Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'dan Hangi Yabancılar Geldi Geçti?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Erman Abİ Somers Hayranisin Galİba

Yorum

Bende KÜÇÜkken Lange Hayraniydim 5-6 YaŞlarinda Neden Dersenİz Fb Ts 5-2 YenİldİĞİmİz MaÇta Sonradaan GİrmİŞtİ Fbyİ MafetmİŞtİ

Yorum

campell neydı ya o 5-3luk gs macında cocuktum o zmnlar hat trıck yapmıstı superdı adam yaa

Yorum

benim hatirladiklarim arasinda jean-jacques misse misse vardi.o sene izindeydim tesislerde ordusporla hazirlik maci yapmistik.hatirladigim kadariyla farkli kazanmis ve misse misse 3 gol atmisti.taraftarlarimiz kendi aralarinda misse misse yi öve öve bitiremiyorlardi.bazilarina bu mac ölcü olamaz ligi bekleyin demistim.sonrasi malum.....
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

şota nın gollerini sommers ve de hane nin efendiliklerini campelin geyse ye 3 golünü vugrinecin şutlarını cizzio nun kafalarını hiç unutmadım unutmam da
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

bi tek mozambik kalmış gitmediğimiz ülkeçççççççç
              Eğil Kulak Ver Ceddine..Türke Kefen Biçmek Kimin Haddine..Avrupa'dan Çin Seddine..
              Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
              By_Karizma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X
              WhatsApp Resmi İletişim