Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Top tutması, dağıtması güzel işler çıkardı bugün.

Yorum

• bu adam günde 1 paket sigara içiyor başka açıklaması yok
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Takımın forveti ama sahada golü düşünen belki de son oyuncu. Golcü dediğin bencil olur. Her zaman ilk olarak golü düşünüp, pozisyon elverişli değil ise yanındakilere oynar. N'Doye 13 maçta 1 gol atabilmesini umursamayıp etrafına servis yapmayı, top tutmayı kendisine öncelik edinmiş. Bu kafa yapısıyla 2. ligde bile 10 gol atamayacağına inanıyorum. Burak gibi her pozisyonda golü düşünen adamdan sonra biz ne günah işledik de böyle bir adam musallat oldu anlamış değilim.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Noolmus bu adama bildigin defans ortasaha falan gibi oynuyor forvetle alakasi yok bu kadar mi dustun be adam o korner noktasindaki terlemis halini gordumya tamam dedim emekli olmasi lazim bu adamin.
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• bu adam forvet hariç heryerde oynar
            sağ açıkta ya da çift forvetin sağında zaman zaman süre alırsa yararlı olur
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• Kemik yaşı hesaplansın.

Loading %61..

Yorum

• biraz daha diri hareketli hızlı olsa tam aradığımız orta saha oyuncusu
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Napıyorsun sen usta?

Yorum

• mucadele edıyor hakkını yıyemeyız takım yardımcı olmaya calısıyor tam bır takım oyuncusu gıbı hareket edıyor fakat bir santrofor gibi hareket etmıyor ceza alanı ıcınde bıle pas atacak arkadasını arıyor buda onun golcu olmasının en buyuk engeli.. kendıne olan guvenınımı kaybetmıs yoksa baska bır sıkıntısı mı var bılmıyorum ama acil birseyler yapılmalı yapılamıyorsa gonderılmeli damdoy a verılen sansın yarısını bıle vermedık yatabareye
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• son güzel kontrata imza atıp emekliliğin keyfini çıkarıyor.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son güzel kontrata imza atıp emekliliğin keyfini çıkarıyor.
                        bencede halbuki adamin 2010 lardan pesindeydik ama merak ediyorum simdi ne yapacak diye. Kendini kasmadan formayi teslimmi edecek sonra Katarami
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bu afrikalı oyuncular mental açıdan oldukça kötü.kopenhang da 100 bin avroya oynarken bir anda rusya ve türkiye maceralarında dolar milyoneri oldu.

haliyle saldı kendini.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Hugo Rodallega Martinez geldi artık kulübede oturacak hali yok en kötü kiralık gönderilmeli
                            https://www.saltanatmt2.com.tr/
                            https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                            https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Damdoy varsa Damdoy oynar

Yorum

• Git artık git şu takımdan !! Yüzünü görmeye tahammül edemiyorum ! Her faul yaptığında her pozisyon harcadığında kamera buna zoom yapıyor her seferinde de pişmiş kelle gibi sırıtıyor ya çıldırıcak gibi oluyorum. İlk defa bi topçudan bu kadar nefret ettim

Defol defol kış kış kış

Yorum

Yükleniyor...
                                X