İşte bu atmaya devam etki taliplerin çıksın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dame N'Doye
Daraltma
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte bu atmaya devam etki taliplerin çıksın..
Yorum
-
Sunderland sene sonu alır diye düşünüyordum sağolsun haftalardır oyuna sonradan girip bi cacık yapamıyor, birşey değil koca takım kümeye düştü. Belki championshipde forma bulacağı takımlar vardır anca öyle satarız.En son Berkan tarafından düzenlendi; 06.05.2016, 22:59.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunderland sene sonu alır diye düşünüyordum sağolsun haftalardır oyuna sonradan girip bi cacık yapamıyor, birşey değil koca takım kümeye düştü. Belki championshipde forma bulacağı takımlar vardır anca öyle satarız.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
2018 yılına kadar kontratı var. Ne yapıp ne edip elden çıkarmamız ya da maaşında indirime gitmemiz lazım. Yılda 2.5 Milyon Euro, toplam 5 Milyon Euro...
Yılda 7.5 toplamda 15 milyon TL Maliyet... UEFA'nın bütçe kısıtlaması sonrası çok büyük bir rakam. Yönetim buna göz yummayacaktır."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bu adam elimizde patladı
İnş uygun fiyatlara elden çıkarılır. Bedava bile elden çıkarılsa 2.5 milyon € kulfetten kurtaririz
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum