Git bu takımın yakasından düş artık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özkan Sümer | 12. Başkan
Daraltma
X
-
Yeter artık gına geldi bu adamdan.
Geldim, gördüm, gidecem(Ts yüzünden) bu adam hala kulüpte. Kimleri gönderdi, bi bunu gönderemediler. Diktatör maşallah.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Çok yerinde bir başlık Korayhan.
Bu hegamonyanın kaynağı nedir çok merak ediyorum.
Ersun Yanal'ı gönderdiler, Samet Aybaba'yı getirdiler.
Sanıyorum yalnızca Trabzonspor'da varolan bir makama sahip kendisi.
Yerli güruhun temsilcisi, kabilemizin doğal lideri."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
Ersun Hocanın yapamadığı işi Samet hocanın yapabileceğini düşünen, attan inip eşeğe binmeyi tercih eden, yaptığı bütün iyi hamleleri bir ayda silen, futbolu o seneler oynadığı için hala işlerin 1975teki gibi gittiğini zanneden vizyonsuz Trabzonspor yönetimi, LÜTFEN DEFOLUN GİDİNSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
Yorum
-
İlk olarak Ömer ERKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümere Laf Edecek Hale Geldik Sakin Olalim Arkadaslar

Yorum
-
20 topçu getirir 2 si iyi çıkar, haklısın...İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArada iyi seylerde yapiyor Özkan hoca, tel örgüleri kaldirmak, iyi futbbolculari Trabzonspora ve Türk futboluna kazandirmak gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum