazının noktasına virgulune katılıyorum.
                          Hitler ve Naziler kendilerini sosyalist diye tanımladığı için öyle dedim.
                          Sol ideolojiyi benimsedikleri için değil.

Ve tekrar ediyorum.

İyi başkanlık yapan vardır kötü başkanlık yapan vardır
                          Ve bunun sagcilikla solculukla alakası yoktur.

Son 20 yılda Özkan Sümer dışında da iyi başkan hatırlamıyorum
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ağzınızı açında bir kelime edin yahu.

Gerekirse deyin ki "beraberlikler kötü değil en azından yenilmiyoruz" Bir şeyler deyin yani.

Neyi bekliyorlar, devam edilecekse neden seçime gitmiyorlar 5 kişi kulüp yönetmeye çalışıyorlar.

Gerçekten bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı hiç düşünmezdim.
                            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Usta başkan geldiğinde projeler havada uçuşuyordu tek bir çivi bile çakılmadı ama kendinin hissedarı olduğu a plus bir hastane inşaa etti ki vay babam vay. Hele birde oturduğu koltuk sayesinde üniversitesi için aldığı arazi var yok böyle bir şey!
                              Hadi be güzel kardeşim güzel güzel götürüyorsun amenna pekala Trabzonspor'a hezimetler dışında verdiğin ne?

Hacıosmanoğlu yine bu koltuk sayesinde devletten yüzmilyonlarca ihaleler kopardı verdiği ne? Hiç.

M. Ali Yılmaz bu koltuk sayesinde bakan oldu servetine servet kattı kargadan başka kuş tanımazdı tek adamcıydı ama kulübe bugün her gelenin krediler çektiği 2 tane tesis kazandırdı, yıllarca kulübü hiyeraşi düzenle doğru yanlış yönetti, dönemin şartları gereği kendi tabiriyle kulübün kasası cebiydi verdi verdi illaki geri aldı ama kimseye muhtaç bırakmadı, 90'lı yılların kadro jenerasyonunun temeli kendi döneminde atıldı, 4. başarısızlık denildiği dönemde doğru yanlış ipi çekildi.

Faruk Özak milyon kez eleştirmişim kendisini o'da koltuk sayesinde bakan oldu, başkanlığında kulübün yüzü yere düşmedi netekim sayesinde siyasetin merkezine girmiştir kulüp ama bu kepazeliklerin onda birini yaşatmadı kulübe.

Nuri Albayrak geldiğinde takım bitik durumda, ortada borsadan sebep hissedarlara ödenecek milyonlarca temerrüt vardı bişekil kulübü ayakta tuttu skor olarak başarısız sonuçlar alsada bugünü mumla aratır, 25 milyon borçla aldığı kulübü giderken sponsor anlaşması yaparak borçsuz devretti.

Sadri Şener çok güzel yapılanmaya gitti, camianın ağır topları nerdeyse sınırsız borçlanma yetkisi verdi bu fırsatı iyi kullandı 3 senede şampiyon olduk teneke parçasını alamadık dağıldık ve önüne gelene 5 milyon Euro furyası başladı batmanın sinyalleriydi bu netekim toparlayamadık uçuyoruz.

Özkan Sümer çok kez eleştirdim kendisini, aklı sıra kulübü kurtardığını sanıyordu, o zamana geri dönsem eleştirilerimin çoğunu yutarım, çok güzel jenerasyon yakaladı malum maç sonrası kendi kendine anlamlandırdığı saçma mevzu yüzünden adeta başkanlıktan kaçtı. Halbuki sanane Özkan dede onların hırsız düzenbaz olduğunu bilmeden mi geldin göreve? Belki Atay Aktuğa koltuğu bırakmasaydı kulüp borsa saçmalığına bulaşmayacak en azından kulüp bugün önüne gelene borçlanmayacaktı.

Atay başkan, Özkan hocanın jenerasyonuna ufak tefek rütuşlar yaptı 2 yıl zirveye oynadık fakat mali yönden sıçışın perdesini araladı.

Geçmişte Özkan hoca hariç göreve gelenler koltuk sayesinde güzel nemalandılar yine de iyi kötü kulübü ayakta tutmuşlar ama son gelenler süratle gidenleri aratmaya devam ediyor.

Yorum

• ya eleştirenler eleştirdiği konuda yüzde yüz haklı yalnız..

yalnız o gitsin bu gelsin çözüm mü..
                                bence değil..

ama şunu hesaplamadan konuşanlara hatırlatıyım..
                                Muharrem ustayı devirdiğimiz anda çok şey değişecek..

onu devirmek isteyenlerin felsefesini biliyormusunuz , size uyuyormu..
                                sonra yandım anam demeyin..bak benden uyarması..

halil şanlı..bu kulübe en büyük kötülük 2008 yılında yapılmaya başlandı(sadri şener ve transferleri)
                                kulüp batağa gidiyor..borç1,5e çıkacak..
                                Burak , Sosa ve birisi daha toplam maliyeti 300 trilyon

kaya çilingiroğlu..adaylardan celil hekimoğlunu dinledim..3 yıl kafaya oynamıyacaz sonra şampiyonluk vadetmiyecem ama kafaya oynayan bir takım iddiasında bulunuyorum deyince..
                                birde muharrem ustayı dinledim şampiyonluk vadediyor..celil hekimoğlunu destekleyin daha gerçekçi dedim..diyor..
                                ..........................
                                şuanda bulunduğumuz durum kötü tamam..
                                ama yeni gelenlerle bugünleri mumlar arayacaksınız bence(sadece kendi öngörüm)(belki tersi olur)
                                5.liği veya 6.lığı hakediyoruz,çünkü top oynamıyoruz..
                                top oynayacak kadro var başkan bunu iyi veya kötü belki biraz eksik yaptı..
                                yanlışları düzeltip doğruya doğru gidecez ve dahada iyi olacaz,çıkış yolu bu..
                                yık yeniden yap yık yeniden yap olmaz , kaybederiz..
                                takımın boyu çok uzun ve pas yapamıyoruz.
                                ............................

küçülerek büyüyecekler Sosa yı Burakı unutsunlar en kısa sürede elden çıkarılır..

........................

bence Muharrem başkan uyarılsın yaptığı hataları yapmaması için..
                                şu menajer davalarından uzaklaşsın..

..................
                                birde sadece niye başkan suçlu herkes özeleştirisini yapsın bence..

transfer dosyasına "Uğur" nickli arkadaş yazmış..
                                biz castroyu isterken burun kıvıranlar vardı diyor..gittik kuckayı aldık..

neoldu şimdi castroya buran kıvıran taraftar hiç suçlu değil dimi (buradakiler veya twittercılar)
                                herkes ak pak..

...............
                                hataları iyi analiz edelim ve hataları düzeltelim..

varmı Trabzonsporda eskiden oynamış futbol aklı olacak bir isim..

hami,alikemal,fatih reşitakçay,osman,ünal varmı kim var..başkan ne yapsın..
                                En son alperrr tarafından düzenlendi; 11.02.2018, 13:18.
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X