Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvetliği bitmiş, ortalamanın üstü bir orta saha oyunculuğu kalmış.

Yorum

• Ligin ikinci yarısındaki en verimsiz maçıydı ama oyundan alınıp Castillo'nun girmesiyle takımdaki sorununun kendisi olmadığını tescillemiş oldu...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ne diyorlardı sana maestro!
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Utanmasa kaleye gececek. Gönderilmeli. 50 yasinda eski topcular gibi arkada top dagitiyor, kicini kaldiramiyor.

Yorum

• Damdoyla slow oyun keyfi.Topu alacak da sürecek de pası verecek de ohooo...

Yorum

• Maaşına zam, işine son. Kesin ve net.

Yorum

• 2-2 maç aradan sonra fabrika ayarlarına geri döndü. Dağılabiliriz.
                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Dün çok kötüydü.

Yorum

• Umarım taliplisi çıkar...
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ersun hocanin Ndoye israrinda ilginç bir detay var. Simdi bu adamda bu kadar israr edip oyun sistemine dahil etmeye calisinca diyorum ki acaba seneye için kadroda mi düşünülüyor? Bu adamin gelecek sezon da bu takimda olmasinin hiç bir izahi olamaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun hocanin Ndoye israrinda ilginç bir detay var. Simdi bu adamda bu kadar israr edip oyun sistemine dahil etmeye calisinca diyorum ki acaba seneye için kadroda mi düşünülüyor? Bu adamin gelecek sezon da bu takimda olmasinin hiç bir izahi olamaz.

gitmeyen adami ne yapacaklar
                        istersen bir sen dene ikna etmeye
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gitmeyen adami ne yapacaklar
                          istersen bir sen dene ikna etmeye
                          Bu sene biseyler yapti yine iyi kötü piyasasi var biraz. gitmeyen bir suru adami gonderdik, isterlerse bunu da gonderirler.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sene biseyler yapti yine iyi kötü piyasasi var biraz. gitmeyen bir suru adami gonderdik, isterlerse bunu da gonderirler.

teklifler gecen senede vardi

adam gitmiyor, kontratimin sonuna kadar oynayip sonra kopenhaga dönecem diyor

belki bu sefer maddi ucuk teklif olursa gider, yoksa hic sanmiyorum

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              teklifler gecen senede vardi

adam gitmiyor, kontratimin sonuna kadar oynayip sonra kopenhaga dönecem diyor

belki bu sefer maddi ucuk teklif olursa gider, yoksa hic sanmiyorum
                              Kopenhag'a satalım. Maaşına karşılık
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kopenhag'a satalım. Maaşına karşılık
                                iyi fikir

tek soru onlarda ndoye istiyor mu?
                                bizimkinin orayi istemesinin pek bi degeri yok aslinda

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftarla bağı varsa isterler. Kadrolarına baktım bayağı yaşlı oyuncu var özellikle savunmada. Hücum nispeten genç belki tecrübeli bir isim isterler.
                                ozaman dedikodusu cikmali, taraftarlari duyup baski yaparsa biseyler olabilir

herkes sosyal medya hesabindan

dame n´doye kopenhag yolunda

yazsin
                                belki sansa biri haber yapar....
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.05.2017, 23:04.

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X