Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünkü maçta kendisi yerine Rodallega ya da Burak olsa çok farklı kazanabilirdik diyor herkes. İlk başta düşününce doğru gibi geliyor kulağa; fakat burada farklı bir noktadan bahsedeceğim.

Dün kendisine atılan havadan-yerden tüm topları aldı ve takım arkadaşlarına (ağırlıklı olarak Yusuf'a) servis yaptı hep. Rodallega ve Burak bu işi bu kadar iyi yapamıyorlar. Hal böyle olunca orta saha ve forvet arası mesafe de kısaldı, hücumlarımız daha organize hale geldi.

Ben en başından beri keşke bize hemen L. Moskova sonrası gelseymiş diyorum. Oyuncu tipi olarak tam aradığımız forvet aslında ama fizik kalitesinin günden güne düşmesi, sürekliliğinin önüne geçiyor.

Elbette bundan sonra forvette kendisi oynasın diye yazmıyorum bunları ancak Rodallega ya da Burak'ın oynayacağı ilk maçta buna dikkat edeceğim. Umarım sırtı dönük top alma ve arkadaşlarına servis yapma meselesinde Ndoye kadar efektif olur bu iki oyuncu da. İşte o zaman dün akşamki hücum varyasyonlarını yapmaya devam edebiliriz.
    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir pozisyonda havada dört beş saniye asılı kalıp bir topu indirdi
      Rakip stoperin kafa ile alabileceği topları bu abimiz göğüsüyle stop ediyor.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dünkü maçta kendisi yerine Rodallega ya da Burak olsa çok farklı kazanabilirdik diyor herkes. İlk başta düşününce doğru gibi geliyor kulağa; fakat burada farklı bir noktadan bahsedeceğim.

Dün kendisine atılan havadan-yerden tüm topları aldı ve takım arkadaşlarına (ağırlıklı olarak Yusuf'a) servis yaptı hep. Rodallega ve Burak bu işi bu kadar iyi yapamıyorlar. Hal böyle olunca orta saha ve forvet arası mesafe de kısaldı, hücumlarımız daha organize hale geldi.

Ben en başından beri keşke bize hemen L. Moskova sonrası gelseymiş diyorum. Oyuncu tipi olarak tam aradığımız forvet aslında ama fizik kalitesinin günden güne düşmesi, sürekliliğinin önüne geçiyor.

Elbette bundan sonra forvette kendisi oynasın diye yazmıyorum bunları ancak Rodallega ya da Burak'ın oynayacağı ilk maçta buna dikkat edeceğim. Umarım sırtı dönük top alma ve arkadaşlarına servis yapma meselesinde Ndoye kadar efektif olur bu iki oyuncu da. İşte o zaman dün akşamki hücum varyasyonlarını yapmaya devam edebiliriz.
        Burak'ta da var aslında o özellik ama son maçlarda hiç kullanmadı. İlk haftalar o işi iyi yapıyordu. Ndoye kadar olmasa da o tarz oynamayı becerebilir. Rodallega ise o tarz oyuncu değil.

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünkü maçta kendisi yerine Rodallega ya da Burak olsa çok farklı kazanabilirdik diyor herkes. İlk başta düşününce doğru gibi geliyor kulağa; fakat burada farklı bir noktadan bahsedeceğim.

Burak'ta da var aslında o özellik ama son maçlarda hiç kullanmadı. İlk haftalar o işi iyi yapıyordu. Ndoye kadar olmasa da o tarz oynamayı becerebilir. Rodallega ise o tarz oyuncu değil.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kesinlikle. Bazen "o oynasın bu oynamasın" derken o oyuncuların hangi özelliklerde olduğu ve neleri yapabildiğini de düşünmek gerekiyor.
            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• bu maç tamam da deplasmanda bu baskıyı bizim takım yiyor, rakip daha enerjik oluyor, futbol böyle. düşünsene olcay bero ndoye'yi önde, atak yapamayız. kanatlarda castillo bongondo olsa savruk bir takım olur, iyi performans lazım. mecbur tek başına iş yapan tehlike yaratan, baskıyı kıracak forvet lazım oluyor. her türlü oyuna az çok uyum sağlayacak, iş yapacak adamlar lazım kritik yerlerde başka türlü olmuyor.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Denayere karşı Drogba gib geldi adam gözüme harbi. Yusuf Damdoyla oynayınca daha verimli oluyor o kesin
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Iyi isler yapti. Cok ilginc bir oyuncu.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yahu su adam 10 macta ilk 11 ciksin 10 tane gol atamaz bu takim duran top ve uzaktan atilacak sutlar disinda pozisyona girmemiz mucize olur bu kadar yavaş bir oyuncunun hele hele bütün spor dallarinda yasanan hız ve patlayaciliktan sonra mumkun değil kadroya girsin seneye elveda damdoy

Yorum

• Ben de dün beğenenlerdenim. Gsyi ve Çorum'u ayrı sevdiği kesin Ayrıca dün iyi olmaktan ziyade diriydi de. Ndiaye'nin kart görmesine neden olan pozisyon eski N'doye'un başarabileceği bir pozisyon değildi.
                        TRABZON SPOR

Yorum

• dam doy iyi top tutuyor zaten onun dışında kazma gerçekçi olmak lazım
                          İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesinlikle katılmıyorum. Onlar olsaydı ileride top tutamadığımız için bu kadar baskın oynayamazdık, bu kadar sağlam duramazdık. 2 stoperi de mahvetti adam, takıma nefes aldırdı.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• burak oynar atar da ben katılmıyorum bu maçta rodegella olsa daha çok gol atardık
                            İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak olsa yokları oynar, maç bizim yarısahada geçerdi. Burak futbolu bırakmış
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• ndoye GSye karsi iyi oynadi bence. Burak veya Roda olsaydi bence daha cok baski yerdik.
                              Ama su gercekki, ndoye oynarsa takimiz sor gol atiyor, yani kanatlar gol atmasi lazim ( Yusuf veya Castillo )
                              bence ndoye Burakla birlikte ikili forvet oynarsa, hem cok gol atariz hemde cok top tutariz önde.
                              Tek forvet oynarsak bence roda oynamasi lazim ozaman

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burakta var mı?.adam topu kontrol edemiyor daha neyine sırtı dönük oynasın ?
                                pas atamaz
                                sırtı dönük oynayamaz
                                top kontrol edemez
                                hava topu alamaz
                                ...ona veya takıma değil en çok yazıcı'ya acıyorum boş yere koşmuş oluyor ekranlarda..
                                halbuki az topu bilen forvet yazıcıyı çok farklı bir seviyeye getirir
                                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

Yükleniyor...
                                X