Bu şekil olmaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dame N'Doye
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bulut da bizde aynı şeyleri yapsın diye vardı ve İyide yapıyordu , onunda gol vuruslarinda sorunu vardı , Umut kötüydü diyen yok zaten bizden sonra nereye gittiğine bakmak yeterlidir bu konuda ...
neden illa ikisinden biri olsun ki , sahada 2 sininde olması gerekiyor
Mbia okay
N'doye Ekici marin
Cardozo
bu şekilde da iyi bir ofansif yapıya sahip oluruz bence ..
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nasıl forvetsin sen aga?
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Çok ayarsiz yorumlar yapılıyor , ne olsun istiyorsunuz ki ? Geldiği gün Cardozo yu satiyordunuz, neymiş gol atamamis, Bi gidin işinize be böyle elestırı mi olur , illa gol atacak diye bir sey yok biri bozar biri atar , istediği gibi dikine iyi ara pası gelirse N'doye de atar , 2 maçta adam asmanin anlamı yok Bu adam eğer ortasahaya top almaya geliyorsa orda bi sıkıntı var demektir adama ara pası atacak adam işini yapmıyor , duvar olacak adam işini yapmıyor demektir .
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nietzsche
Yorum
-
Şu insafsız yorumlara bak.
Gol atamadıysa atamadı.
Yusuf ilk hafta saçmalamasa Bursa maçında 1 gol 1 asisti vardı.
bjk maçında çok çok iyi oynadı nitekim asisti de harikaydı.
bu maçta ise takım olarak uyuduk ve o da takıma uydu olur böyle maçlar
Waris son maçında çok şık gol atmış burdakilere sorsan 1 metreden atamaz! çok iyi biliyoruz ya
Yorum
-
Öncelikle şunu söyleyeyim. Cardozonun olduğu bir takıma aldığın ikinci forvet Falcao olmadıkça Cardozo oynar.
Ancak Ndoye ye , Cardozonun yokluk dönemlerindeki gibi çok gereksiz eleştiriler yapılıyor. Adam santrafor ve 4 maçta daha bir kez pozisyona sokabildik herifi. ( penaltıyı saymıyorum ) Yani şu an için bizim takımın forvetine kimi koysan daha fazlasını veremez. Çünkü genel olarak pozisyon bulmakta zaten zorlanıyoruz. O nedenle şimdiden çok yoğun eleştiriler yanlış bence.
Benim canımı sıkan ikinci forvet pozisyonu içinde yetersiz görüntüsü olması. Du bakali, hayırlısı.En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 09:58.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Mario Gomezin maliyeti neydi bilemiyorum ama Ndoyeden kat kat daha iyi bir futbolcu olduğu kesin forvet transferinde hata yaptığımızı düşünüyorum kariyerinde danimarka ligi dışında bir başarısı bulunmayan bir adamı yıldız diye aldık 5 maçta 5 gol atan 35'lik Etoyu izleyin neden böyle söylediğimi anlarsınız.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 10:14.
Yorum
Yorum