Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı oyuncuların transferine başkan gitmez söylemine pek katılmıyorum, gerekirse kulübün itibarını düşünerek gidilebilir. Hacıosmanoğlu da gidiyordu, Sadri Şener de. Lâkin koskoca Trabzonspor başkanının elinde telefonla transfer ettiği oyuncuyu çekmesi anlaşılır gibi değil...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yabancı oyuncuların transferine başkan gitmez söylemine pek katılmıyorum, gerekirse kulübün itibarını düşünerek gidilebilir. Hacıosmanoğlu da gidiyordu, Sadri Şener de. Lâkin koskoca Trabzonspor başkanının elinde telefonla transfer ettiği oyuncuyu çekmesi anlaşılır gibi değil...
      Yöneticilerimiz şov meraklısı. Biri mesela Yaptık OLDU yazmış. Şampiyon mu yaptın? En ufak şeyde şovunu yapmayan kalmıyor. Adamlar 2 sene şampiyon oluyor, avrupada oynuyor, pepeyi getiriyor bizimkiler kadar şov yapanı görmedim.

edit: videoyu şimdi gördüm
      En son Enisc tarafından düzenlendi; 07.07.2017, 02:07.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Merhabalar.Hocam başkanın gitmesi karizmatik açıdan iyi olmayabilir buna katılıyorum şöyle ki vezirin askerin ayağına gitmesi gibi bi rşey oluyor o açıdan baktığımızda.Fakat olaya iş gezisi olarak bakarsak saçma bir hareket değil hani hümanist açısından herkes eşit sonuçta ünlü bir filim yıldızı ameirkad aalışveriş sıradan bir merkezde gezip hayranınla selfi de çeker ne olacak ki? hea ama şimdi ticaret açısından bakıldığın da selfieyi sonraya saklasa daha iyi olabilir.Oraya temsilci yollasa daha iyi olabilir.İcraatını yaptı ama bu olayı çok showa dönüştürmemek lazım kişiselliştirmeden bunun seviyesini iyi ayarlamak lazım hadi ilk klub başkanlığı diyip geçiştirelim heyecanı var reklamını yapmak istiyor transfer aşamalarında da başkanı ve yönetimi olumsuz anlamda eleştirmek çok doğru bi rşey değil bence.Kişisel ego showa dönüşmemeli bu durum bu konuda da katılıyorum.+ bu futbolculara fazla özel muamele özel uçağın getirilmesi bu işin suyunun çıkması buna dikkat etmek lazım herhangi bir uçakla da gelebilir.ne bilim hani.Gelen futbolculara başbakan muamelesi yapmamak lazım bu da sıkıntı ama sırf bizim değil İstanbul takımlarında da sıkıntı bu durum misal görmemiş araplar olur ya mağazayı talan eder yamyam gibi o hesap.
        İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yöneticilerimiz şov meraklısı. Biri mesela Yaptık OLDU yazmış. Şampiyon mu yaptın? En ufak şeyde şovunu yapmayan kalmıyor. Adamlar 2 sene şampiyon oluyor, avrupada oynuyor, pepeyi getiriyor bizimkiler kadar şov yapanı görmedim.

edit: videoyu şimdi gördüm
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 07.07.2017, 03:31.
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancı oyuncuların transferine başkan gitmez söylemine pek katılmıyorum, gerekirse kulübün itibarını düşünerek gidilebilir. Hacıosmanoğlu da gidiyordu, Sadri Şener de. Lâkin koskoca Trabzonspor başkanının elinde telefonla transfer ettiği oyuncuyu çekmesi anlaşılır gibi değil...
          o kadar uğraştı el muayenesi bile yapabilir, insan kontrol etmek ister

Yorum

• Kucka transferi için sonsuz teşekkürler başkanım,
            tüm emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkürler,

bu transferin anlam kazanması için,
            takımın kafaya oynayabilmesi için,
            seni yemeye çalışan sözde Trabzonsporlular için,
            aynı kalite de 3 transfere daha ihtiyaç var,

var çünkü saha başarısı olmadan oralarda kalamazsın,

2-3 sene içerisinde kulübü maddi anlamda sorunsuz,
            imaj anlamında en üst seviyelere çıkaracağına inanıyorum,
            ama 2-3 sene kalabilmen için başarı şart,
            en azından bu sene Türkiye kupasını alabilirsen bu ivme ile hayalindeki Trabzonspor için şampiyonluklar için süre kazanmış olacaksın,aksi olursa yerler seni haberin olsun

Kucka için tekrar teşekkürler,çok güzel transfer
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kucka transferi için sonsuz teşekkürler başkanım,
              tüm emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkürler,

bu transferin anlam kazanması için,
              takımın kafaya oynayabilmesi için,
              seni yemeye çalışan sözde Trabzonsporlular için,
              aynı kalite de 3 transfere daha ihtiyaç var,

var çünkü saha başarısı olmadan oralarda kalamazsın,

2-3 sene içerisinde kulübü maddi anlamda sorunsuz,
              imaj anlamında en üst seviyelere çıkaracağına inanıyorum,
              ama 2-3 sene kalabilmen için başarı şart,
              en azından bu sene Türkiye kupasını alabilirsen bu ivme ile hayalindeki Trabzonspor için şampiyonluklar için süre kazanmış olacaksın,aksi olursa yerler seni haberin olsun

Kucka için tekrar teşekkürler,çok güzel transfer
              Selamlar abim, kulübümüzün ve takımımızın iyi olma dileklerine şüphesiz katılıyorum yalnız borç işi biraz sarpa sarmış durumda gelirin nerdeyse yarısı bankadan çekilen kredilerin faizine gidiyor ve biz bir futbolcu bonservisine 5-6 milyon euro verme yanlışlığına aynen devam ediyoruz gidişat felaket ötesi.
              Bir yönetici abimiz önümüzdeki 1 sene içinde borcun yarı yarıya düşeceğini söylemiş sohbet ortamında. bu, şu demek maksimum 700 milyon tl borç en kötü 400 milyon tl'ye inecekmiş nasıl ve neyle inecek ortada hali hazırda gelir getirici tek proje yok, avrupa kupalarından gelir yok, ligde kazanabileceğimiz paralar üç aşağı beş yukarı ortadayken sırf 50.yıl muhabbetine hoyratça davranmak nereye götürür bu kulübü.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selamlar abim, kulübümüzün ve takımımızın iyi olma dileklerine şüphesiz katılıyorum yalnız borç işi biraz sarpa sarmış durumda gelirin nerdeyse yarısı bankadan çekilen kredilerin faizine gidiyor ve biz bir futbolcu bonservisine 5-6 milyon euro verme yanlışlığına aynen devam ediyoruz gidişat felaket ötesi.
                Bir yönetici abimiz önümüzdeki 1 sene içinde borcun yarı yarıya düşeceğini söylemiş sohbet ortamında. bu, şu demek maksimum 700 milyon tl borç en kötü 400 milyon tl'ye inecekmiş nasıl ve neyle inecek ortada hali hazırda gelir getirici tek proje yok, avrupa kupalarından gelir yok, ligde kazanabileceğimiz paralar üç aşağı beş yukarı ortadayken sırf 50.yıl muhabbetine hoyratça davranmak nereye götürür bu kulübü.
                A.s. Fatihim,
                nasıl olacak inan ki ben de bilmiyorum ama başkana güvencim tam,
                zaten bu da yapamazsa kulübü düzlüğe çıkaracak başka bir başkan adayı da göremiyorum ben,
                tartışma götürür,çok renktaş karşı çıkacaktır, hepsine de saygı duyarım ama benim şahsi fikrim M.Usta nın son şansımız olduğu. Eleştirilecek çok şeyi vardır,hataları vardır,hepsine tamam ama kim gelecek te bundan daha iyi olacak,hayalimizdekini değil de gerçeği tek tek gözümüzden geçirelim, isim isim düşünelim bakalım kim gelecek. Allah göstermesin(TS cephesinden Allah göstermesin diyorum başkan seviciliği yapmıyorum) başarısız olursa bundan sonraki başkanımız Celil Hekimoğlu. Mevcut başkandan artısı ney sayın Hekimoğlunun. Var mı başka bir isim,şu olur diyeceğimiz isim bile yok. Şike sürecinde gördük ki sanıldığı kadar atarımız da yokmuş,sahip çıkanımız da,onun için ben umutla ve sabırla bu başkanı izleyeceğim,olacak ta inşallah,nasıl olacak diye soracaksın haklı olarak,hatta sormuşsun da bilmiyorum ama olacak.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  A.s. Fatihim,
                  nasıl olacak inan ki ben de bilmiyorum ama başkana güvencim tam,
                  zaten bu da yapamazsa kulübü düzlüğe çıkaracak başka bir başkan adayı da göremiyorum ben,
                  tartışma götürür,çok renktaş karşı çıkacaktır, hepsine de saygı duyarım ama benim şahsi fikrim M.Usta nın son şansımız olduğu. Eleştirilecek çok şeyi vardır,hataları vardır,hepsine tamam ama kim gelecek te bundan daha iyi olacak,hayalimizdekini değil de gerçeği tek tek gözümüzden geçirelim, isim isim düşünelim bakalım kim gelecek. Allah göstermesin(TS cephesinden Allah göstermesin diyorum başkan seviciliği yapmıyorum) başarısız olursa bundan sonraki başkanımız Celil Hekimoğlu. Mevcut başkandan artısı ney sayın Hekimoğlunun. Var mı başka bir isim,şu olur diyeceğimiz isim bile yok. Şike sürecinde gördük ki sanıldığı kadar atarımız da yokmuş,sahip çıkanımız da,onun için ben umutla ve sabırla bu başkanı izleyeceğim,olacak ta inşallah,nasıl olacak diye soracaksın haklı olarak,hatta sormuşsun da bilmiyorum ama olacak.
                  Hayırlısı abim, bundan sonraki başkanımız herhalde Özkan hoca olur

Yorum

• başkan burayı okuyorsan şu istinye üniversitesi reklamlarına para vereceğine klubun sosyal medya hesaplarını sponsorlu yapıp 2 3 milyon takipçisi olsa olmaz mı ?
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İstinye Universitesi ve Medical Park reklamları canımı sıkmaya başladı. Ikisiyle de henüz resmi bir anlaşma yok. Sadece MP ile görüşmeye başladık diye bi kap açıklaması var, o kadar.

İşin ilginç yanı çok fazla kişiden de ses çıkmıyor bu konuyla ilgili.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Sevgili Trabzonsporlular,

Aşağıda linki verilen anketi doldurmadan önce tüm ön yargılarınızı kısa bir süreliğine (en azından bu anketi tamamlayana dek) bir kenara bırakmanızı rica ediyorum. Uzun süredir damarlarımıza zerk edilen kutuplaşma zehri nedeniyle kaybetmiş olduğumuz objektiflik ve sağduyuyu yanımıza alarak cevaplayalım bu soruları. Ortaya çıkacak sonuca da hep birlikte bakarız. Buyrun:

Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• Organizasyon güzeldi. Merve'ye yapılan sürpriz gözlerimizi doldurdu Başkanım. Futbol sadece futbol değildir. Çok teşekkürler.
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• iyi hoş kucka için bizde dualar ettik ama adama demezler mi mbia yı neden yolladın ?

Yorum

• İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sevgili Trabzonsporlular,

Aşağıda linki verilen anketi doldurmadan önce tüm ön yargılarınızı kısa bir süreliğine (en azından bu anketi tamamlayana dek) bir kenara bırakmanızı rica ediyorum. Uzun süredir damarlarımıza zerk edilen kutuplaşma zehri nedeniyle kaybetmiş olduğumuz objektiflik ve sağduyuyu yanımıza alarak cevaplayalım bu soruları. Ortaya çıkacak sonuca da hep birlikte bakarız. Buyrun:

https://s.surveyplanet.com/HkwbWG9V-
                              tamamdır
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstinye Universitesi ve Medical Park reklamları canımı sıkmaya başladı. Ikisiyle de henüz resmi bir anlaşma yok. Sadece MP ile görüşmeye başladık diye bi kap açıklaması var, o kadar.

İşin ilginç yanı çok fazla kişiden de ses çıkmıyor bu konuyla ilgili.
                                Daha da ilginc birsey soylim mi adem bu forumda ki stadyum basliginda dedigin sponsorluk anlasmasi olmadigi halde stadimizin ismi hala medikal park olarak gozukuyor defalarca yazdigim halde hicbir yoneticiden de cevap alamadik sebebiyle ilgili..forum yoneticisisin su konuya bir el atsan madem sikayetcisin once burdan baslasak rahatsizligi gidermeye igneyi kendimize batirsak..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X