Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu şekil olmaz...

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut Bulut da bizde aynı şeyleri yapsın diye vardı ve İyide yapıyordu , onunda gol vuruslarinda sorunu vardı , Umut kötüydü diyen yok zaten bizden sonra nereye gittiğine bakmak yeterlidir bu konuda ...

neden illa ikisinden biri olsun ki , sahada 2 sininde olması gerekiyor

Mbia okay
      N'doye Ekici marin

Cardozo

bu şekilde da iyi bir ofansif yapıya sahip oluruz bence ..
      Hala ayni fikirdeyim ...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Nasıl forvetsin sen aga?

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasıl forvetsin sen aga?
          kadroda olması gereken ama yardımcı forvet olarak olmasi gereken bi forvet türü.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Benim için en anlamlı numarayı giyiyorsun 14=golcü benim gözümde, kendini toparla dostum...
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Arkadaki sayfada Yatabare'yi hakaret etmisim. Kendisinden ozur diliyorum.

Isaaaaaaaccccccc Promiseeeeeeeee

Yorum

• Arka sayfalarda 3 mac 0 gol dedim, simdi 4 mac 0 gol.....bi taraftarda cikmis , sacini boyasin düzelecek demis ...... Yatabare bu kadar sans tani en az 1 atmisdi.
                Ceza sahasina orta yapiyoz , adam yok. Nasil bi forvet anlamadim.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Yorum

• Çok ayarsiz yorumlar yapılıyor , ne olsun istiyorsunuz ki ? Geldiği gün Cardozo yu satiyordunuz, neymiş gol atamamis, Bi gidin işinize be böyle elestırı mi olur , illa gol atacak diye bir sey yok biri bozar biri atar , istediği gibi dikine iyi ara pası gelirse N'doye de atar , 2 maçta adam asmanin anlamı yok Bu adam eğer ortasahaya top almaya geliyorsa orda bi sıkıntı var demektir adama ara pası atacak adam işini yapmıyor , duvar olacak adam işini yapmıyor demektir .

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nietzsche

Yorum

• Şu insafsız yorumlara bak.

Gol atamadıysa atamadı.
                    Yusuf ilk hafta saçmalamasa Bursa maçında 1 gol 1 asisti vardı.
                    bjk maçında çok çok iyi oynadı nitekim asisti de harikaydı.
                    bu maçta ise takım olarak uyuduk ve o da takıma uydu olur böyle maçlar

Waris son maçında çok şık gol atmış burdakilere sorsan 1 metreden atamaz! çok iyi biliyoruz ya

Yorum

• Çok umutluydum kendisinden ama maçlarda resmen uyuyor bu be. Bir an önce uyandırmalı Şota bunu.

Yorum

• Öncelikle şunu söyleyeyim. Cardozonun olduğu bir takıma aldığın ikinci forvet Falcao olmadıkça Cardozo oynar.

Ancak Ndoye ye , Cardozonun yokluk dönemlerindeki gibi çok gereksiz eleştiriler yapılıyor. Adam santrafor ve 4 maçta daha bir kez pozisyona sokabildik herifi. ( penaltıyı saymıyorum ) Yani şu an için bizim takımın forvetine kimi koysan daha fazlasını veremez. Çünkü genel olarak pozisyon bulmakta zaten zorlanıyoruz. O nedenle şimdiden çok yoğun eleştiriler yanlış bence.

Benim canımı sıkan ikinci forvet pozisyonu içinde yetersiz görüntüsü olması. Du bakali, hayırlısı.
                        En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 09:58.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Mario Gomezin maliyeti neydi bilemiyorum ama Ndoyeden kat kat daha iyi bir futbolcu olduğu kesin forvet transferinde hata yaptığımızı düşünüyorum kariyerinde danimarka ligi dışında bir başarısı bulunmayan bir adamı yıldız diye aldık 5 maçta 5 gol atan 35'lik Etoyu izleyin neden böyle söylediğimi anlarsınız.
                          En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 10:14.

Yorum

• bjk maçında gayet iyiydi.
                            bu maç saçmaladı resmen
                            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• galatasaray maçında da gol atamazsa sözleşmesi fes edilmeli

Yorum

• anaa kayseri macında oynadımı ndye ??? butun macı seyrettım kendısıne hıc denk gelmedım ??
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Yükleniyor...
                                X