Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizimlede paylasabilirmisiniz bu tabloyu?
    kap da denetim raporu
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yazılan mutlaka doğrudur ama bir yılda 327 milyon ödenecek borca aklım ermedi hiç.Yaklaşık 100 milyon euro yapıyor.Bir kulübün bir yılda ödeyeceği borç nasıl 100 milyon euro olur?Yanlışlık olma ihtimali yok değil mi?Gerçekten böyleyse bu borcu bu külüp ödeyemez.Umarım sonumuz Kocaelispor gibi olmaz.
      Dostum bu veriyi borsaya açık şirketimizin bilançosundan aldım yani Kap'tan aldım...

Maalesef rakam doğru......

Yalnız azda olsa bazı gelirlerimiz var.. Bir kısmını bu yolla ödeyebiliriz....

Bir kısmını yeni sponsorluk anlaşmaları ve gelirler ile karşılayabiliriz..

Bir kısmını ise kısa vadeli borçları uzun vadeli hale getirerek ( borçlanma maliyeti olucak doğal olarak ) karşılayabiliriz.

Yani halledilir tabi ama zor bir süreç bizi bekliyor...

Paradan iyi anlayan ve kaynak bulabilen bir Başkana ihtiyacımız vardı. Zaten Muharrem Usta'ya oy vermemim en önemli sebebi bu mali tablodur....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizimlede paylasabilirmisiniz bu tabloyu?

buradan inceleyebilirsiniz arkadaşlar.......

Moralnizin bozulmasını istemiyorsanız fazla bakmamanızı tavsiye ederim

Yorum

• Twitter'da @TSerdarS daha ayrıntılı paylaşmış, genel hatlarıyla buraya aktarmak gerekirse;

Geçen yılın gelirleri ve yeni yönetimin öngördüğü yeni sezon gelirleri. Burada birisi ısrarla Trabzonsporun gelirinin 110-120 milyon olduğunu iddia ediyordu, işte resmi rakam: 82 milyon lira

Bu da geçen yılın gider tablosu ve önümüzdeki sezon için yeni yönetimin öngördüğü gider tutarı

Geçmiş yıllara ait transfer gelirlerinin toplamı

Geçmiş yıllara ait gelir kalemleri. TS Club geliri (Ticari ürünler lisans kiralama gelirleri) 500 bin lira bile değil. Soner'in iki aylık maaşı bile etmiyor.

En son gometra tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 08:50.

Yorum

• Başkanı ve yönetimi sonuna kadar destekliyorum. Ama kafama takılan bir husus var. Madem UEFA'dan ceza yiyeceğiz ve durum çok kötü. Neden forma göğüs, sırt, kol, şort vs. gibi sponsorluklar yapılmıyor. Yoksa durum o kadar vahim ki bunları yapsan bile bir işe yaramayacak mı?
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanı ve yönetimi sonuna kadar destekliyorum. Ama kafama takılan bir husus var. Madem UEFA'dan ceza yiyeceğiz ve durum çok kötü. Neden forma göğüs, sırt, kol, şort vs. gibi sponsorluklar yapılmıyor. Yoksa durum o kadar vahim ki bunları yapsan bile bir işe yaramayacak mı?
              sirt ve sort var
              gögüsü normalde stat ismini alan sirket ister, en azindan ilk yilinda, ondan su an verilmiyor olabilir
              ve evet bu sponsorluklar tek basina pek bisey degismez, ama damlaya damlaya göl olurmus

ve ayrica su uefa dan men cezasini unutun
              bukadar agir ceza yememiz imkansiza yakin, bu aksam uefa ffp yönetmeliklerini 4 saat okudum
              men cezasi cas dan gelen karara ragmen oyuncu alacaklarini ödemeyenlere var

ffp uymayana cezalar daha cok transfer, kadro kisitlamalari ve para cezalari. böyle 9 tür cezalandirma sistemleri var...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sirt ve sort var
                gögüsü normalde stat ismini alan sirket ister, en azindan ilk yilinda, ondan su an verilmiyor olabilir
                ve evet bu sponsorluklar tek basina pek bisey degismez, ama damlaya damlaya göl olurmus

bukadar agir ceza yememiz imkansiza yakin, bu aksam uefa ffp yönetmeliklerini 4 saat okudum

ffp uymayana cezalar daha cok transfer, kadro kisitlamalari ve para cezalari. böyle 9 tür cezalandirma sistemleri var...
                Geçen Twitterde okumuştum, önceki yönetim döneminde alınan Yatabare, Konstant, Cavanda, Waris, N'doye, Borceanu, Medyani, Bosıngwa, Cardozo ,Marko Marin, Belkelam, Douglas için bonservis ve ücretlerden oluşan tarihi geçmiş yaklaşık 20 milyon Euro acil ödenmesi gereken UEFA'lık borç mevcutmuş.
                "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sirt ve sort var

Bu konuda Mayıs 'a kadar zannedersem vaktimiz var....

Başkanımız öyle diyordu......

Bu vakte kadar kadronun maliyeti düşürülür ve sponsorluk anlaşmaları ve diğer yollarla borçta azaltılır ise finansal fair play bize fazla dokunmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• Trabzonspor gibi büyük paraların döndürülmesi gereken bir şirketi iho gibi birisine teslim edersen sonuç bu olur ama ne hikmetse ibra bile edildi.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu konuda Mayıs 'a kadar zannedersem vaktimiz var....

Başkanımız öyle diyordu......

Bu vakte kadar kadronun maliyeti düşürülür ve sponsorluk anlaşmaları ve diğer yollarla borçta azaltılır ise finansal fair play bize fazla dokunmaz diye düşünüyorum.
                      aynen öyle
                      hemde biz gs gibi sacma, ne olup olmayacagi belli olmayan projeler sunmayacagiz uefa ya ( hotelleri gibi)
                      bitmis stadyum, gicir tesisler ve yeni havalimaninin projesi yetisirse eminimki dhmi den may tesislerinin kamulastirilacagin dair güvence belgesi sunabiliriz

...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanı ve yönetimi sonuna kadar destekliyorum. Ama kafama takılan bir husus var. Madem UEFA'dan ceza yiyeceğiz ve durum çok kötü. Neden forma göğüs, sırt, kol, şort vs. gibi sponsorluklar yapılmıyor. Yoksa durum o kadar vahim ki bunları yapsan bile bir işe yaramayacak mı?
                        ucuza gıtmesını ıstemıyordur. bu durumla ılgılı kaygılarını soylemıstı baskan.

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 2 sa.2 saat önce</small>
                          TS'de TS Club, Bilgi İşlem, Güvenlik, Ulaşım ve Çim sahada görev yapan 11 kişinin Trabzonspor'la olan ilişkisine toplu olarak son verildi.

Güzel şeyler yapıyor başkan vizyonsuzları tek tek temizliyor..
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Transfer yasağının kokusunu alınca bakalım ne kadar yardımcı olabilecek Hami beyefendi size. Ucuz ama etkili kaç isim önerebilecek acaba size. İnşallah bir yasak falan almayız. Yoksa iho gibi seneye dördüncü hocayı değiştirmiş olacaksınız...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transfer yasağının kokusunu alınca bakalım ne kadar yardımcı olabilecek Hami beyefendi size. Ucuz ama etkili kaç isim önerebilecek acaba size. İnşallah bir yasak falan almayız. Yoksa iho gibi seneye dördüncü hocayı değiştirmiş olacaksınız...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Yönetimin Hami'ye 100% inanarak bu hamleyi yaptigini zannetmiyorum. Anlasmasida büyük olasilikla sezon sonuna kadardir. Ya Sadi hoca devam etmek istemiyordur, yada yönetim üzerindeki hoca baskisini en azindan sezon sonuna kadar ertelemek istiyordur. Nede olsa Futbolcu ve hoca tüketimi, Trabzonspor taraftarinin afyonudur

Ama finansal gücüne göre bir transfer politikasi yerlestirmek, ilk oranda yönetimin isidir. Transfer sadece hocanin yürüttügü bir konu olmamali...
                              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• 1. gün: Muharrem Usta seçilir
                                2. gün: Tüm borçlar ödenir
                                3. gün: Tüm takım değiştirilir. Full kalite futbolcular gelir. Lucescu gelir, gün içerisinde yetersiz görülür, Mourinho ile sözleşme imzalanır
                                4. gün: Kartal'daki binaların inşası tamamlanır, stad açılır, müze tamamlanır, sponsorluklar yapılır, 500 milyon € gelire kavuşulur
                                5. gün: Türkiye'de ve Avrupa'da şampiyonluklar yaşanır
                                6. gün: Uzaya çıkma projesi tamamlanır
                                7. gün: Rüyadan uyanılır. Bırakılan enkazın kaldırılması için süreye ihtiyaç vardır
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X