Forvetliği bitmiş, ortalamanın üstü bir orta saha oyunculuğu kalmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dame N'Doye
Daraltma
X
-
Ersun hocanin Ndoye israrinda ilginç bir detay var. Simdi bu adamda bu kadar israr edip oyun sistemine dahil etmeye calisinca diyorum ki acaba seneye için kadroda mi düşünülüyor? Bu adamin gelecek sezon da bu takimda olmasinin hiç bir izahi olamaz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocanin Ndoye israrinda ilginç bir detay var. Simdi bu adamda bu kadar israr edip oyun sistemine dahil etmeye calisinca diyorum ki acaba seneye için kadroda mi düşünülüyor? Bu adamin gelecek sezon da bu takimda olmasinin hiç bir izahi olamaz.
istersen bir sen dene ikna etmeye"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitmeyen adami ne yapacaklar
istersen bir sen dene ikna etmeye
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene biseyler yapti yine iyi kötü piyasasi var biraz. gitmeyen bir suru adami gonderdik, isterlerse bunu da gonderirler.
adam gitmiyor, kontratimin sonuna kadar oynayip sonra kopenhaga dönecem diyor
belki bu sefer maddi ucuk teklif olursa gider, yoksa hic sanmiyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeklifler gecen senede vardi
adam gitmiyor, kontratimin sonuna kadar oynayip sonra kopenhaga dönecem diyor
belki bu sefer maddi ucuk teklif olursa gider, yoksa hic sanmiyorum"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKopenhag'a satalım. Maaşına karşılık
tek soru onlarda ndoye istiyor mu?
bizimkinin orayi istemesinin pek bi degeri yok aslinda
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarla bağı varsa isterler. Kadrolarına baktım bayağı yaşlı oyuncu var özellikle savunmada. Hücum nispeten genç belki tecrübeli bir isim isterler.
herkes sosyal medya hesabindan
dame n´doye kopenhag yolunda
yazsin
belki sansa biri haber yapar....En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.05.2017, 23:04."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum