Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    23 sayfa oldu hala gol atamadı
    Haahahahaha Çok iyiydi

Üşenmedim Teofilo başlığına baktım. 255. sayfaya gelindiğinde atmış. Az sabır

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bunu da sayfaları gezerken gördüm. Soner abi

İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya, Fransa, Brezilya ligleri ile UEFA Avrupa ligi ve şampiyonlar ligine dair konuların değerlendirildiği forum bölümüdür...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haahahahaha Çok iyiydi

Üşenmedim Teofilo başlığına baktım. 255. sayfaya gelindiğinde atmış. Az sabır
        Uuu baya fenaymış o desene. Aradan zaman geçince nasılda unutmuşum. Bana sorsan Teo 30. Sayfalarda gol atmıştır derdim .d
        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Bu arkadaşın attığı golle kümede kalacağız inşallah, az daha sabır.

Yorum

• gol yada goller atacak.buna şüphem yok.
            TEKKEBALL

Yorum

• senden çok ümitliydim, bize gelen tutuluyor nedense anlamadım , bi cardozo yardı geçti
              inşallah patlama yaparsın seni çok beğeniyordum çünkü

Yorum

• Takım kötü olduğu için bu adamda kötü görünüyor lakin rakiplerde olmayan ikili bizde var buna inanın.Bugün Cardozo ve Ndoye ikilisini üç İstanbul takımına koysan sırıtmazlar.

Yorum

• Bence kanatsız çift forvet oynamalıyız. 4-4-2 olacak ama kanatsız. nasıl olsa orta açan hiç kanatımız yok. orta 4 lü : ekici, marin, okay , mbia.
                  Cavanda ve Constant gider gelir. kanatlar çıkınca mbia defansı 3 ler 3-5-2 ye döner takım. ve daha fazla baskı kurarız. GÜZEL RÜYAYDI AMA KABUL EDELİM
                  https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence kanatsız çift forvet oynamalıyız. 4-4-2 olacak ama kanatsız. nasıl olsa orta açan hiç kanatımız yok. orta 4 lü : ekici, marin, okay , mbia.
                    Cavanda ve Constant gider gelir. kanatlar çıkınca mbia defansı 3 ler 3-5-2 ye döner takım. ve daha fazla baskı kurarız. GÜZEL RÜYAYDI AMA KABUL EDELİM
                    Bence de. Everton'da 4-4-2 oynamaya baslayali cok basarilar. Lukaku ve Kone. Arkalarinda McCarthy, Gareth Barry, ve Barkley. Deulofeu'da serbest olarak forvetlerin arkasinda.

Bizde ayni sekilde. Cardozo ve N'Doye. Arkalarina Mbia, Medjani, Okay/Ekici. Marin serbest forvet arkasi.

Yorum

• Şanssız ama takım oyununa cok net katki veriyor saga sola deplase oluyor pas almaya geliyor.
                      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Durumu hiç normal değil. 12 haftada gol atamamasını geçtim, kaleyi bulan bir şut attığını da hatırlamıyorum...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tomas Jun II

Devre arası Çin'e gitsin
                          Jun'dan özür diliyorum.Böylesi gelmedi

Yorum

• Şimdi senin aklında bazı sorular vardır.

1- Gol nedir?
                            2- Gol nasıl atılır?
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Samimi soyluyorum gol atmasi degil, sahadaki hantal, isteksiz hali cildirtiyor.

Mario Gomez kadar maliyeti olan oyuncunun bu kadar kotu oynamasi kabul edilemez. Sanirim kafasinda futbolu bitirmis cunku 4-5 sene onceki halini de biliyoruz. Maalesef Augustine lanetimiz suruyor, nasil beceriyoruz bilmiyorum ama zenci golcu tercihlerimiz hep yanlis oluyor, her defasinda dunyanin en uyuşuk zenci golcusunu alip getiriyoruz.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 100 günde 12 maç oynandı ve gole en çok penaltıda yaklaştı

Şaka gibi yahu sinirlerim bozuldu. Siyahi Umut diyeceğim sen koşmuyonda bu ara. JunDoye seni

Haftaya şikecilere sallıyorumuş bi tane. O günden sonra bir daha asla gol atmaz herhalde
                                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.11.2015, 19:33.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X