Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi fikir

tek soru onlarda ndoye istiyor mu?
    bizimkinin orayi istemesinin pek bi degeri yok aslinda
    Taraftarla bağı varsa isterler. Kadrolarına baktım bayağı yaşlı oyuncu var özellikle savunmada. Hücum nispeten genç belki tecrübeli bir isim isterler.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çin pazarında istiyen çıkar mı acaba elden çıkarmak gerek. Performansı aldığı maaşın çok altında.

Yorum

• Koyunun olmadigi yerde keciye Abdurrahman Celebi derler.Ligin en iyi 20.forveti..
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çin pazarında istiyen çıkar mı acaba elden çıkarmak gerek. Performansı aldığı maaşın çok altında.
          Çin Bölgesel Amatör Ligi falan yok mudur oraya gitsin.

Yorum

• Piyasası bulunur, gider büyük ihtimal.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bitik ya Bitik, cinde arabistanda da oynayamaz. Veteran liginde hami mandiraliyla oynar.

Yorum

• N'Doye'u 11'de tek santrafor olarak oynatmak ben gol atmak istemiyorum demektir. Ligin ilk yarısında bunun ceremesini yeteri kadar çektik...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu maç için yararlı oldu ama önününe düşen topa çocuk gibi kayarak vurmayacak santrafor. kontrol et, boş köşeye vur işte.

Yorum

• Rezildi. Bu bir, önazi iki

Yorum

• Rodegella da N'doye da fizik açıdan çok yetersiz.Hoca da bunu görüyor.Fakat şunuda görüyor:Takımda ayağında top tutan,top indiren kimse yok N'doye dışında.Ezberlenmiş hücuma çıkış planlarımız da yok.Doğaçlama bir oyun anlayışımız var.

Bu takım N'doye ile ilerde top tutmak zorunda.Çünkü güçlü bir oyun anlayışı yok.Diğer türlü rakip hata yapacak Rodegella gol atacak,bunu bekleyemeyiz.Böyle tüm bir maç geçmez.Beğensek de beğenmesek de bu oyun anlayışı ile tek çare N'doye.

Yorum

• Tam bir hayvan. Bu kadar iyi top indiren bir oyuncu daha önce görmemiştim ya da hatırlamıyorum. Rakip stoperin kafaya çıktığı topları bu abi göğüsüyle stop ediyor. Seneye daha iyisi lazım tabi. Hocanın işi de zor Hugo ve Damdoy'un ikisinden de tam istediğini alamıyor, o da kendi görüşüne göre Damdoy'u oynatıyor ki doğrusu da bu bence.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Belki kaleye vurmayı denese gol atabilir. Akhisar maçında olmuştu
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Gol atmayi kafasinda bitirmiş bence. Bu kadar golden uzak bir forvet hatirlamiyorum. Denememesi sinirimi bozuyor.

Yorum

• başakşehir maçında çok iyi oynadı ama girdiği pozisyondaki gol vuruşu çileden çıkarttı beni yine. hocanın hatası ndoye'u geri çekmek oldu. çok bozuldu takım ndoye yerine rodallega'nın mevkisi ile oynasa daha iyi olabilirdi. mesela rodallega'yı sow gibi sola atabilirdi çünkü yüzü dönük oynamayı seviyor.

.....olcay(castillo)........ndoye.........rodalleg a

iyi olabilirdi. olgun bir takım olmadığımız için diziliş değişikliği çok bozdu takımı. kaymaları iyi yapamadı futbolcular.

Yorum

• fiyat performans olarak tam bi zarar. 1800 dakika süre 5 gol ve 1.7 milyon avro maaş.kaynak israfı.bu kadar yüksek maaşı herhalde uzun topları indirmek için vermediler herhalde.
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X