Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte bu atmaya devam etki taliplerin çıksın..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte bu atmaya devam etki taliplerin çıksın..
      Bizdeki sorun ne acaba diye düşünmüyoruzda gol atsın talibi çıksın diye düşünüyoruz,valla ben waris,yatabare,ndoye gibi adamların gittikleri takımlarda başarılı olduklarını görünce üzülüyorum.

Yorum

• Ndoye 11e yerleşti şansa da olsa (adama çarpıp yön değiştirdi) golünü attı inşaallah böyle devam ederde bonservisini alır Sunderland
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Seneye dönsün, iyi bir hoca eşliğinde işimizi görür.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sunderland sene sonu alır diye düşünüyordum sağolsun haftalardır oyuna sonradan girip bi cacık yapamıyor, birşey değil koca takım kümeye düştü. Belki championshipde forma bulacağı takımlar vardır anca öyle satarız.
            En son Berkan tarafından düzenlendi; 06.05.2016, 22:59.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu adamı satabilecek miyiz acaba.. Satarız da çok ucuza gider diye düşünüyorum umarım yanılırım.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sunderland sene sonu alır diye düşünüyordum sağolsun haftalardır oyuna sonradan girip bi cacık yapamıyor, birşey değil koca takım kümeye düştü. Belki championshipde forma bulacağı takımlar vardır anca öyle satarız.
                Küme düşmedi Sunderland.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İşimizi görür ama satılacaksa sakınca yok.

Yorum

• Ersun Hoca ne düşünüyor acaba hakkında

Yorum

• umarim cinden alici buluruz
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Maaşı 1,5 milyona düşürsün devam etsin.

Yorum

• 2018 yılına kadar kontratı var. Ne yapıp ne edip elden çıkarmamız ya da maaşında indirime gitmemiz lazım. Yılda 2.5 Milyon Euro, toplam 5 Milyon Euro...

Yılda 7.5 toplamda 15 milyon TL Maliyet... UEFA'nın bütçe kısıtlaması sonrası çok büyük bir rakam. Yönetim buna göz yummayacaktır.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bu adam elimizde patladı
                            İnş uygun fiyatlara elden çıkarılır. Bedava bile elden çıkarılsa 2.5 milyon € kulfetten kurtaririz

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• 2.5 milyon € değilde 1.5 milyon euro alsaydı çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
                              Adamın resmen basireti bağlandı. Becerip tek bir gol bile atamadı koca ilk yarıda.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Bu herife bildiğin uyuz oluyorum ya.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X